Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio viduriai

QUOTE(mamukas... @ 2013 01 11, 00:14)
Pas mus taip pat problemos su tustinimusi . Adukui 6 menesiai,visada viskas buvo gerai , bet pskutines 3 savaites kazkoks kosmaras. MP beveik nebemaitinu ,geriame aptamil pre misineli ,valgome koseles . Kakoja tragiskai vergamas,jau net bijo steneti,iskarto zviegia , taip nieko ir nebepadaro  doh.gif  . Viena karta staciau klizmute ,iskakojo,bet irgi stenedamas iki raudonumo . Padedava su termometru ,bet dabar nebepadeda ,neleidzia net prie ruriuko prisiliesti,neleidzia kojyciu riesti  doh.gif  ,kosmaras ..... Sendiena buvome pas daktara , patare vengti morku ir bananu , israse milteliu ,kuriuos reikia maisyti su misineliu . Gyvename ne lietuvoje ,nalabai pasitikiu daktarais doh.gif

Zinau ka Jus isgyvenate ir kaip tai sudetinga. Mano abu vaikai turejo ir mazoji dar ir turi sia problema. Pabandykite pakeisti misinuka i Aptamil Comfort, jis yra skirtas probleminiams pilvukams. Jei maziui jau 6 men. tikrai drasiai galite duoti dziovintu slyvu tyrele, taip pat pagerti duoti dziovintu slyvu uzpilo, kai slyvas uzpili verdanziu vandeniu ir palauki kol ataus. As nestatau klizmuciu, nes jos kazkaip skausmingai vaikuciui buna, nes zarnytese ir taip susigrudimas, o cia dar vandenuko reikia pripilti. As karts nuo karto dedavau Mikrolaw, arba su ausu krapstuku, pamirkytu i kremuka ar aliejuka, tiesiog issange pamasazuodavau. Bet tai skausminga. Svarbiausia sureguliuoti mityba. Vengti bananu, kriausiu, morku, melyniu., pienisku kosiu. geriau rinkites avizine kose be pieno. Zinoma jei visa tai jau duodate. GAliu tik tiek pasakyti, kad viskas su laiku susitvarko. Sekmes
Atsakyti
Sveikos,

Nežinau ar tai laikina, ar jau problema. PAkeitėm mišinį, pirmą dieną kakojo lengvai, geltonai, lengviau nei su pirmuoju mišiniu, paskui po dveijų dienų kakojo vėl taip pat gerai, dabar po dvieų dienų pakakojo labai mažai, bet skystai, ar čia jau verta pergyventi, kad mažai išsituštino? Visada tuštinasi pilnas pampis būna, o dabar kažkaip tik šiek tiek ir viskas. Bet pilvelis nekietas, bezdukai eina gražiai.. dar šiandien laukiu kakos ar ne..jei ne, nežinau, ieškosiu sliekų..
Atsakyti
QUOTE(username @ 2013 01 20, 09:49)
Sveikos,

Nežinau ar tai laikina, ar jau problema. PAkeitėm mišinį, pirmą dieną kakojo lengvai, geltonai, lengviau nei su pirmuoju mišiniu, paskui po dveijų dienų kakojo vėl taip pat gerai, dabar po dvieų dienų pakakojo labai mažai, bet skystai, ar čia jau verta pergyventi, kad mažai išsituštino? Visada tuštinasi pilnas pampis būna, o dabar kažkaip tik šiek tiek ir viskas. Bet pilvelis nekietas, bezdukai eina gražiai.. dar šiandien laukiu kakos ar ne..jei ne, nežinau, ieškosiu sliekų..

Nemanau.
Truputi dar luktelk. Gal si misini geriau isisavina organizmas. Juk pati rasei, kad pilvukas ne kietas, nepapustas. Tie pirmi pakakoimai gal dar buvo ano misinuko likuciai.
Dar luktelk mirksiukas.gif
Juk vistiek kazkiek buvo.
mano gydytoja sako, jei nuo tustinimosi reto bus blogai, tada bus pilvas kietas ir dar isbertas vaikiukas gali buti. Nera pas jus to? unsure.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mikomama: 20 sausio 2013 - 10:03
QUOTE(Mikomama @ 2013 01 20, 10:02)
Nemanau.
Truputi dar luktelk. Gal si misini geriau isisavina organizmas. Juk pati rasei, kad pilvukas ne kietas, nepapustas. Tie pirmi pakakoimai gal dar buvo ano misinuko likuciai.
Dar luktelk  mirksiukas.gif
Juk vistiek kazkiek buvo.
mano gydytoja sako, jei nuo tustinimosi reto bus blogai, tada bus pilvas kietas ir dar isbertas vaikiukas gali buti. Nera pas jus to? unsure.gif  g.gif

išbertas tikrai nėra, bet įdomu, jei viduriukai tarkim užkietėję, tai bezdukai išeitų tokių atveju ar ne? g.gif
o pakakojimas naujojo mišinio buvo visai net kitokios spalvos, toks geltonas ir nesmirdi (o senojo mišinio tai spalva garstyčių, smirdi baisiai ir kaip plastelinas). aš irgi dar galvoju lauksiu...vis paspaudinėju pilvuką, bet neatrodo, kad vaikas blogai jaustųsi, nei jam pilvą raižo, nieko..
Atsakyti
Maniskei tuoj 7 men ir jau koki menesi kakoja spiriukais ir labai sunkiai juos stumia blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos mano mazyliui 20 dienu tustinomes visada gerai i diena po 5 6 kartus o dabar antra diena.smarkei bezda bet neprakakoja ir labai verke stena tai su termomertu pora kartu nukakinau ir ramus palieka bet kakutis ne kietas toks kaio kosyte ar gal kuri susidure su tuo galetu patarti ka daryti nuo ko taip gali buti
Atsakyti
Sveikos,
mano sunelis 3men., nekakojes jau 3-ia para. Valgo MP. Budavo i diena po kelis kartus ar bent po karta, o dabar nieko. Bezda, pastena kartais, bet nieko. Pasidare irzlesnis. Dariau masaziukus, kojas lanksciau-nieko. KA daryti?Su termometru galima, bet kaip?Siek tiek bandziau su juo, bet ir nieko. Ar gali buti, kad gauna per mazai MP?
Atsakyti
sveikos mamytes. mano lelytei 9 dienos, maitinam misinukais.. pirmus du kartus pati issitustino, o dabar jau niekaip neiseina... isbandem viska, masaziukus, espumizana... buvom pas gydytooja prirase sirupuko, spazmai gal kiek ir aprimo,bet vistiek nesitustina...tenka naudoti glicerino zvakutes, tikrai labai padeda, klausiau gydytojos, sake nera labai gerai jas naudot,bet ir vaika kankint negerai.... nebeismanau ka daryti....patarkit

Atsakyti
QUOTE(surerrmoteris @ 2013 03 09, 02:20)
Sveikos mano mazyliui 20 dienu tustinomes visada gerai i diena po 5 6 kartus o dabar antra diena.smarkei bezda bet neprakakoja ir labai verke stena tai su termomertu pora kartu nukakinau ir ramus palieka bet kakutis ne kietas toks kaio kosyte ar gal kuri susidure su tuo galetu patarti ka daryti nuo ko taip gali buti

manau, kad kaip košytė dėl to, kad ilgiau organizme užsilieka, tai nieko blogo... o maitinamas MP ar mišinuku? paprastai nuo mišinuko būna tirštesnis, bet ir nuo MP pasitaiko... jei lb neramu, pabandykit pati užvalgyt kelias džiovintas slyvas (jei MP maitinat), gal vaikui lengviau pavyx pasituštinti wink.gif

QUOTE(naujora @ 2013 03 10, 08:30)
Sveikos,
mano sunelis 3men., nekakojes jau 3-ia para. Valgo MP. Budavo i diena po kelis kartus ar bent po karta, o dabar nieko. Bezda, pastena kartais, bet nieko. Pasidare irzlesnis. Dariau masaziukus, kojas lanksciau-nieko. KA daryti?Su termometru galima, bet kaip?Siek tiek bandziau su juo, bet ir nieko. Ar gali buti, kad gauna per mazai MP?

trys paros labai mažai, t.y. normalu:) jei tik trp irzlesnis, tp nieko tokio.. aišku, mamai nesmagu, bet... būna taip. va, jei stipriai irzlus darysis, isteriškas verkimas, neis nuraminti, galit bandyti dėti Vibrocol žvakutė, jinai nuraminimui, bet kartais iš pramuša kitą reikalą ax.gif jei nepadės, tada jau microlax, bet mažyliui tik pusę tutelės galima, ir po suleidimo pasituštinti gali po paros, nebūtinai iškart. o jei neramu, nenorit laukti , tai galit irgi džiovintų slyvų užvalgyt, arba pankolių arbatos daugiau pagerti, turėtų p padėti 4u.gif

QUOTE(rasyteja @ 2013 03 10, 22:20)
sveikos mamytes. mano lelytei 9 dienos, maitinam misinukais.. pirmus du kartus pati issitustino, o dabar jau niekaip neiseina... isbandem viska, masaziukus, espumizana... buvom pas gydytooja prirase sirupuko, spazmai gal kiek ir aprimo,bet vistiek nesitustina...tenka naudoti glicerino zvakutes, tikrai labai padeda, klausiau gydytojos, sake nera labai gerai jas naudot,bet ir vaika kankint negerai.... nebeismanau ka daryti....patarkit

aš sakyčiau, kad mišinukas netinka, gal pabandykit kitą? tik nžn kokį, su vaistininke gal pasitarkit... sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nonituka @ 2013 03 11, 08:40)
manau, kad kaip košytė dėl to, kad ilgiau organizme užsilieka, tai nieko blogo... o maitinamas MP ar mišinuku? paprastai nuo mišinuko būna tirštesnis, bet ir nuo MP pasitaiko... jei lb neramu, pabandykit pati užvalgyt kelias džiovintas slyvas (jei MP maitinat), gal vaikui lengviau pavyx pasituštinti wink.gif
trys paros labai mažai, t.y. normalu:) jei tik trp irzlesnis, tp nieko tokio.. aišku, mamai nesmagu, bet... būna taip. va, jei stipriai irzlus darysis, isteriškas verkimas, neis nuraminti, galit bandyti dėti Vibrocol žvakutė, jinai nuraminimui, bet kartais iš pramuša kitą reikalą  ax.gif jei nepadės, tada jau microlax, bet mažyliui tik pusę tutelės galima, ir po suleidimo pasituštinti gali po paros, nebūtinai iškart. o jei neramu, nenorit laukti , tai galit irgi džiovintų slyvų užvalgyt, arba pankolių arbatos daugiau pagerti, turėtų p padėti  4u.gif
aš sakyčiau, kad mišinukas netinka, gal pabandykit kitą? tik nžn kokį, su vaistininke gal pasitarkit... sėkmės  4u.gif

iskepem siandien " torta" pagaliau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu klausimeli. mano mazylis pats jau nebesitustina ir gyditoja patare nusipirkti "Semper Bifidus" misinuka. bet beda kad jo nebera vaistinese ir parduotuvesi gal kas zinot kur butu galima uzsisakyti sito misinuko?
Atsakyti
Nežinau, kur kreiptis, gal kam taip yra buvę.
Dukrytei 2 mėnesiai ir kelios dienos. Tuštinasi ji visada beveik po kiekvieno maitinimo, ir skystokai (skysčių lyg netrūksta, nes šlapinasi dažnai), maitinu savo pienu. Užvakar sauskelnėse atradom nedaug šviežio kraujo (kelios gyslelės, keli maži taškiukai). Vakar pirmoje dienos pusėje kraujo nebuvo, o vakare vėl atsirado. Šiandien vėl pasirodė, bet šįkart šiek tiek daugiau, kelios gleivės buvo lyg rožinės. Nuo vakar mergytė visą dieną nerami, miegojo per visą dieną gal tik kelias valandas sudėjus visus nulūžimus po keliolika minučių. Naktį miegojo gerai. Šiandien vėl nerami, visą dieną ant rankų, matosi, kad nori miegoti, bet "nulūžusi" atsibunda po keliolikos minučių. Skambinau savo gydytojai (lankomės pas neonatologę), klausiau apie kraują išmatose, ji sakė, kad nieko tokio, gali būti alergija maistui. Šiandien nebevalgiau pieno produktų (pati netoleruoju pieno, paleidžia vidurius, pykina, todėl jo ir negeriu, bet kitus pieno produktus, pvz., varškę, jogurtą, valgau). Bet man taip neramu... unsure.gif Gal kam yra taip buvę? Kokius tyrimus reikia daryti?
Atsakyti