Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio viduriai

QUOTE(jurgytia @ 2009 09 28, 12:54)
Bandžiau ir aš tos slyvų tyrelės duoti, bet, deja, maniškis visai jos nevalgo  verysad.gif Purtosi, raukosi, nors tikrai tyrelė saldi.

o tu pabandyk ne tyreles, o sulciu su saukstuku tiesiai i gerklyte ipilt (per sieteli kokia viena sultingesne slyva isspausk) ir sulti jis instinktyviai tikrai nuris... blush2.gif

QUOTE(Vilke 27 @ 2009 09 28, 19:41)
mum moliugo tyrele padejo viduriukus sureguliuot

o mums morku blush2.gif
Atsakyti
o maniskis iswiso tamsiai zaliai waro ir tokiu kaip plastelinas blink.gif net nuo sikniuko neimanoma atplaut... darem tyrimus nieko blogo neparode, tad daktare liepe nekreipt demesio i spalwa.. bet man wistiek neramu, wisu kakoja geltonai o maniskis lyg butu isskirtinis sad.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrizacka @ 2009 09 30, 11:26)
o maniskis iswiso tamsiai zaliai waro ir tokiu kaip plastelinas  blink.gif  net nuo sikniuko neimanoma atplaut... darem tyrimus nieko blogo neparode, tad daktare liepe nekreipt demesio i spalwa.. bet man wistiek neramu, wisu kakoja geltonai o maniskis lyg butu isskirtinis sad.gif

man gydytoja sake, kad kakutis gali buti tamsiai zalias, kai organizme koksnors uzdegimas yra (pas mus tuo metu ausu uzdegimas buvo)... doh.gif
Atsakyti
o maniskis tik pirst - ir jau nesvarus pampersas smile.gif nespeju keist doh.gif kartais apie 20 pamperiu per para sueina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarėtarė @ 2009 09 30, 12:26)
o maniskis tik pirst - ir jau nesvarus pampersas  smile.gif nespeju keist  doh.gif kartais apie 20 pamperiu per para sueina  doh.gif

maniske irgi taip darydavo iki kokiu 3 men.
Atsakyti
musu lyg tvarkingai kakoja, buna kiekviena diena, o buna kas antra smile.gif Ir perdedama buna purpteli rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrizacka @ 2009 09 30, 10:26)
o maniskis iswiso tamsiai zaliai waro ir tokiu kaip plastelinas  blink.gif  net nuo sikniuko neimanoma atplaut... darem tyrimus nieko blogo neparode, tad daktare liepe nekreipt demesio i spalwa.. bet man wistiek neramu, wisu kakoja geltonai o maniskis lyg butu isskirtinis sad.gif

Mano mergina sugeba įvairiom spalvom kakoti. Kai pradėjau primaitinti, gana dažnai kakoja žaliai
Atsakyti
Na o mes pirmaji menesiuka isgyvenom labai graziai.Ir tada prasidejo vargas su virskinimu.Nekakodavo po 3 paras,baisiai verkdavo,stenedavo iki pamelynavimo,kelis kart padejau su muiliuku ax.gif Paskui pradejau damaitinti misinuku ir lyg viskas susitvarke.Aisku kakoja ne taip kaip pirmaji menesi,bet per dvi paras karta tai issitustina.Kartais net ir kas diena daro kaku blush2.gif
Ai dar nuo menesio pradejau girdyti pankoliu arbatyte.Tai mazoji eme daznokai pirscioti ir del to jai nepucia viduriuku smile.gif
Atsakyti
Ziuriu, visu vaikuciai kakoja gan daznai, palyginus su mano maziuku g.gif mano kartais gali buti nekakojas 3-4 paras doh.gif unsure.gif "pukina" daug blush2.gif maitinu pati 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruzele*** @ 2009 10 01, 21:16)
Ziuriu, visu vaikuciai kakoja gan daznai, palyginus su mano maziuku g.gif  mano kartais gali buti nekakojas 3-4 paras doh.gif  unsure.gif  "pukina" daug blush2.gif  maitinu pati 4u.gif

MP suvirskinus nelieka ko kakot, nes vaikiukas isisavina beveik viska, ko nepasakysi apie misineli. Taigi normalu ir labai geras zenklas, nes reiskia, kad vaikas pasiima viska! Aisku, jei kakutis normalus, nekietas,tai kas 3-4 d normalu.
Atsakyti
QUOTE(Gintarėtarė @ 2009 09 30, 13:26)
o maniskis tik pirst - ir jau nesvarus pampersas  smile.gif nespeju keist  doh.gif kartais apie 20 pamperiu per para sueina  doh.gif

Mes issprendem sita problema taip: nusipirkom ryziu popieriaus, to,kur tiesiamas i daugkartines sauskes ir sitaip isvengem kalno pussausiu sauskelniu. Itiesiu lapeli, vaikas padaro riesuto ar slyvukes dydzio kakuti, lapeli ismetu ir taip kartais sutaupau iki 5- 8 sauskiu per diena . Sutikit, per pusvalandi nedaug sisiuko buna ten.......... Tiesa, mano vaikezui jau 8 men ir kakutis nebeskystas. Tai ryziu popierius atlieka savo funkcija 100%, be to ji galima i klozeta mesti, bent jau taip raso.
Atsakyti
Maniškė dažniausiai daro kakį 1 kart paroj. Bet kartais būna ir kokią vieną dieną nieko nepadaro, tada kitą dieną tooookį pilną pampersą pridaro... doh.gif
Atsakyti