Man sake, kad ramuneles kietina viduriukus
Mano mazius didelio eina kas 3-4 para.
"Normaliai sveikas naujagimis tuštintis turėtų ne dažniau nei jis valgo ir ne rečiau nei 1-2 kartus per savaitę. Jei naujagimio tuštinimosi negalima būtent šitaip apibūdinti, mama turėtų kreiptis į gydytoją.''- taip parasyta ''Mamos zurnalas''
QUOTE(catyte @ 2009 09 10, 18:05)
ramuneles laisvina vidurius , metos ir kmynai kietina vidurius
Papildyta:
as neisivaizduoju kaip jus mamos kisate tas zvakutes? pabandykite sau paciom susikisti muilo gabaliuka ir pamatysit kaip saldu bus kabutese...cia sovietiniai metodai , sadistiniai metodai sukisti vaikui muiliuko gabaliuka i uspakaliuka kad jis prakakotu, phew ... sorry
Papildyta:
as neisivaizduoju kaip jus mamos kisate tas zvakutes? pabandykite sau paciom susikisti muilo gabaliuka ir pamatysit kaip saldu bus kabutese...cia sovietiniai metodai , sadistiniai metodai sukisti vaikui muiliuko gabaliuka i uspakaliuka kad jis prakakotu, phew ... sorry
O kisame labai paprastai Mano zirniukas net nepajaucia. Zvakutes homeopatines, ramina, slopina diegliukus. Nakti miegame kur kas geriau. Tik vat viduriams jokios itakos nedaro. Gal kitos mamytes kazkokias kitokias naudoja, kurios padeda O ir naudoti stengiames kaip galima reciau... Kai tik reikalas prispiria (issikankina maziukas per diena).
QUOTE(catyte @ 2009 09 10, 17:05)
ramuneles laisvina vidurius
nu tada ne visi vaikai vienodi nes maniske jei tik gauna ramuneliu tai akys spiegia rekia o kai gauna kitokiu arbatukiu viskas nors daug kas sake kad ramuneles kietina
o kas del zvakuciu aisku as ju nekisu yra klizmutes kurios veikia
QUOTE(liolia79 @ 2009 09 09, 23:49)
Musu mazylei kartais irgi viduriukai pakieteja - stena stena, ir asaros prasideda ir nieko..... Tai gydytoja patare sugirdyti koki 30 mil atvesinto virinto vandens (galima ispausti pora laseliu apelsino sulciu). Padejo kiek bandem - ir labai greitai
Ar dvieju savaiciu mazylei jau galima butu duoti virinto vandenuko,nes irgi po kelias dienas neprakokoja tik steni?
QUOTE(Eivita @ 2009 09 24, 20:38)
Ar dvieju savaiciu mazylei jau galima butu duoti virinto vandenuko,nes irgi po kelias dienas neprakokoja tik steni?
Galima,as daviau nuo dvieju sav.Siaip mano berniukui labai padejo HIPP pankoliu arbatele.dabar kakokja kaip didelis bent jau karta i diena.
Labas, as turiu 7 menesiu dukryte ir turim mes beda su viduriuku kietejimu, nuo ko mums taip pasidare net nezinau. Duodu as jai ir slyvu trintu ir jogurtuko, bet niekas mums nepadeda, tiesiog negaliu ziureti kaip vaikas taip kamuojas... As gyvenu Anglijoje, kaip nuejau pas gydytoja ji pasake ai nieko, padarys, nezinau gal kas kokiu gali duoti patarimu.....???? Aciu
QUOTE(remonda @ 2009 09 27, 11:22)
Sveikos,ka galima duot mergytei 5 men,kad padetu pakakot. Ki maitinau pati visa laika tai nepergyvaenau,kad nieko nedaro ilgiau,bet dabar pradejau primaitint misinio,tai irgi beveik nekakoja kelias dienas Kokios arbateles gal laisvinancios vidurius yra?
Kadangi maziuke jau nemaza gali bandyti duoti slyvu tyreles arba slyvu sultyiu po biskiuka...
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 09 27, 09:53)
Kadangi maziuke jau nemaza gali bandyti duoti slyvu tyreles arba slyvu sultyiu po biskiuka...
Reiks pabandyt
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 09 27, 11:53)
Bandžiau ir aš tos slyvų tyrelės duoti, bet, deja, maniškis visai jos nevalgo Purtosi, raukosi, nors tikrai tyrelė saldi.
mum moliugo tyrele padejo viduriukus sureguliuot
QUOTE(Eivita @ 2009 09 24, 18:38)
Galima. Tik nevisada padeda.... Musu mazylei is pradziu padedavo labai greitai, o dabar 4-ta para kaip nieko.... Vandenuka girdom 2 kartus. Gaila vaiko labai - steni steni ir nieko