QUOTE(heryte @ 2011 06 18, 12:42)
Jau antras mėnuo šturmuoju internetą dėl vaiko nesituštinimo problemų. Jau buvom ir pas gastroenterologą ir ecoskopu žiūrėjo, atsakymas- storoji žarna išsipūtus, pilna išmatų. Bet kaip nebus, kai sugeba nesituštinti savaitę ir dar daugiau, dujos išeina su baisiu kvapeliu. Tiesą pasakius be klizmos nė pro kur...Maitinu MP, kasdien vartojam Geafilus bakterijas. Posakiai, kad vaikas pasisavina visą pienuką, ir daryt nieko nereikia gryniausias prasimanymas. Pas mus ir pilvas minkštas ir vaikas gana ramus, ir labai stiprus, išmankštintas.
Klizma iškart nesuveikia, po valandos ar daugiau, kartais ir kitą dieną, bet po jos akivaizdu, kad žarnynas buvo pilnut pilnutėlis. Vaikas atsigauna, akys prašviesėja.
paskaitinėjus čia, pradėjau mąstyti, kad bėdos prasidėjo tada, kai pradėjom vartoti D vitaminą, nuo 1,5 mėn... Iš pradžių po kelis lašiukus, tad ir tuštindavos kas antrą dieną, o paskui dozės didėjo, nes vyrukas labai sparčiai auga ir prakaituoja, tad ir tarpai tarp kakojimų išaugo iki 10 dienų...
Čia tik mano pamąstymai, tikriausiai nei vienas gydytojas šios teorijos nepatvirtins
Klizma iškart nesuveikia, po valandos ar daugiau, kartais ir kitą dieną, bet po jos akivaizdu, kad žarnynas buvo pilnut pilnutėlis. Vaikas atsigauna, akys prašviesėja.
paskaitinėjus čia, pradėjau mąstyti, kad bėdos prasidėjo tada, kai pradėjom vartoti D vitaminą, nuo 1,5 mėn... Iš pradžių po kelis lašiukus, tad ir tuštindavos kas antrą dieną, o paskui dozės didėjo, nes vyrukas labai sparčiai auga ir prakaituoja, tad ir tarpai tarp kakojimų išaugo iki 10 dienų...
Čia tik mano pamąstymai, tikriausiai nei vienas gydytojas šios teorijos nepatvirtins
maniske pimus 2men kakojo normaliai po kelis kartus i diena.po to tustinosi tik karta i savaite ar tik karta per 10dienu.buvau kelis kartus klizmutes darius,bet kai suejo 4men viskas normalizavosi.pradejo tustintis 2-3kartus per savaite,po to jau kasdien.dabar jau valgom 2per diena koses,karta per diena misineli.visa kita MP.