Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio viduriai

QUOTE(rutuxs @ 2010 11 03, 15:01)
Nenoriu jusu gazdinti, bet kiek as zinau, jei kudikys kakoja zaliai, tai jam kazkas yra blogai, butinai pasiskambinkite savo vaiko gydytojai g.gif
Sekmes!

atsiprasau, o jus pediatre? ax.gif vat nezinote, tai geriau susilaikykit nuo komentaru 4u.gif zalias kakutis NEBUTINAI turi reiksti blogi, jei kakutis neturi specifinio kvapo, yra be gleiviu ir vaikutis nera neramus tai pergyventi manau nereikia, aisku, del sventos ramybes geriau pasitarti su gydytoju, jei norit pasidarykit tyrima. cia jau buvo pamineta keletas priezasciu kodel kakutis gali buti zalias. mes irgi turim ta problema, kol valge MP viskas buvo gerai, tik pradejo valgyt misinuka- kakis zalias pasidare ir beveik nuolatos. ir su gydytoja kalbejau, ir tyrimus dariausi, viskas ok. net ir pasirodziusios gleives nebutinai reiskia infekcija, vyresni kudikiai buna kad seiliu prisiryja, kuriu ju skrnadukai dar nesuvirskina, todel jos pasisalina kartu su kakuciu mirksiukas.gif siaip patarima butu geriausias toiais klausimais geriau kreiptis i savo pediatra, nes cia mamos nebent savo situacija papasakot gali, o del ko jusu vaikucio kakutis yra zalias mes tikrai nenustatysim 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diaaa: 04 lapkričio 2010 - 13:06
pradejau duoti misinuka, jau kelias dienas, uzkietejo viduriukai ir nzn kaip jam padeti... stena, rieciasi, purpsi smirdanciai, bet nieko nepadaro i pampi g.gif gal kazkam taip buvo?
Atsakyti
QUOTE(shipra @ 2010 11 05, 18:46)
pradejau duoti misinuka, jau kelias dienas, uzkietejo viduriukai ir nzn kaip jam padeti... stena, rieciasi, purpsi smirdanciai, bet nieko nepadaro i pampi g.gif gal kazkam taip buvo?

Nuo misinuku daznai kieteja viduriukai. Gal reiktu pabandyti kita misinuka, negi dabar visa laika kankistes su viduriu uzkietejimu.
Jei vaikelis neissikakoja, galite padeti su termometro galiuku. Ikiskite i uzpakaliuka, pasukiokite. Termometra reikia sutepti vaikisku aliejuku. Jei nedapeda, belieka vaistai. Mikrolax klizmutes, duphalacas. Mes naudojam Mikrolax klizmutes, nes gelezis labai kietina suneliui viduriukus. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neringiux: 05 lapkričio 2010 - 19:39
as jam duodu tiek misinuko, tiek savo pienuko... o jusu mazajam jau irgi buvo tokios problemeles? mes panasaus amziaus smile.gif
Atsakyti
Mums viduriai kietėjo nuo Aptamil be laktozės mišinuko, kai pakeitėm viskas susitvarkė.
Atsakyti
Sveikos, mamytės. Mano sūnelis kakodavo kas 3-4 paros, tačiau paskutinėm dienom pradėjo dažniau. Pavyzdžiui, vakar 4 kartus g.gif . Kakis geltonas su žaliais siūliukais, truputis gleivyčių matosi, skystas, būna, kad per kraštus išbėga. Nuo gimimo valgo tik MP. Mano meniu nesikeitė. Gal dantukai norės dygti? Gal kuri susidūrėt su tokia situacija? 4u.gif
Atsakyti
oi, ir mes tokia problema turim. Negalejo savaite pasitustint. Daktarai sake guldykite daugiau ant pilvo. Jokios naudos. Dariau net klizmutes. Po ot israse bakterijas pagerti.. Pradejau masazus daryti, pratimus visokiausius... dabar kakoja kas 4 para. Kakucius daro gana sunkiai.. Gal pasitaisys,.. net nezinau. Pradejom jau tyreles duoti, gal kaz kaip paveiks. stengiausi daugiau duoti arbatos. Bet daug nervu sau sugadinau del sito... doh.gif
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif nezinau ka daryti, todel kreipiuosi i jus, gal kam teko susidurti...mano maziukas labai daznai kakoja, mazdaug 5-6 kartus i diena, maitinu pati..gydytoja sake, kad tai normalu nes vaikas maitinamas motinos pienu gali taip tustintis, bet man vis vien neramu, nes iki tol visa menesi kakojo kas 3-4 dienas o dabar taip staiga skystai ir taip daznai..paprasiau gydytojos, kad israsytu lapeli, jog pasidarytume ismatu tyrima - israse, bet problema tame kaip tas ismatas i ta indeli surinkti? blush2.gif viskas susigeria i pampersiuka ir niekaip neina paimti daugiau nei puses saukstelio...o gal tiek uztektu tyrimui? gal kas zinote kiek ml reikia ismatu tyrimui? bandziau nedeti sauskelniu bet i rubelius taip pat susigeria ir buna dar sunkiau kazka paimti...dejau celofanini maiseli i kelnytes maniau gal taip pavyks kazka daugiau paimti bet visos pastangos veltui...klausiau gydytojos ka daryti, o jos atsakymas buvo - na tai kai KADA NORS NORMALIAI PAKAKOS tada ir atnesit tyrimui doh.gif geras atsakymas blink.gif tai kad jau savaite kaip tustinasi skystai ir bijau kad vaikas gali issekti nors kolkas jauciasi gerai...tikrai nelauksiu kol KADA NORS NORMALIAI pasitustins unsure.gif patarkite prasau ka daryti 4u.gif
Atsakyti
Mano mažylė tuštindavosi į dieną labai dažnai, po kiekvieno maitinimo, t.y. kokius 6-8 kartus tai tikrai... Dabar jai pusantro mėnesiuko, pastebėjau, kad pradėjo rečiau - į dieną jau tik kokius 4-5 kartus 4u.gif Čia normalu? unsure.gif Maitinu MP 4u.gif

Nes kai paskaitau, kad jūsiškiai tik kas 3-4 dienas, tai... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 10 lapkričio 2010 - 15:58
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 11 10, 16:57)
Mano mažylė tuštindavosi į dieną labai dažnai, po kiekvieno maitinimo, t.y. kokius 6-8 kartus tai tikrai... Dabar jai pusantro mėnesiuko, pastebėjau, kad pradėjo rečiau - į dieną jau tik kokius 4-5 kartus 4u.gif Čia normalu? unsure.gif Maitinu MP 4u.gif

Nes kai paskaitau, kad jūsiškiai tik kas 3-4 dienas, tai... blink.gif

Manoji iki 2 men. kakojo nuo 6 iki 8 kartu i diena. Veliau pradejo vis maziau kartu kakoti. Po to daviau kmynu seklu laseliu (pamirsau pavadinima) ir dukryte 4 paras nesitustino. Tik po triju savaiciu atsistate mums viskas. Dabar kakojame 2 - 3 kartus dienoje. Buna, kad diena nepakakoja, bet retai smile.gif Tai gi jei vaikeliui iki 3 menesiu, tai jis ganetinai daznai kakoja ir tai norma. Nereikia jaudintis
Atsakyti
mums ir iskilo tokia problemele pradejo man vaikutis mazai valgyti MP ir pradejo nesitustinti arba pasitustina bet labai mazai schmoll.gif vaikas verke ne savo balsu bet siandien sep ne taip pasitustio 2kartus smile.gif ir ramesnis o anksciau tai tustindavosi i diena po 6 8kartus na beveik po kiekvieno maitinimo.Buvom siandien pas gydytoja tai sake gali buti taip kada jis mazai valgo bet tankiai jis viska pasisavina i save ir neina jam pasitustinti dingineja kakutis ir kartu kieteja schmoll.gif na dar ziuresim kaip bus toliau ar susitvarkys ar ne
Atsakyti
QUOTE(lillit @ 2010 11 07, 11:16)
Sveikos, mamytės. Mano sūnelis kakodavo kas 3-4 paros, tačiau paskutinėm dienom pradėjo dažniau. Pavyzdžiui, vakar 4 kartus g.gif . Kakis geltonas su žaliais siūliukais, truputis gleivyčių matosi, skystas, būna, kad per kraštus išbėga. Nuo gimimo valgo tik MP. Mano meniu nesikeitė. Gal dantukai norės dygti? Gal kuri susidūrėt su tokia situacija? 4u.gif

Mums šiandien lineksą prirašė, gydytoja sakė, kad gal trūksta gerųjų bakterijų. g.gif Matysiu, kokia bus situacija, kai pavartosim...
Atsakyti