Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio viduriai

QUOTE(Veja Feja @ 2011 02 02, 23:40)
sveikutės,
maitinu leliuką savo pieneliu, mano lelius nuo pat gimimo darydavo skystokai, bet būdavo gelsvos spalvos išmatėlės, o vakar kelis sykius jos buvo salotinės spalvos  doh.gif  šiandien vėl normalios... vakar daviau pankolių arbatėlės truputėlį, ir šiandien jau buvo netokie skysti viduriukai  smile.gif tik problema su tos arbatėlės girdymu, mažiukas pradėjo nebeimti buteliuko  doh.gif

Pabandykite su sauksteliu pagirdyti smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(rittusia @ 2011 02 02, 23:55)
Pabandykite su sauksteliu pagirdyti smile.gif .

dėkui, jau bandžiau, bet su liežuviuku vis tą šaukštelį stumdydavo ir springdavo rolleyes.gif , radau patogesnį variantą, varvinu su pipete po liežuviuku lašelis po lašelio, ot vargelis doh.gif nesuprantu kas leliui užėjo, pirmą mėn taip mėgdavo tą soskę ir iš buteliuko gerdavo, o dabar niekaip nepaduosi iš buteliuko, ot pradėjo rodyt savo kaprizus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Veja Feja @ 2011 02 03, 15:53)
dėkui, jau bandžiau, bet su liežuviuku vis tą šaukštelį stumdydavo ir springdavo  rolleyes.gif , radau patogesnį variantą, varvinu su pipete po liežuviuku lašelis po lašelio, ot vargelis  doh.gif  nesuprantu kas leliui užėjo, pirmą mėn taip mėgdavo tą soskę ir iš buteliuko gerdavo, o dabar niekaip nepaduosi iš buteliuko, ot pradėjo rodyt savo kaprizus  biggrin.gif

Arba galima su svirkstu be adatos i burnyte po truputi ipilt. Pradzioj mus tik tai ir gelbejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazullyte @ 2011 02 02, 23:32)
Sveikos mamytes. Niekada nedrysau diskutuoti ir reiksti savo nuomone. Bet dabar reikia jusu patarimo. Todel drasiai rasau ir prasau, kad patartumet. Gal but pacios esate su tuom susidure. Mano maziukui dygsta dantukai. Du jau turime, kiti dar kalasi. Pradejo maziukas viduriuoti ir trecia diena kaip tustinasi su kraujuko priemaisom. Buvom pas gydytojus israse geruju bakteriju bet jos mums nepadeda. Gal kuri nors esate susidurusi su tokia problema? Busiu labai dekinga uz atsakyma.

Įdomu, kiek pas jus to kraujo? Nes pas mano mažą irgi buvo taip, kad skystokai tuštinosi, buvo žalsvi kakučiai, mėnesį gėrė gerąsias bakterijas Bifolac ir kelias dienas kakučiuose radau tokių raudonų taškiukų. Sakytum raudonu tušinuku pataškuota. Bet nedaug - 5-8 taškiukai. Skambinausi gydytojai, ji sakė, kad tiek nieko baisaus. Kad čia būna iš gleivinės patenka kraujo į kakutį. Tikiuosi, kad ramiau? 4u.gif
Atsakyti
kraujas gali buti del alergijos g.gif
Atsakyti
Laba diena mamytes:)

Maitinu tik mp. Mano 2,5 men kudikis vienu momentu tustinosi kas 3 paras o poto vel buvo kasdien ir poto buvo beveik dvieju svaaiciu pertrauka kai padarydavo vos vos po truputi, tada su muiliuku pagalba isitustino..na ka paemem megini nunesem tyrimams nors gydytoja net nepatare doh.gif lyg nieko tokio.nes pilvelis buvo minkstas..gal siaip gerai piena pasisavina..
Tai va tyrimas ir rado kazkoki grybu sporos..na ir dar ten kazkas bet rimciausia tie grybai..niekur internete nerandu ka tai reiskia aisku reikes konsultuotis su gydytoja
bet gal kas zinot kaip sita "gryba" gydyt?smile.gif Gal kam taip buvo ir ka patare jums gydytojai?
Jei vaikelis ilgai nesitustina tai yra ilgiau nei 2-3 dienos patarciau visoms del sventos ramybes pasidaryti mokama ismatu tyrima, kad isitikinti, kad tikrai priezastis tik maistas ar pieno pasisavinimas. 4u.gif
Atsakyti
sveikos,berniukas kuriam 11men turi problemu su uzkietejusiais viduriais.geria sojos misinuka,nes alergiskas.kaip jam palengvint pasitustinima? unsure.gif
Atsakyti
Labukas, mūsų mažiuko gan skystoki viduriukai. Geriam MP ar tai normalu? g.gif
Atsakyti
galkas maitinate savo kudiki paprastu Similaco1 nuo gimimo ir kokie viduriuku spalva maniskio tai zalsvai pilka ar tai normalu

Atsakyti
Turime tokia problema. Jau ka tik nedariau, ir obouliukai, ir slyvos ir bakterijas, burokeliai, sriubos... nekas nepadeda. Tustinasi pastoviai, bet labai sunkiai ir po mazai... Mums jau beveik 8 menesiai. Kaip jus kovojate su sita problema.
Kai buvom pas urologa, dare echoskopija, sake viskas gerai.
Ka daryti? Jau pavargau pati: ir vaikas kankinasi ir as...
Atsakyti
mes nelabai susidure su sia problema, nes maniskis kaksa daro po 2-3 kartus per diena, jei i diena padaro karta arba is vis nieko, tai tada man jau neramu buna.
gal maziukas jusu mazai juda? nes mano is pradziu ismoko sliauzot ir stovet, o tik paskui sedet
Atsakyti
oi, judrus baisiai...gal tai laikina?
Atsakyti