Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio viduriai

QUOTE(tabeliukas @ 2010 11 24, 19:18)
Aliejinio vitamino D jau nei vienoj vaistinej nebeparduoda...jis isimtas is prekybos. dabar galima nuspirkti tik vandenini vitamina D, kuris turi anyziu skonio ir vaikui nelabai patinka.

Aliejini vitamina D parduoda, nes pati pries pora dienu pirkau, tik ne visose vaistinėse būna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tabeliukas @ 2010 11 24, 19:18)
Aliejinio vitamino D jau nei vienoj vaistinej nebeparduoda...jis isimtas is prekybos. dabar galima nuspirkti tik vandenini vitamina D, kuris turi anyziu skonio ir vaikui nelabai patinka.

Vigantoil jau nebeparduoda?
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2010 11 11, 16:11)
musiskis pradejo lb skystai kakoti...pries tai budavo kelis kartus per diena ir pakankamai normaliai, o dabar tik viena ir iskart kokias 4-5 partijas paleidzia... pamperyje net tokia balute tyvuliuoja g.gif pradejo mazeti pienuko man, gal del to  blink.gif Dar lauksim pora dieneliu, ziuresim nuo ko taip paleido viduriukus...

Ar issiaiskinot nuo ko viduriavot? Mano mazius irgi jau 2 diena gan skystai kakoja ir lb daznai, nors jis visada lb daznai kakodavo.
Atsakyti
Ir aš turiu klausimą: mūsų dukrytei 6,5 mėn. Iki 6 mėn. valgė tik mano pienuką. Dabar jau 2 savaitės kaip + bandom košytes (HYpy, Milupos), pieniškos lyg berdavo, tai dabar jau apie savaitę duodu tik Nestle bepienę antialerginę. Tai ta gerai. Nežinau kada tiksliai, bet maždaug panašiai ir pastebėjau, kad pradėjo dažnai tuštintis. Per parą 3-4 kartus jei ne 5. g.gif Ir naktį būna dujos kaupiasi, tai kol išstena.
Ir nelabai skiriu kaip atrodo, kai tokio amžiaus vaikas viduriuoja?
Pas ją visada teliuškuojasi sauskelnėse balutė kakučio. Tai ir nežinau ar dabar viduriuoja ar ne.
Bet svarbiausia nežinau nuo ko? gal dantukai atkeliauja? o gal dėl košytės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 26 lapkričio 2010 - 20:19
QUOTE(rasiukas16 @ 2010 11 26, 16:41)
Vigantoil jau nebeparduoda?

o kodel?mes irgi naudojam aliejini,ne sji geriau pasisavina g.gif
Atsakyti
sveikos,
itariu, kad kudikiui (1 menuo) uzkietejo viduriai. maitinu MP, kakodavo daug kartu i diena - vos ne po kiekvieno maitinimo. uzvakar 3 kartus is eiles (nakti) pamaitinau misinuku, po to tesiau maitinima MP. nuo to momento, kai sumaitinau misinuka, kudikis nebekakojo, tik sisioja. ka daryt? ar yra kam taip buve? bandziau masazuoti pilvuka, kilnoti kojytes - nieko. zinau, kad kai kurie kudikiai gali ir savaite nekakoti ir tai normalu, bet as panikuoju del to, kad cia viskas taip staiga pasidare, greiciausiai del misinuko...klizma statyti ar termometra kisti tokiam maziukui baisu.
Atsakyti
QUOTE(Misaki @ 2010 11 29, 00:52)
sveikos,
itariu, kad kudikiui (1 menuo) uzkietejo viduriai. maitinu MP, kakodavo daug kartu i diena - vos ne po kiekvieno maitinimo. uzvakar 3 kartus is eiles (nakti) pamaitinau misinuku, po to tesiau maitinima MP. nuo to momento, kai sumaitinau misinuka, kudikis nebekakojo, tik sisioja. ka daryt? ar yra kam taip buve? bandziau masazuoti pilvuka, kilnoti kojytes - nieko. zinau, kad kai kurie kudikiai gali ir savaite nekakoti ir tai normalu, bet as panikuoju del to, kad cia viskas taip staiga pasidare, greiciausiai del misinuko...klizma statyti ar termometra kisti tokiam maziukui baisu.

neskubek, manau dar palauk,,,niekur nesides, pasitustins;)
Atsakyti
mano mazajai uzkieteje viduriukai buvo..3 paras nekakojo,tada padejau su ausu krapstuku,bet taip sirdi skauda man kai tokius dalykus tokiai mazai lelytei darau.. doh.gif sirdis plysta verysad.gif bet ir kaip kankinasi negaliu ziuret.. verysad.gif db vel nekakojam,tai sakau gal kokiu zvakuciu nusipirkt. patarkit kokias nusipirkt?
Atsakyti
QUOTE(rakste @ 2010 11 30, 16:11)
mano mazajai uzkieteje viduriukai buvo..3 paras nekakojo,tada padejau su ausu krapstuku,bet taip sirdi skauda man kai tokius dalykus tokiai mazai lelytei darau.. doh.gif  sirdis plysta verysad.gif  bet ir kaip kankinasi negaliu ziuret.. verysad.gif  db vel nekakojam,tai sakau gal kokiu zvakuciu nusipirkt. patarkit kokias nusipirkt?

nebereikia thumbup.gif svente ivyko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wwawwa @ 2010 11 29, 13:43)
neskubek, manau dar palauk,,,niekur nesides, pasitustins;)

na, is tikruju pavyko ir be klizmu smile.gif is pradziu toks kietas kamstis isejo, o po to uz visas tris nekakojimo dienas skystai pridare, net pro pamperso sonus isbego smile.gif
visgi atsargiai reikia su tais misinukais...
Atsakyti
QUOTE(Misaki @ 2010 11 29, 00:52)
sveikos,

Del misinuko tikrai gali nekakuoti. Geriau neduoti misinuko. Arba keisti misinukla, jei vaikas del sito nekakuoja smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mamos 4u.gif

Ir as pasisakysiu. Manoji 5,5sav. jau gera sav. kaip turim problemu su kakojimu. Pirmas 4sav. kakojo tvarkingai kelis kartus per diena skystai. O dabar kazkas atsitiko verysad.gif Pirma karta po dvieju paru neiskentus kidau termometra, tai prikakojo laaabai daug tokios gana tirstos konsistencijos. Kaip kokio molio sakyciau. Tada dar po dvieju paru vel tas pats doh.gif Iki sindien jau buvo 2,5paros nekakojus. Vakarykstis termometro kisimas nepadejo, tai jau skambinau dyd. Patare pagirdyt vandenuko. Jau begeriant pradejo stenet ir vel tas pats molio konsistencijos pakakojimas.

Sakykit ka pataria LT gydytojai tokiais atvejais (gyvenu UK)? Maitinu MP+ karta per para duodu misinuka. Sakyciau, kad gal nuo misinuko, bet pirmas dvi dienas kai pradejau ji duoti dar graziai kakojo. Tik veliau viskas prasidejo.

Ka manot? Pazistama gyd. Lt sako, kad tas misinukas neturi reiksmes, nes pagrindas vistiek yra MP ir sako, kad kalta mano dieta g.gif

Atsakyti