QUOTE(shipra @ 2010 10 15, 01:42)
Noriu Jusu patarimo, mums dar tik 5 dienos, Sveikos mergytes, turim problemele, musu oda labai sausa ir net nzn ka daryti, sake tepti alyvuogiu aliejum, bet nelabai padeda, matyt kad pilvuke per ilgai pas mane jis buvo... tikiuosi pades... gal kazkam buvo panasiai?
o dar vienas nerima keliantis dalykas - dedam i pamperi zaliai jau antra diena, bet ne visada, kas antra keitima mazdaug... sako kad negerai, bet ka daryti? siandien gyd buvo, tai kaip tik geltonai privares buvo, po to vel zaliai jauciu nuo mano pienuko... diegliukai kartais pakankina, jau galiu as jam lasiukus duoti espumizano? nes jauciu kaip jam pucia pilvuka....
o dar vienas nerima keliantis dalykas - dedam i pamperi zaliai jau antra diena, bet ne visada, kas antra keitima mazdaug... sako kad negerai, bet ka daryti? siandien gyd buvo, tai kaip tik geltonai privares buvo, po to vel zaliai jauciu nuo mano pienuko... diegliukai kartais pakankina, jau galiu as jam lasiukus duoti espumizano? nes jauciu kaip jam pucia pilvuka....
Del odytes mums irgi ji buvo sausa, nes pirmagime irgi uzsibuvo pilvuke, padejo Neutral Baby losjonas Del viduriuku gal tik su gydytoja konsultuokites