Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio viduriai

Musu berniukas tustindavosi kiekviena diena, bent po karta tikrai
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif
gal galesit man patarti...man mergyte jau 7 dienos kaip nesitustina doh.gif kadangi jau greit 6 men tai pradejom ragauti koseles. nezinau ar cia jos kaltos ar kas, bet jau niekas nepadeda. ir masazus darem, ir muiliuka kisom. jos daktaras liepe duoti slyvu sultis skiestas su vandeniu, ir suvilgyta su vazelinu ausu karpstuka ikisti i uzpakaliuka, bet ir tas nepadejo doh.gif o svarbiausia kad ji nerodo jokio noro tustintis, nei steni, nei raitosi. linksma ir tiek ax.gif
rytoj prasysiuosi pas daktara gal jis pades
Atsakyti
QUOTE(liepa10 @ 2012 03 23, 02:44)
sveikos mamytes 4u.gif
gal galesit man patarti...man mergyte jau 7 dienos kaip nesitustina doh.gif kadangi jau greit 6 men tai pradejom ragauti koseles. nezinau ar cia jos kaltos ar kas, bet jau niekas nepadeda. ir masazus darem, ir muiliuka kisom. jos daktaras liepe duoti slyvu sultis skiestas su vandeniu, ir suvilgyta su vazelinu ausu karpstuka ikisti i uzpakaliuka, bet ir tas nepadejo doh.gif o svarbiausia kad ji nerodo jokio noro tustintis, nei steni, nei raitosi. linksma ir tiek ax.gif
rytoj prasysiuosi pas daktara gal jis pades

pabandykit pries valgant paduoti kmynu arbateles (tada noriau geria), bet NE PAVIRTU KMYNU, o TIK UZPILTU verdanciu vandeniu. Atlaisvina viduriukus 4u.gif mano berniukas tos arbateles deka pradejo pats pakakot, o siaip irgi bedu turejom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sun_Rise @ 2012 03 23, 10:43)
pabandykit pries valgant paduoti kmynu arbateles (tada noriau geria), bet NE PAVIRTU KMYNU, o TIK UZPILTU verdanciu vandeniu. Atlaisvina viduriukus  4u.gif  mano berniukas tos arbateles deka pradejo pats pakakot, o siaip irgi bedu turejom  doh.gif

Žinau priešingai kmynai kietina vidurius ir mažina dujų kaupimąsi.
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2012 03 23, 11:46)
Žinau priešingai kmynai kietina vidurius ir mažina dujų kaupimąsi.

pavirti kmynai kietina vidurius tongue.gif del to ir akcentavau, kad ne pavirt, o tik verdanciu vandeniu juos uzpilt reikia..mano sunui tikrai atlaisvino - duodu pries maitinima, tai baigdamas valgyt jau prikroves buna lotuliukas.gif
Atsakyti
Lengvina tustinimasis: svieziu morku ir burokeliu sultys santykiu 1:1 ....Dar geras dalykas is slyvu uogienes daryt arbata,arba dziovintas slyvas pavirti apie 10 min,tada jas sugrusti ir dar pavirt apie 5 min .Perkost ir atvesusias galima gert 4u.gif
Atsakyti
Buvo problemu su mazaja verysad.gif Pagimdziusi gal turejau per mazai pienuko, nes nekakojo 8 dienas. Pradejau primaitinti misiniuku ir reikalai susitvarke smile.gif Po keliu savaiciu viskas susitvarke ir dideli reikala darydavom kas antra diena thumbup.gif Maitinu ir dabar, valgom viska ir darom kiekviena diena viena kart smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės, mano sūneliui viduriai kietoki. Stengiuosi duoti kuo daugiau skysčių, bet jis nelabai geria, maitinu savo pienu, naktį keliasi 5-8 kartus, tai sakyčiau skysčių gal ir pakaktų, bet viduriukai kieti. Darau slyvų tyreles, bet gal dar galite ką patarti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulespukis123 @ 2012 03 24, 21:58)
Sveikos mamytės, mano sūneliui viduriai kietoki. Stengiuosi duoti kuo daugiau skysčių, bet jis nelabai geria, maitinu savo pienu, naktį keliasi 5-8 kartus, tai sakyčiau skysčių gal ir pakaktų, bet viduriukai kieti. Darau slyvų tyreles, bet gal dar galite ką patarti? smile.gif

9 mėn. vaiką maitinat 5 kartus per naktį? Tokio amžiaus vaikas jau gali išmiegoti visą naktį, na dar porą kartų atsikelt pavalgyt, bet jau tikrai ne 5 schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiukas16 @ 2012 03 27, 11:58)
9 mėn. vaiką maitinat 5 kartus per naktį? Tokio amžiaus vaikas jau gali išmiegoti visą naktį, na dar porą kartų atsikelt pavalgyt, bet jau tikrai ne 5  schmoll.gif

o jūs iš tų, kurios siūlo per prievartą naikinti maitinimus? bigsmile.gif

maniškės viduriukai irgi kietoki, duodu avižinės košės, slyvų tyrelės. Sako dar kivis skystina. Gydytoja siūlė duoti gerųjų bakterijų, bet netikiu aš šita probiotikų mada.
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delena: 27 kovo 2012 - 21:13
QUOTE(Simuute @ 2012 03 27, 20:52)
o jūs iš tų, kurios siūlo per prievartą naikinti maitinimus?  bigsmile.gif

maniškės viduriukai irgi kietoki, duodu avižinės košės, slyvų tyrelės. Sako dar kivis skystina. Gydytoja siūlė duoti gerųjų bakterijų, bet netikiu aš šita probiotikų mada.

Jei per nakti valgo 5 kartus, tai kiek per diena? 10 kartu? Kada mamai jegas atgauti? O gal jau ir peinelio nebera, vaikutis tik prisiglausti nori?
Tokio amziau vaikas turetu per diena valgyti 5-7 kartus, o ne vien per nakti 5 kartus
Atsakyti