pas mus visai kitos problemos. dukrytei 3 men., o kakoja 6-iki nezinia kiek kartu. tik tas kakojimas- tai tik nuspalvina pampersa, skystai taip nuo pat gimimo. gyd.israse geruju bakteriju, bet nieko nepadejo. priauga svorio net per daug- siek tiek daugiau kaip kilograma per menesi.
QUOTE(Next222 @ 2011 01 23, 22:23)
o mes kaip tik vargstam su per daug daznu kakojimu, ir dar tokiu skystu, kad niekaip uzpakalio nebeuzgydom nuo issutimu jau nebezinau ir ko griebtis, kad sumazint ta nuolatini pasikakojima, praktiskai nuolat sudukas subinytej ir dar tik menesis mums, nezinau kaip bus toliau...
Savo pienu maitinat ar misinukais ?
mamytes , sakykit jei kudikis valgo misinuka tik ir ismatos zalsvos ka daryti ar tai blogas zenklas
QUOTE(Next222 @ 2011 01 23, 21:23)
o mes kaip tik vargstam su per daug daznu kakojimu, ir dar tokiu skystu, kad niekaip uzpakalio nebeuzgydom nuo issutimu jau nebezinau ir ko griebtis, kad sumazint ta nuolatini pasikakojima, praktiskai nuolat sudukas subinytej ir dar tik menesis mums, nezinau kaip bus toliau...
mano sunui irgi taip buvo tik tada ji primaitindavau misinuku hippalerginis tai net pas odos daktare ejom net vaistai mazai padejo,bet kaip pakeitem misinuka iskart pasitaise.patariu paciai atidziau rinktis maista mazum nuo to.sekmes
QUOTE(saulyte-x @ 2011 01 24, 12:28)
mamytes , sakykit jei kudikis valgo misinuka tik ir ismatos zalsvos ka daryti ar tai blogas zenklas
sveika,
musu kakiai irgi zali. seniau buvo normalios geltonos spalvos, o dabar jau koks menuo zali. nusprendziau padaryt ismatu tyrima, si penktadieni suzinosiu rezultatus. mum 3 men. jau visa men tik misineliu maitinu. anksciau buvo gerai , bet va pastaruoju metu toks negrazus zalias kakis ir pirduliuoja smirdanciai. mano supratimu tai nera normalu. kai suzinosiu kas mums, parasysiu. bet kokiu atveju zaliai kudikis neturetu tustintis
Mano mergytei 1menuo,anksciau tustindavosi viena karta per diena apyskistai(maitinu pieno misisnukais,o ne pati),dabar jau kelios dienos tustinasi 3kartus per diena visiskai skystai...chm,pienas nepasikeites,tai kaip ir nesuprantu kas cia itakot galetu tuos viduriukus...ir is viso kiek kartu per diena vidutiniskai kudikis turi tustintis?
trys kartai nera daug. bet jei labai skystai tai negerai gali nuviduriuot. mano maziukas irgi buvo viduriuot pradejes tai davaiu smectos puse pakucio per diena. sugirdziau per kelis kartus. bet mum buvo 2 men. nzn ar galima duot 1 men kudikiui. turetum butinai pasiklaust gydytojo. viduriavimas pavojingas tokiem maziukam
QUOTE(mazytezmona @ 2011 01 26, 16:51)
sveika,
musu kakiai irgi zali. seniau buvo normalios geltonos spalvos, o dabar jau koks menuo zali. nusprendziau padaryt ismatu tyrima, si penktadieni suzinosiu rezultatus. mum 3 men. jau visa men tik misineliu maitinu. anksciau buvo gerai , bet va pastaruoju metu toks negrazus zalias kakis ir pirduliuoja smirdanciai. mano supratimu tai nera normalu. kai suzinosiu kas mums, parasysiu. bet kokiu atveju zaliai kudikis neturetu tustintis
labas ,lauksiu jusu acakimo rezultato
Sveikutes Gal kas galetu pasakyti ar tai nieko baisaus ar reikia sunerimti. Mes valgom tik MP,tustinames kas antra trecia diena,spalva geltona nera nei gleiviu nieko,kaip tyrele,viskas lyg ir gerai,bet va kvapas keistas toks saldus saldus ,kazi nieko tokio?
QUOTE(Next222 @ 2011 01 23, 22:23)
mano mazyliui tas pats buvo. vargau menesi. daug ka isbandziau. padejo sitas tepaliukas ir lasiukai Infacol - sutvarke viduriukus