Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio viduriai

QUOTE(KatinakeRita @ 2013 03 14, 20:16)
Sveikos, turiu klausimeli. mano mazylis pats jau nebesitustina ir gyditoja patare nusipirkti "Semper Bifidus" misinuka. bet beda kad jo nebera vaistinese ir parduotuvesi gal kas zinot kur butu galima uzsisakyti sito misinuko?

Tikrai labai geras misinukas Baby Semp Bifidus. Mums buvo žiauriai užkietėję viduriukai, bet nuo 2 mėn atradom šit mišinį ir viskas susitvarkė, užteko 1 kartą per parą juo pamaitinti. Pastaruoju metu ir mes niekur nerandam pirkt. Kadangi mano kleckytė virš 5 mėn bandysiu duot slyvų tyrelės, nes nutraukus Bifidus vėl užkietėjo verysad.gif . Kakoja po truputį, tokiu kietu "plastelinu", kad šikutę po to reikia gramdyti doh.gif . O vaistų nenoriu jokių duot nei klizmų daryt.
Atsakyti
mums jau bevek 4 men. mazdaug nuo 3 men. pradejo nebekakoti, tai kas 4 para su klizmute verciames, patarkit. valgau dziovintas slyvas nepadeda, seip ir mano visada kieti viduriai yra
Atsakyti
QUOTE(kristina 35 @ 2013 04 03, 14:40)
mums jau bevek 4 men. mazdaug nuo 3 men. pradejo nebekakoti, tai kas 4 para su klizmute verciames, patarkit. valgau dziovintas slyvas nepadeda, seip ir mano visada kieti viduriai yra

O maitinat pati? Jei kudikeliui pilvuko neskauda, maitinat pati, gali tustintis ir kas 10 dienu, tai normal,reiskia, kad visa pienuka pasisavina
Atsakyti
QUOTE(rasiukas16 @ 2013 04 03, 18:53)
O maitinat pati? Jei kudikeliui pilvuko neskauda, maitinat pati, gali tustintis ir kas 10 dienu, tai normal,reiskia, kad visa pienuka pasisavina

tai maitinu MP, bet pries tai darydavo kasdien po kelis kart net, o viena DIENA kaip kirviu nukirsta ne sprakt. seip buna valandeliu ir irzlesnis tampa, bet seip ramus. naktimis leidzia gerai pamiegot smile.gif, net pati pabundu greiciau
Atsakyti
QUOTE(kristina 35 @ 2013 04 03, 21:35)
tai maitinu MP, bet pries tai darydavo kasdien po kelis kart net, o viena DIENA  kaip kirviu nukirsta ne sprakt. seip buna valandeliu ir irzlesnis tampa, bet seip ramus. naktimis leidzia gerai pamiegot smile.gif, net pati pabundu greiciau

jau ir savaitele sukako net baisu seip man taip pirma karta
Atsakyti
QUOTE(kristina 35 @ 2013 04 04, 21:13)
jau ir savaitele sukako net baisu seip man taip pirma karta

mums tas pats maitinu MP, bet pradejo tustisntis kas 5 paras, bet jau skausmingai buvo kad zaliai sad.gif
Atsakyti
daug kam padeda gerosios bakterijos bifoval bebe, tikrai kakas vaiko labai susitvarko,mums irgi tai pirma pagalba jei kazkas negerai 4u.gif
Atsakyti
nzn nzn kaip su tom bakterijom as duodu Ducolako bet nieko nepadeda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina 35: 06 balandžio 2013 - 16:35
sveika, maniskis irgi budavo nesitustina ilgai, budavo nesitustino netgi 9-10 dienu. tada dar maitinau tik savo pienuku, daktare sake nieko baisaus, viska pasisavina. nieko nedariau iki 10 dienos, ir ka- 10 diena pats pasitustino, o ir kakis buvo grazus, tik kvapas buvo kiek nemalonesnis.......................
Atsakyti
mamytes mum tik 3 dienos leliukas lb viduriuoja, maitinu savo pienu, ka daryt?
Atsakyti
Turbut leliukas ne viduriuoja o tiesiog taip tustinasi. Musu mergyte tai iki 6 men tekdavo perrengti ,nes jokios sauskelnes nesulaikydavo...jie tokie yra tie mazyliai...smile.gif pradesit maitinti tirstu maistu, bus kitokie viduriukai. Viskas tvarkoj,nusiraminti reikia ir maziau visko bijoti:)
Atsakyti
QUOTE(MMMilda @ 2013 04 17, 08:32)
Viskas tvarkoj,nusiraminti reikia ir maziau visko bijoti:)

Tada i mums teks palaukti ax.gif nes mazylei beveik 2 men, otustinasi skystai ir labai garsiai, bet 1 ( kartais 2 ) kartus per diena
Atsakyti