Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio viduriai

QUOTE(Fainulka1 @ 2010 11 10, 12:49)
sveikos mamytes  4u.gif  nezinau ka daryti, todel kreipiuosi i jus, gal kam teko susidurti...mano maziukas labai daznai kakoja, mazdaug 5-6 kartus i diena, maitinu pati..gydytoja sake, kad tai normalu nes vaikas maitinamas motinos pienu gali taip tustintis, bet man vis vien neramu, nes iki tol visa menesi kakojo kas 3-4 dienas o dabar taip staiga skystai ir taip daznai..paprasiau gydytojos, kad israsytu lapeli, jog pasidarytume ismatu tyrima - israse, bet problema tame kaip tas ismatas i ta indeli surinkti?  blush2.gif  viskas susigeria i pampersiuka ir niekaip neina paimti daugiau nei puses saukstelio...o gal tiek uztektu tyrimui? gal kas zinote kiek ml reikia ismatu tyrimui? bandziau nedeti sauskelniu bet i rubelius taip pat susigeria ir buna dar sunkiau kazka paimti...dejau celofanini maiseli i kelnytes maniau gal taip pavyks kazka daugiau paimti bet visos pastangos veltui...klausiau gydytojos ka daryti, o jos atsakymas buvo - na tai kai KADA NORS NORMALIAI PAKAKOS tada ir atnesit tyrimui  doh.gif geras atsakymas  blink.gif  tai kad jau savaite kaip tustinasi skystai ir bijau kad vaikas gali issekti nors kolkas jauciasi gerai...tikrai nelauksiu kol KADA NORS NORMALIAI pasitustins  unsure.gif  patarkite prasau ka daryti  4u.gif

Turiu psiulyma: imkit ir palaikykit vaika ant vystyklu, kol kaku padaris. Bus dviguba nauda: ir uzpakaliukas prasivedins ir tyrima padarysit smile.gif Tiesiog kai matysit, kad ruosiai kaku daryti pakiskit kanors smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shipra @ 2010 11 05, 18:46)
pradejau duoti misinuka, jau kelias dienas, uzkietejo viduriukai ir nzn kaip jam padeti... stena, rieciasi, purpsi smirdanciai, bet nieko nepadaro i pampi g.gif gal kazkam taip buvo?

Meginkit kita misini g.gif
Atsakyti
musiskis pradejo lb skystai kakoti...pries tai budavo kelis kartus per diena ir pakankamai normaliai, o dabar tik viena ir iskart kokias 4-5 partijas paleidzia... pamperyje net tokia balute tyvuliuoja g.gif pradejo mazeti pienuko man, gal del to blink.gif Dar lauksim pora dieneliu, ziuresim nuo ko taip paleido viduriukus...
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2010 11 10, 23:48)
Turiu psiulyma: imkit ir palaikykit vaika ant vystyklu, kol kaku padaris. Bus dviguba nauda: ir uzpakaliukas prasivedins ir tyrima padarysit smile.gif Tiesiog kai matysit, kad ruosiai kaku daryti pakiskit kanors smile.gif

Aciu Jums uz patarima aciuks.gif bandysime gaudyt momenta kada kakos,nes i pampersiuka tai per kelias sekundes viskas susigeria smile.gif sakysiu kad vyras delnus laikytu lotuliukas.gif o jei rimtai tai ka nors sugalvosim mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, GELBEKIT!!! verysad.gif dukrytei 8menesiai, jau kokia savaite labai sunkiai kakoja, i diena po 1-3kartus bet spiriukais. siandien net kraujas pasirode, plyso isange sad.gif manau kad nuo kosiu... valgom ir vaisiu ir darzoviu, vakar net kivi su slyva sutryniau, galvojau pades, bet nieko.. pora kartu dariau mikrolax klyzmutes, bet bijau piktnaudziauti.. patarkit ka daryti, mamytes.. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Martusik @ 2010 11 09, 15:20)
oi, ir mes tokia problema turim. Negalejo savaite pasitustint. Daktarai sake guldykite daugiau ant pilvo. Jokios naudos. Dariau net klizmutes. Po ot israse bakterijas pagerti.. Pradejau masazus daryti, pratimus visokiausius... dabar kakoja kas 4 para. Kakucius daro gana sunkiai.. Gal pasitaisys,.. net nezinau. Pradejom jau tyreles duoti, gal kaz kaip paveiks. stengiausi daugiau duoti arbatos. Bet daug nervu sau sugadinau del sito...  doh.gif

mes irgi turim tokia pat problema. kakojam gana retai,ejom net pas chirurgus kad apziuretu, bet nieko nerado, mano mazius visiskai sveikas, aisku valgo tik mano piena, tai daktarai galvoja kad del to jis tustinasi gana retai. liepe pagerti bakteriju ir pradeti darzovienes bei obuoly ragauti sake turetu pasitaisyti ir tustintis dazniau...tai dabar laukiu rezultato... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pellagija @ 2010 10 14, 22:31)
As duodu Aqiadetrim...o nera variantu be jokiu arteriniu alieju?

O nera kitu budu vaikui suteikt ta vitamina D? Man kylo net mintis kvarco ieskot, ar net i soliariuma ja ikist :-) ; o jei as soliariume lankysiuos ar ji per piena gaus vitamina D is manes?

tikrai nemanau kad per piena vaikas gautu pakankamai vitamino D, visiems kudikiam uztai ir paskiriama duoti gerti vitamina D nes kitu budu jy sunkiai pasisavina.
as pritariu jums kad geriant Aquadertim vitamina D kudikelis pradeda tustintis reciau, mano maziuj lygiai taip, ir daktarai patvirtino kad tam itakos jis tikrai turi, paprasciausiai reikia duoti leliukui gerti probiotikus (tas gerasias bakterijas) situacija sako tikrai pagereja...mes jau pradejom dabar lauksiu rezultatu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tabeliukas @ 2010 11 19, 18:14)
tikrai nemanau kad per piena vaikas gautu pakankamai vitamino D, visiems kudikiam uztai ir paskiriama duoti gerti vitamina D nes kitu budu jy sunkiai pasisavina.
as pritariu jums kad geriant Aquadertim vitamina D kudikelis pradeda tustintis reciau, mano maziuj lygiai taip, ir daktarai patvirtino kad tam itakos jis tikrai turi, paprasciausiai reikia  duoti leliukui gerti probiotikus (tas gerasias bakterijas) situacija sako tikrai pagereja...mes jau pradejom dabar lauksiu rezultatu  rolleyes.gif

Geresne iseitis duoti aliejini vitamina D smile.gif
Atsakyti
Sveikos. pasipasakosiu ir aš. rašiau jau anksčiau, kad mano mažiukei viduriukai susitvarkė po ligoninės, bet tai truko neilgai, maždaug po 2-ų sav. prasidėjo sloga, o dar po kelių dienų viduriukai vėl suskystėjo, atsirado ir gleivių, daktarai aišku paskyrė bakterijas, šį kartą gefilus, beveik mėnesį jas gėrėm ir nieko jos nepadėjo. tada jau gavom siuntimą pas infektologą, padarė išmatų pasėlį ir vėl nieko nerado, tada pasiūlė padaryti kiekybinį mokamą pasėlį, na ir išvada- visiškai nerasta bifido bakterijų. kap supratau čia nieko gero, nes ir virškinimas blogas dėl to ir imunitetas gali nusilpti, o taip turbūt ir yra, nes sloga jau 1,5 mėn. nepraeina, nėra ji stipri, nebėga, bet kasdien traukiu po kelis kartus ir vis snargliukų yra. sako, kad greičiausiai bus buvus kažkokia infekcija dukrytei ir dėl jos visos bifido bakterijos žuvo. vienu žodžiu paskyrė dabar 3 mėn. bifolacą gerti po 0,5 pakelio 2k. dienoj, ir po to vėl atvažiuoti tą tyrimą pasidaryt. turėtų tos bakterijos pradėt gamintis, bet sakė reikia laiko ir neaišku kiek, ir iki metų gali užtrukti.. tai va. gal kam buvo panaši situacija parašykit prašau ar susitvarkė viskas.
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2010 11 19, 19:51)
Geresne iseitis duoti aliejini vitamina D smile.gif

Aliejinio vitamino D jau nei vienoj vaistinej nebeparduoda...jis isimtas is prekybos. dabar galima nuspirkti tik vandenini vitamina D, kuris turi anyziu skonio ir vaikui nelabai patinka.
Atsakyti
ar aš jau tokia netikus...kaip naudot klizmute ta microlax...ką ten nulauzt, iki kiek įkišt, tokia ji baisi atrodo??????????????? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(tabeliukas @ 2010 11 24, 19:18)
Aliejinio vitamino D jau nei vienoj vaistinej nebeparduoda...jis isimtas is prekybos. dabar galima nuspirkti tik vandenini vitamina D, kuris turi anyziu skonio ir vaikui nelabai patinka.

Netiesa;) Kaip tik dabar pradėjo pardavinėti (ir labai žurnaluose reklamuoti). Vadinasi Oiledixin, tikrai Gintarinėse vaistinėse yra. O čia jų psl.: http://www.oiledixin.lt/ smile.gif
Atsakyti