Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio viduriai

QUOTE(uogute @ 2010 12 20, 22:30)
man lygiai tas pats  verysad.gif  jau trecia diena neiskenciams kisam termometra, bet dabar perskaiciau foruma ir nusprendziau laukti dar viena diena tikedama geriausio, nes mazius jauciasi kaip ir gerai kolkas, bet jauciu neistversiu, ryt kazka darysiu  unsure.gif

gryztu su naujienom, uzdavus geruju bakteriju, slyvu kompoto ir du saukstelius dziovuintu slyvu tyres pasirode geris, o dar paskatinus termometru pakakojom daug daug daaaug..... 4u.gif
Atsakyti
[quote=uogute,2010 12 20, 23:30]
man lygiai tas pats verysad.gif jau trecia diena neiskenciams kisam termometra, bet dabar perskaiciau foruma ir nusprendziau laukti dar viena diena tikedama geriausio, nes mazius jauciasi kaip ir gerai kolkas, bet jauciu neistversiu, ryt kazka darysiu unsure.gif
[/quot

pabandykit ausu krapstuka pavilgyti i alyvuogiu alieju, o po to atsargiai i uzpakaliuka. Mums tai padeda labai
Atsakyti
labas mamytes gelbekite patarkite ka duoti kudikiu 3 sav. jo viduriukai uzkietejo mes valgom misinuka nana 1 aciu

Atsakyti
QUOTE(saulyte-x @ 2011 01 13, 11:24)
labas mamytes gelbekite patarkite  ka duoti kudikiu 3 sav. jo viduriukai uzkietejo mes valgom misinuka nana 1 aciu

mano dukrytei daktare patare duoti NAN Active 1, tai viduriukai susitvarke iskarto. pries tai valge Aptamil nuo kurio kietejo. siaip pasitark su gydytoja,ka ji rekomenduotu. pilvo masazas irgi padeda. ranka glostyti vaikiuko pilva ratais pagal laikrodzio rodykle..
Atsakyti
Pas mus buvo irgi problemu su viduriukais, maze nekakojo daugiau nei savaite, tai daktare ave vaistuku, ant kitos dienos vaikas issitustino kaip uz tevyne thumbup.gif
Atsakyti
ar normalu, kad vaikiukas 3 men po kiekvieno maitinimo kakoja i pampersa. ir daro zalsvai pilkai, gavom nauja misinuka, nes kazkodel gyd nusprende, kad alergiskas karves pieno misiniui ir liepe gerti sojos pagrindu, o nuo jo maziukas kakoja ir kakoja. spalva keista. o siandien va tokia kalkute isstume, kieta kaip plastelinas g.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
Gelbekit,nebezinau ka i daryti schmoll.gif ,mano maziukas jau 5d.nedaro kakuciu verysad.gif ,mes valgom tik MP,mums jau beveik 4men. Bet dar ne karto taip nebuvo,o ir as valgau maistuka toki kaip ir visada,jokiu pakeitimu nera. Maziukas linksmas,zaismingas,gerai valgo.
Atsakyti
QUOTE(muniukas27 @ 2010 11 03, 23:13)
tik jau nereikia cia nesamoniu  kalbet....mums 1men o is zalio kakio  neislipam...paaiskinimas - prisiryja oro bevalgydamas, arba mamos papuliai vejo prisigaude....nesiparink cia normalu  4u.gif

o jei misinuka valgo tik,ir kartais zaliai pakakoja ir dar su gleivytem,tai kas tada?maitinant ziuriu,kad oro neprisitrauktu...
Atsakyti
sako jei valgo tik mamytes pienuka, tai iki savaites laiko ner ko pergyventi. jis ji pasisavina i organizma 4u.gif na pabandyk duot arbatytes jei labai nerimauji ar tiesiog virinto vandenuko atsigerti... bet palauk dar keleta dieneliu.
Atsakyti
Prieš 4 m. kai gimė dukra aš ir labai išsigandus buvau. Šemetos kursuose prisiklausiau kad jei maitini mišiniu ir žalia kakoja tai jau labai labai blogai. Pradėjo maniške žaliai kakoti išsigandus greitąją paskambinau o ten nuramino kad nieko tokio. Ir užaugo sveika, graži ir padūkus :lotuliukas:Vaikas kaip ir visi. Dabar turiu ir sūnų ir tas žaliai kakoja. Nepergyvenu. Svorio priauga gerai, jaučiasi gerai. Bet aš ne gydytoja,pasidalinau tik savo patirtimi. 4u.gif
Atsakyti
Musu periatre sake, kad kakojimas zaliai tai reiskia, kad mama ka suvalge, o ne kazkokia liga schmoll.gif
Atsakyti
Mano vaikas kakojo žaliai todėl, kad mišinukas netiko, kai davėm aptamil komfortą, tai po 2-3 paras neišsituštindavo, ir jei padarydavo tai žaliai, pakeitėm mišinį, kakutis ir tuštinimasis pasikeitė. O kakutis žalias gali būti ir dėl žarnyno infekcijos, tada būna ir temperatūra, ir dėl mamos pieno kartais net užkrėsto, mama turi išsitirti, mano puseserei taip buvo.
Atsakyti