Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio viduriai

QUOTE(shipra @ 2010 10 15, 01:42)
Noriu Jusu patarimo, mums dar tik 5 dienos, Sveikos mergytes, turim problemele, musu oda labai sausa ir net nzn ka daryti, sake tepti alyvuogiu aliejum, bet nelabai padeda, matyt kad pilvuke per ilgai pas mane jis buvo... tikiuosi pades... gal kazkam buvo panasiai? 
o dar vienas nerima keliantis dalykas - dedam i pamperi zaliai jau antra diena, bet ne visada, kas antra keitima mazdaug...  sako kad negerai, bet ka daryti? siandien gyd buvo, tai kaip tik geltonai privares buvo, po to vel zaliai  jauciu nuo mano pienuko... diegliukai kartais pakankina, jau galiu as jam lasiukus duoti espumizano?  nes jauciu kaip jam pucia pilvuka....

Del odytes mums irgi ji buvo sausa, nes pirmagime irgi uzsibuvo pilvuke, padejo Neutral Baby losjonas 4u.gif Del viduriuku gal tik su gydytoja konsultuokites ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shipra @ 2010 10 15, 00:42)
Noriu Jusu patarimo, mums dar tik 5 dienos, Sveikos mergytes, turim problemele, musu oda labai sausa ir net nzn ka daryti, sake tepti alyvuogiu aliejum, bet nelabai padeda, matyt kad pilvuke per ilgai pas mane jis buvo... tikiuosi pades... gal kazkam buvo panasiai? 
o dar vienas nerima keliantis dalykas - dedam i pamperi zaliai jau antra diena, bet ne visada, kas antra keitima mazdaug...  sako kad negerai, bet ka daryti? siandien gyd buvo, tai kaip tik geltonai privares buvo, po to vel zaliai  jauciu nuo mano pienuko... diegliukai kartais pakankina, jau galiu as jam lasiukus duoti espumizano?  nes jauciu kaip jam pucia pilvuka....

su oda viskas bus gerai tik tepk aliejumi. o žali viduriai yra normalu. žali kakučiai susidaro tuomet kai skrandžio turinys pergreitai slenka virškinimo traktu. nespeja iki galo susivirškinti . kudikiams kartais taip buna. sunerimti reikia kai išmatose yra kraujo priemaišu. smile.gif
Atsakyti
Mamytės, help verysad.gif
Šiandien mažylės kakučiai žalsvi su kažkokios gleivytėm ir kraujuko priemaišom verysad.gif Kas čia gali būti? Ką daryt??? verysad.gif

Šiandien sekmadienis, į polikliniką pas pediatrą nenueisim sad.gif
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 10 17, 15:06)
Mamytės, help verysad.gif
Šiandien mažylės kakučiai žalsvi su kažkokios gleivytėm ir kraujuko priemaišom  verysad.gif Kas čia gali būti? Ką daryt??? verysad.gif

Šiandien sekmadienis, į polikliniką pas pediatrą nenueisim sad.gif

Kraujo ismatose gali buti jei vaikas valgo is pazeistu speneliu. Kraujas patenka is speneliu zaizdeliu.

Atsakyti
QUOTE(Pellagija @ 2010 10 17, 15:31)
Kraujo ismatose gali buti jei vaikas valgo is pazeistu speneliu. Kraujas patenka is speneliu zaizdeliu.

Na, speneliai nekraujuoja unsure.gif

Kalbėjau su pažįstama gydytoja...
Sakė, nieko baisaus, jeigu porąkart išmatose kraujukas gleivėse pasirodys, vat jeigu atskirai kraujukas - tada negerai g.gif
Sakė, gal nuo mano maisto taip...

Reikia dabar stebėti...
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 10 17, 17:16)
Na, speneliai nekraujuoja unsure.gif

Kalbėjau su pažįstama gydytoja...
Sakė, nieko baisaus, jeigu porąkart išmatose kraujukas gleivėse pasirodys, vat jeigu atskirai kraujukas - tada negerai g.gif
Sakė, gal nuo mano maisto taip...

Reikia dabar stebėti...

Mums identiška situacija. Tik mums taip yra pastoviai. Visi tyrimai padaryti, geriam probiotikus, pati laikausi dietos... Deja, viskas taip pat. Nesubrendęs mažiuko žarnynas, o gal alergiškas Tavo suvalgytam maistui. Ar pieno produktų daug vartoji?
Atsakyti
QUOTE(sija8 @ 2010 10 17, 17:07)
Mums identiška situacija. Tik mums taip yra pastoviai. Visi tyrimai padaryti, geriam probiotikus, pati laikausi dietos... Deja, viskas taip pat. Nesubrendęs mažiuko žarnynas, o gal alergiškas Tavo suvalgytam maistui. Ar pieno produktų daug vartoji?

Pieno produktų vartoju ypatingai mažai - na, galiu kokį sūrelį suvalgyti ar varškės apkepą... unsure.gif
Gali būti, kad nuo maisto, bet kad aš jau taip stengiuosi žiūrėti, ką valgau doh.gif

N,a palauksiu rytdienos, pastebėsiu - jeigu bus blogiau, eisim pas gydytoją... Bet dabar jau tų gleivių vos vos yra, tokių neryškių (vos vos rausvų)...

Mąstau, gal man irgi nusipirkti Bifolac, apie kurį čia visi kalba g.gif Ar jas gydytojas turi skirti?
Atsakyti

Kaip tik geriau tepti ne aliejuku o losjonu, ar kremuku. Mum praeita ziema buvo nusausejusi odyte, pradzioj tepiau aliejuku ir tik blogiau daresi, o emus tepti losjonu is karto efektas pasimate smile.gif
Atsakyti
na kiek as skaicius kad negalima liejum tepti, jis visai odele sugadina, uzkemsa poras, geriau kremukas drekinantis, praita ziema mes ir su tuo kankinomes, bet drekinantis kudikiu kremukas atstate viska smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 10 17, 19:03)
Pieno produktų vartoju ypatingai mažai - na, galiu kokį sūrelį suvalgyti ar varškės apkepą... unsure.gif
Gali būti, kad nuo maisto, bet kad aš jau taip stengiuosi žiūrėti, ką valgau doh.gif

N,a palauksiu rytdienos, pastebėsiu - jeigu bus blogiau, eisim pas gydytoją... Bet dabar jau tų gleivių vos vos yra, tokių neryškių (vos vos rausvų)...

Mąstau, gal man irgi nusipirkti Bifolac, apie kurį čia visi kalba g.gif Ar jas gydytojas turi skirti?

Nebūtina, jį vaistinėje parduoda be recepto. Nors mes dabar vartojam tas naujas Bifoval Baby. Jos pigesnės, o ir sukurtos būtent vaikiukams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sija8: 19 spalio 2010 - 08:51
QUOTE(Kleja_ @ 2010 10 18, 23:32)
na kiek as skaicius kad negalima liejum tepti, jis visai odele sugadina, uzkemsa poras, geriau kremukas drekinantis, praita ziema mes ir su tuo kankinomes, bet drekinantis kudikiu kremukas atstate viska smile.gif

drinks_cheers.gif tik tokiu atveju, kai odytė labai sausa aš labiau už riebų kremą kūdikiams (yra essex, linolla ir kt.), efektas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pellagija @ 2010 10 14, 22:31)
As duodu Aqiadetrim...o nera variantu be jokiu arteriniu alieju?

O nera kitu budu vaikui suteikt ta vitamina D? Man kylo net mintis kvarco ieskot, ar net i soliariuma ja ikist :-) ; o jei as soliariume lankysiuos ar ji per piena gaus vitamina D is manes?

oiledixin. sis vaistukas yra alienis. bekvapis ir beskonis. beje vit D geriau isisavina aliejineje formoje smile.gif
Papildyta:

Visu gimusiu vaikuciu oda sausa ir kelias savaites lupasi smile.gif nera cia ko nerimauti. Labai gerai padeda Linola. cia tokia emulsija i vonia (vaistinese parduodama). geriau nei kremukai ir aliejai. Del zaliu kakuciu. Gali buti, kad vaikelis maziau suvalge. zali kakuciai gali atsirasti, jei vaikui truksta maistelio.
Atsakyti