Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio viduriai

labas.. as cia su tokiu klausimu... vakar pries maudant mano mazule pakakojo, kaip visada nemazai, geltonai ir be jokiu ten super klyksmu.
nakti ji buvo labai nerami, pakeiciau pampersus 3 kart, ir nei vienam nebuvo pakakojus. Vis stena ir klykia. Tai sese sako gal uzkietejo viduriukai. Pirdaut pirdavo, lanksciau kojytes prie pilvuko ir gerai issibezdejo, o va pakakot niekaip nesiseke. bezdedama vos vos kakucio itepdavo. Tai pastaciau klizmute ir dingo beda. ale tik galvoju ar tikrai jai buvo uzkieteje viduriukai g.gif
kaip jus manot? P.S. maitinu pati. valgau kasdien beveik ta pati maista.. nesuprantu nuo ko galetu kietet schmoll.gif unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
mano mergytei penki menesiukai ir jau gera savaite ji kakoja zaliai g.gif ,nesuprantu kodel?? valgau visa laika panasiai visa laika nieko keistesnio nuo ko galetu kakoti tokia spalva, maitinu pati jokio kito maistelio....pati ji jauciasi atrodo gerai linksmute,zaidzia....del ko taip yra gal kam tai buvo?gal cia kas blogai?
Atsakyti
Gal alergizuoja koks produktas Jusų valgomas. g.gif Mano vaikinukui taip būna,kai jam kažkas netinka, gerųjų bakterijų duokit pagert. Ar su pediatru pasikonsultuokit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inguliukas @ 2010 11 03, 14:35)
mano mergytei penki menesiukai ir jau gera savaite ji kakoja zaliai g.gif ,nesuprantu kodel?? valgau visa laika panasiai visa laika nieko keistesnio nuo ko galetu kakoti tokia spalva, maitinu pati jokio kito maistelio....pati ji jauciasi atrodo gerai linksmute,zaidzia....del ko taip yra gal kam tai buvo?gal cia kas blogai?

Nenoriu jusu gazdinti, bet kiek as zinau, jei kudikys kakoja zaliai, tai jam kazkas yra blogai, butinai pasiskambinkite savo vaiko gydytojai g.gif
Sekmes!
Atsakyti
nenusisnekekit tik doh.gif pakakojo zaliai nes mama suvalge kazkokio maisto kuris turi daugiau gelezies ir todel kudikis zaliai kakoja. prisiminkit ka valget smile.gif
Atsakyti
bet atrodo valgau ta pati maista kaip visa laika nuo maitinimo pradzios.....o galbut tai reiskia kad mergyte alergiska kokiam nors maistui kuri as suvalgau?
Atsakyti
QUOTE(inguliukas @ 2010 11 03, 19:01)
bet atrodo valgau ta pati maista kaip visa laika nuo maitinimo pradzios.....o galbut tai reiskia kad mergyte alergiska kokiam nors maistui kuri as suvalgau?

Man irgi taip būna - vieną kartą per dieną, dažniausiai vakare, tuštinasi žaliai ax.gif O visus kitus kartus - kaip ir priklauso g.gif Tad per daug neimu į galvą - maistas mano beveik nekinta nuo pat pirmų dienų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuxs @ 2010 11 03, 16:01)
Nenoriu jusu gazdinti, bet kiek as zinau, jei kudikys kakoja zaliai, tai jam kazkas yra blogai, butinai pasiskambinkite savo vaiko gydytojai g.gif
Sekmes!

tik jau nereikia cia nesamoniu kalbet....mums 1men o is zalio kakio neislipam...paaiskinimas - prisiryja oro bevalgydamas, arba mamos papuliai vejo prisigaude....nesiparink cia normalu 4u.gif
Atsakyti
Puse metu zaliai kakojo. Irgi prisiskaicius visko buvau doh.gif Padare tyrimus, viskas ok. Pradejo valgyt kieta maista, pradejo kakot kitaip ax.gif
Atsakyti
mūsiškis irgi žaliai tuštinosi, bet pas mus biški situacija kitokia buvo, mišinelis netiko. Šiaip prisiminkit, ką valgėt, kažkas netinka. norit kad mažiau nervų būtų, padarykit tyrimus. Sekmės.
Atsakyti
manoji kakoja zaliai, kai as suvalgau kazka is pieno produktu doh.gif
Atsakyti
Žiūriu daug nuomonių yra ir tokių net keistokų biggrin.gif šiaip mūsų jau tris mėnesiai kakoja žaliai, vis neatrandu kokiam maisto produktui vaikas alergiškas. Jei maitinuosi vien kruopom ir raudona mėsa viskas gerai, kol vėl ką nors užvalgau netinkamo ir vėl kakis žalias, bet vaikui tai labai nekenkia tik pilvukas labiau papūstas būna. Bet prieš darant patiems išvadas, kad tai dėl netinkamo maisto, reiktų apsilankyt pas gydytoją ir padaryt tyrimų, gal pasėlį paimt, kad įsitikint, jog nėra jokių negerųjų bakterijų.
Atsakyti