Mano vaikiukui irgi panasi problema tik mes isvis buna i savaaite karta nepadarom; tai va geriausiai man suveikia kai duodu vaikjui virinto vandenuko arba pankoliu arbateles, taip pat ilasinu kelis lasu chlorophyll forte gp, is kapsules padarau toki vandenuka zalia ir ilasinu po lasiuka. jis laisvina viduriukus, jei ir pati maitinate galite irgi pagerti.
jis apskritaitvarko organizma. aisku ir gerosios bakterijos, gal reiktu ismatu paselio tyrima pasidaryti? gal truksta ko? ar yra kas isimete, kad zinotumete priezastis butu ramiau:)
kiek zinau morkos zalios avizu kosyte irgi laisvina, jusu lelius didesnis tai galiti duoti:)
zodz pas mus su viduriukais irgi nelabai kas, kol valge tik MP nesukau sau per daug galvos, kakodavo i savaite viena karta, reguliariai, be didesniu vargu pati, ir gana daug. O db pradejom ragauti darzovienes viena kart dienoj na ir prasidejo, vaikas stena stena ir taip kietai kakoja kad be mano pagalbos nelabai kas iseina, slyvu valgem, gal kazkeik padejo, bet va nedaviau vel siandien sunkiai sekes, sako avizu kosele skystina viduriukus, bet jos dar nevalgom mum 4,5 men, kazkur skaiciau kad avizu klijukus mamytes verda bet db nerandu kaip tai darot?Pati ir slyvu ir abrikosu valgiau jei nuo to nieko
QUOTE(OOrchideja @ 2011 02 28, 22:35)
Mano vaikiukui irgi panasi problema tik mes isvis buna i savaaite karta nepadarom; tai va geriausiai man suveikia kai duodu vaikjui virinto vandenuko arba pankoliu arbateles, taip pat ilasinu kelis lasu chlorophyll forte gp, is kapsules padarau toki vandenuka zalia ir ilasinu po lasiuka. jis laisvina viduriukus, jei ir pati maitinate galite irgi pagerti.
jis apskritaitvarko organizma. aisku ir gerosios bakterijos, gal reiktu ismatu paselio tyrima pasidaryti? gal truksta ko? ar yra kas isimete, kad zinotumete priezastis butu ramiau:)
kiek zinau morkos zalios avizu kosyte irgi laisvina, jusu lelius didesnis tai galiti duoti:)
einu virt pankoliu arbatos, tikiuosi pades
mums kol Mp valge, viskas buvo super, o nuo darzovienes labai jau uzkietejo.verkt norisi man paciai, kai jai nieko neiseina. o UK dar nera pirkti jokiu slyviu tyreliu-kazkoks debilizmas.
QUOTE(vichy_ @ 2011 02 15, 08:58)
sveikos,berniukas kuriam 11men turi problemu su uzkietejusiais viduriais.geria sojos misinuka,nes alergiskas.kaip jam palengvint pasitustinima?
pabandyk duphalac,ryte ant tuscio skranbduko:)
QUOTE(vichy_ @ 2011 02 15, 09:58)
sveikos,berniukas kuriam 11men turi problemu su uzkietejusiais viduriais.geria sojos misinuka,nes alergiskas.kaip jam palengvint pasitustinima?
mums 2 men. savo pienu nemaitinu, vargstam su uzkietejusiais viduriukais. Tiksliau vargom, kol nepradejom naudoti Semper firmos misinuko BABY SEMP BIFIDUS.
tikrai rekomenduoju pabandyti.
aprasymas rekomenduojama vartoti nuo 1 karto per diena. viduriai paprastai suminksteja per 1-2 dienas. Semper Bifidus galima vartoti su kitais pieno misiniais. Ji taip pat gali vartoti ir vyresnio amziaus vaikai, bei suaugusieji, kuriems daznai uzkieteja viduriai.
paskaityti placiau: http://www.semper.lt...mp-bifidus.html
QUOTE(inguliukas @ 2010 11 03, 13:35)
mano mergytei penki menesiukai ir jau gera savaite ji kakoja zaliai ,nesuprantu kodel?? valgau visa laika panasiai visa laika nieko keistesnio nuo ko galetu kakoti tokia spalva, maitinu pati jokio kito maistelio....pati ji jauciasi atrodo gerai linksmute,zaidzia....del ko taip yra gal kam tai buvo?gal cia kas blogai?
nuo per didelio adrenalino kiekio, jei tiket gyd. Komarovskiu
Sveikos mamytes
patarkite ar normalu,kad 12 dienu kudikis tustinasi su gleivemis,spalva to reikaliuko kaip ir garstyciu,bet man tos gleives nepatinka,maitinu savo pienuku,daktare sake kad viskas normalu,net jei ir pazaliuotu pagal ja tai nieko baisaus,nes pati maitinu,o man tai nelabai jos ta nuomone patinka....juk auginu as ir vaikelis mano o ne jos...
Per savaite priaugom 400g.
Laukiu patarimu ir nuomoniu
Aciu.
patarkite ar normalu,kad 12 dienu kudikis tustinasi su gleivemis,spalva to reikaliuko kaip ir garstyciu,bet man tos gleives nepatinka,maitinu savo pienuku,daktare sake kad viskas normalu,net jei ir pazaliuotu pagal ja tai nieko baisaus,nes pati maitinu,o man tai nelabai jos ta nuomone patinka....juk auginu as ir vaikelis mano o ne jos...
Per savaite priaugom 400g.
Laukiu patarimu ir nuomoniu
Aciu.
Mano kūdikis tuštinasi maždaug kas 3-4 dienos kartais taip pat būna tokių kaip po gleivių, maitinu pati.. gyd. sakė kad tai normalu, tad kol kas tuo ir tikiu..
Maniskis i para 4-5 kartus padaro todel ir truputi nerimauju,na mums daktare sake kad normalu nes ir svori priaugame,taciau kai as pirmojo sunaus negalejau matinti tai antruka stengsiuosi maitinti del to ir kyla daug klausimu
Na dabar siek tiek ramiau kai sulaukiau mamyciu nuomones
Na dabar siek tiek ramiau kai sulaukiau mamyciu nuomones
mažutė kakoja kartą per savaitę
gydytoja sako, kad kai valgo mamos pieną - tai normalu
gydytoja sako, kad kai valgo mamos pieną - tai normalu
N tai tada viskas tvarkoje ir visiskai nera del ko nerimauti
aciu jums mamytes
aciu jums mamytes