Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio viduriai

QUOTE(Cikita_G @ 2010 09 14, 17:58)
na nesvarbu kuom maitinat:  misinuku ar mamos pienu ar jau normaliu maistu (paaugusius) slyvu sultys pramusa neblogai viduriukus  4u.gif arba paprastos slyvos.

o kaip mano suvalgytos slyvos gali itakoti vaiko viduriukus? g.gif jai dar tik 2men, apart misinuko nieko daugiau neduodu, net arbateles, apie slyvu sultis net nebesneku..
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2010 09 14, 16:10)
na va ir aš galvojau, gal dėl to, maniškis jau 5 para kaip nekakojęs sad.gif

Sola, geriam jau antrą buteliuką, kai gėrė pirmąjį taip nebuvo.  Bet gal ir tas dasideda, jei tavo mažylei irgi panaši situacija g.gif

As vakar,kai daviau,tai is kart supratau nuo ko kvapas toks,kai dujos iseina.Siand jau nedaviau,tai jokio kvapo nera.
Atsakyti
Sveikos. Gal ką žinot apie putotas išmatas? jau kaip rašiau, mano mažė (5 sav.) tuštinosi labai dažnai ir skystai, rūgštaus kvapo išmatomis. daktarė paskyrė Linex pagerti 3 d. po 1 kapsulę 2 kart dienoj. po jų rūgštumas apmažėjo, tačiau keičiant sauskelnes mažoji vis purpsi ir purpsi tokiomis putotomis išmatomis po čiutčiut, o kartais ir kaip reikiant padaro. pamperyje aišku tų putų jau nesimato. išmatos geltonos, kartais šiek tiek žalsvų būna. kartais iš vis maitinant per pusę valandos girdisi kaip 3 kart pakakina. ir šiaip kakis kiekviename pamperyje būna. vienu žodžiu pačių pasituštinimų tikrai daugiau nei valgymų. ir iš kur tos putos?
Atsakyti
QUOTE(Mistake @ 2010 09 21, 17:11)
Sveikos. Gal ką žinot apie putotas išmatas? jau kaip rašiau, mano mažė (5 sav.) tuštinosi labai dažnai ir skystai, rūgštaus kvapo išmatomis. daktarė paskyrė Linex pagerti 3 d. po 1 kapsulę 2 kart dienoj. po jų rūgštumas apmažėjo, tačiau keičiant sauskelnes mažoji vis purpsi ir purpsi tokiomis putotomis išmatomis po čiutčiut, o kartais ir kaip reikiant padaro. pamperyje aišku tų putų jau nesimato. išmatos geltonos, kartais šiek tiek žalsvų būna. kartais iš vis maitinant per pusę valandos girdisi kaip 3 kart pakakina. ir šiaip kakis kiekviename pamperyje būna. vienu žodžiu pačių pasituštinimų tikrai daugiau nei valgymų. ir iš kur tos putos?

Pas mus analogiška situacija nuo gimimo iki pat dabar. Aš irgi labai nerimavau - mažius daro laaaabai dažnai, išmatos putotos, su gleivėmis,rūgštaus kvapo. Pasidarėm išmatų pasėlį- jokia bakterija neišaugo. Gyd. sakė, kad čia disbakteriozė nuo antibiotikų, kuriais mane ,,vaišino" po CP. Bifolacas mums nelabai padėjo. Dabar bandysim gerti Linex/ Sakė reikia gerti tas gerąsias, kuriuose daug Lacto bakt. Bifolacas jų daug neturi.
O putos išmatose - susikaupusios dujos (oro burbuliukai) viduriukuose, kurios pasišalina kartu su kakiuku. Šį reiškinį mažina visokie Espumisanai, Sab Simplex ir pan.
Atsakyti
QUOTE(sija8 @ 2010 09 21, 19:37)
Pas mus analogiška situacija nuo gimimo iki pat dabar. Aš irgi labai nerimavau - mažius daro laaaabai dažnai, išmatos putotos, su gleivėmis,rūgštaus kvapo. Pasidarėm išmatų pasėlį- jokia bakterija neišaugo. Gyd. sakė, kad čia disbakteriozė nuo antibiotikų, kuriais mane ,,vaišino" po CP. Bifolacas mums nelabai padėjo. Dabar bandysim gerti Linex/ Sakė reikia gerti tas gerąsias, kuriuose daug Lacto bakt. Bifolacas jų daug neturi.
O putos išmatose - susikaupusios dujos (oro burbuliukai) viduriukuose, kurios pasišalina kartu su kakiuku. Šį reiškinį mažina visokie Espumisanai, Sab Simplex ir pan.

Ar jos putotos irgi nuo gimimo? nes mums tik savaitė dar kaip putotos, bet dažnai ir skystai jau seniai. aš jokių antibiotikų negėrus. Ir labai jautriai mažoji kakina, vis verkšlena, muistosi, per miegus net prabunda kakindama ir bezdėdama. o kaip jūsiškis?
Atsakyti
QUOTE(Mistake @ 2010 09 22, 17:06)
Ar jos putotos irgi nuo gimimo? nes mums tik savaitė dar kaip putotos, bet dažnai ir skystai jau seniai. aš jokių antibiotikų negėrus. Ir labai jautriai mažoji kakina, vis verkšlena, muistosi, per miegus net prabunda kakindama ir bezdėdama. o kaip jūsiškis?

Mes per miegus irgi kakinam (pvz. naktį valgo kas porą valandų - tai ir kakina vos ne po kiekvieno valgymo). Keičiam sauskelnes - išsibudinam... doh.gif Kad ir šiandien- spėjom į lauką išeit - tik pliūrkšt ir vėl bėgam namo keistis sauskelnes. Žiauru man darosi su tuo kakiu doh.gif
Atsakyti
Sveikos norėjau paklaust mamyčių gal kuri žino,ar gali kudikio kakutis buti žalsvas nuo mišinuko,beje geriam aptamil mišinuką,jei taip tai ka darot toliau vartojat tą patį ar keičiat kitu
Atsakyti
gali wink.gif dažnai kaitalioti mišinuko negalima.
Atsakyti
mika73, pasidairyk čia http://######/show-a...das-su-vaizdais . Vietoj grotelių reikia įrašyt www.mama. lt
Atsakyti
Kakuciu tema biggrin.gif tada ir as pasisakysiu. Mano mergyte valgo tik MP, ir aisku, cia normalu kaip visi sako, kad vaikas gali iki 10 paru nekakot. Tai preita savaite 6 dienas laukiau kakucio lotuliukas.gif mazute labai bezdejo, viena diena tai isvis pilvelis kankino. sekmadieni neiskenciau ir padariau klizmute microlax. isejo!!!! lotuliukas.gif Tai pora dienu ir bezdejo maziau ir ne taip smirdziai. Bet va jau eina 5 para, ir vel nekakoja doh.gif jaucias ji gerai, namie klizmutes nebeturiu, tai bandysim laukt saviminio. Keistas daykas tas MP....
Atsakyti
Maniškė visgi neužilgo po tų putotų išmatų pradėjo jau rimtai viduriuoti, pragulėjom savaitę infekcinėj Kaune, bet nieko nerado. viduriavimą sustabdė su Smecta ir dar jogurto bakterijas liepė pagert. tik man vaistinėj davė su mėlyna etikete buteliuke (lietuviškam) ir ten parašyta kaip suaugusiam vartoti, o apie vaikus ir kūdikius nieko neužsiminta. man daktarė liepė po 1 kapsulę duoti, bet aš dabar galvoju ar šios tinkamos kūdikėliui. gal kas žinot ar tarp tų jogurto bakterijų yra koks skirtumas, nes internete radau kažkokias su raudona etikete. neramu dabar ar galiu tas su mėlyna etikete dukrytei duoti.
Atsakyti
mano mažei irgi panašiai buvo, kai po skiepo suviduriavo ir kakojo lyg gazuotu vandeniu unsure.gif pasėyje rado stafiokoko.
bifolac nepadėjo, tik Protexine restore, specialiai skirtas kūdikių žarnynui. Ten labai daug lacto bakterijų, o jos minta stafilokoku
Atsakyti