Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio viduriai

QUOTE(ede_la @ 2011 03 03, 17:27)
zodz pas mus su viduriukais irgi nelabai kas, kol valge tik MP nesukau sau per daug galvos, kakodavo i savaite viena karta, reguliariai, be didesniu vargu pati, ir gana daug. O db pradejom ragauti darzovienes viena kart dienoj na ir prasidejo, vaikas stena stena ir taip kietai kakoja kad be mano pagalbos nelabai kas iseina, slyvu valgem, gal kazkeik padejo, bet va nedaviau vel siandien sunkiai sekes, sako avizu kosele skystina viduriukus, bet jos dar nevalgom mum 4,5 men, kazkur skaiciau kad avizu klijukus mamytes verda bet db nerandu kaip tai darot?Pati ir slyvu ir abrikosu valgiau jei nuo to nieko g.gif  g.gif

Pas mus ir viskas buvo tvarkoje kol tik MP valge, tustindavosi kiekviena diena po karta ar po du, nuo 5,5 men pradejom ragauti koseles tyreles, duodu viena karta i diena ir MP maitinames toliau, tai ir prasidejo kad 4 dienas nieko nepadaro, nors stena stena bet neisena doh.gif , tustintis pradejo kietai tai per savaite karta pakakoja na du buna kartai jau lb gerai. Tad ir nzn ka daryti, nors mazoji rami, jei skaudetu pilveli tai irzli butu ar verktu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lylka25 @ 2011 05 13, 12:44)
Pas mus ir viskas buvo tvarkoje kol tik MP valge, tustindavosi kiekviena diena po karta ar po du, nuo 5,5 men pradejom ragauti koseles tyreles, duodu viena karta i diena ir MP maitinames toliau, tai ir prasidejo kad 4 dienas nieko nepadaro, nors stena stena bet neisena doh.gif , tustintis pradejo kietai tai per savaite karta pakakoja na du buna kartai jau lb gerai. Tad ir nzn ka daryti, nors mazoji rami, jei skaudetu pilveli tai irzli butu ar verktu? g.gif

kai pradeti primaitineti kudikiai pradeda reciau ir kieciau tustintis, tai normalu smile.gif bet manau 1 ar 2 per savaite per retai, siaip turetu kas 2-3dienas. na bet kiekvienas vaikas skitringas smile.gif jei neverksia, nezyzia, tai reiskias viskas tvarkoj smile.gif
Atsakyti
Va cia labai geras psl wink.gif ir manau dauguma ras atsakymus i rupimus klausimus susijusius su sauskelniu turiniu smile.gif

Sauskelniu turinys su vaizdine medziaga wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Morfija @ 2011 05 17, 14:02)
Va cia labai geras psl wink.gif ir manau dauguma ras atsakymus i rupimus klausimus susijusius su sauskelniu turiniu smile.gif

Sauskelniu turinys su vaizdine medziaga wink.gif

VA CIA TAI SUPER,AKIVAIZDU,AMTOMA SUPRANTAMA 4u.gif GERA NUORODIKE 4u.gif
Atsakyti
Mano berniukui dabar jau 4men ir tustinasi dazniausiai kas 3-4 dienas, ko tik nebandem ir arbateles kiekviena diena duodavom ir vaistukus bandem, ir po maza arbatini sauksteli aliejaus duodavom, bet vistiek tam kartui padeda, o po to vel tas pats, tai nusprendem su gydytoja, kad tiesiog jis toks vaikas kuriam uztenka sitaip pasitustinti, gi per prievarta jo nepriversi, smile.gif ziuresim kaip bus kai prades valgyti kosytes gal susitvarkys visa tai g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano mazytei dabar 3 menesiukai. Nuo 2 savaiciu amziaus prasidejo bedos su pilveliu... ir rodos kad niekaip jos ir nesibaigs.. tustinasi labai retai, galima sakyti kad karta per savaite.. siandien va, jau 4 para kaip nieko.. Duodam ir colinox, ir baby fen, ir espumisan L lasiukus, esam bande ir gripe water, colic calm, bet jai vis kas vakaras uzeina stiprus pilvelio spazmai.. maitinu tik MP, vandens bandziau duoti, bet neima nors tu ka... galvoju gal padetu zuvies taukai? g.gif dar duodu jai vitamino D (vandens pagrindu) gal pakeisti i aliejini? g.gif
Atsakyti
Sveiki norejau paklausti ka daryti jei mano dukryte jau 6 dienos nepadaro didelio reikalo jei dar tik pus antros savaites patarkit ka nors
Atsakyti
O man gydytoja patarė po valgio išgerti pačiai pora espumizano nes pačai papučia pilv ir man gerai ir vaikui gerai ir dar vakare išgerti gerųjų bakterijų,dabar viskas gerai nors buvo pastovūs klykimai po valgio
Atsakyti
QUOTE(Tevelis2011 @ 2011 06 13, 23:30)
Sveiki norejau paklausti ka daryti jei mano dukryte jau 6 dienos nepadaro didelio reikalo jei dar tik pus antros savaites  patarkit ka nors

paimkite termometra ir ikiskite i uzpakaliuka - mums padejo, po kokio pusvalandzio issitustino
Atsakyti
Sveiki norejau paklausti ka daryti jei mano dukryte jau 6 dienos nepadaro didelio reikalo jei dar tik pus antros savaites  patarkit ka nors

jei valgo tik MP nieko daryt nereikia. Nebent blogai jauciasi. Tada pamasazuokit pilveli, parieskit kojeles link galvytes, svelniai tik. Krutimi maitinami kudikiai gali nesitustinti iki 10 paru, tai normalu. MP labai gerai isisavinamas.

Papildyta:
QUOTE(JJmama @ 2011 05 26, 08:47)
Mano mazytei dabar 3 menesiukai. Nuo 2 savaiciu amziaus prasidejo bedos su pilveliu... ir rodos kad niekaip jos ir nesibaigs.. tustinasi labai retai, galima sakyti kad karta per savaite.. siandien va, jau 4 para kaip nieko.. Duodam ir colinox, ir baby fen, ir espumisan L lasiukus, esam bande ir gripe water, colic calm, bet jai vis kas vakaras uzeina stiprus pilvelio spazmai..  maitinu tik MP, vandens bandziau duoti, bet neima nors tu ka... galvoju gal padetu zuvies taukai? g.gif  dar duodu jai vitamino D (vandens pagrindu) gal pakeisti i aliejini? g.gif

kol maitinat tik MP nieko nedarykit.
Atsakyti

Termometra jeigu kisite,tai kiskite storaji gala,o pries kisant patepkite truputi aliejuku,vazelinu,tik kiskite nedaug ir svelniai mazdaug 5ml.sukamu judesiu pagal laikrodzio rodykle.Man geriau budavo kisti kai paguldydavau dukryte ant soniuko,kai ant nugarytes guledavo,tai kazkodel nelysdavo termometras g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rittusia: 14 birželio 2011 - 13:54
QUOTE(rittusia @ 2011 06 14, 14:52)
Termometra jeigu kisite,tai kiskite storaji gala,o pries kisant patepkite truputi aliejuku,vazelinu,tik kiskite nedaug ir svelniai mazdaug 5ml.sukamu judesiu pagal laikrodzio rodykle.Man geriau budavo kisti kai paguldydavau dukryte ant soniuko,kai ant nugarytes guledavo,tai kazkodel nelysdavo termometras g.gif .

ne uz ka taip nedarykite !!! kudikio audiniai labai trapus, juos lengva pazeisti. Apskritai i isange geriau nieko nekaisioti. Net vaistukus jei reikia musu daktare siule naudoti geriamus jei tik imanoma o ne zvakutes.
Atsakyti