Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio viduriai

maziuke maitinu misinuku, tustinasi kas pusantros paros. ar ne per retai tustinasi?
Atsakyti
QUOTE(Diaaa @ 2010 09 05, 12:04)
maziuke maitinu misinuku, tustinasi kas pusantros paros. ar ne per retai tustinasi?

na nedaznai nedaznai jusu variantu, bet va mano vyro dukterecia taip pat tustindavosi ir viskas gerai buvo,
jeigu normaliausiai tai nuo vieno iki 3 kartu per para yra labai gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diaaa @ 2010 09 05, 12:04)

mūs panikė kokius 3 mėn tuštinosi vos 1 k per 5-6 dienas- ir daktr sakė, kad tai normalu- o buvo maitinama pusiau MP , pusiau mišiniu... tai iš pradžių stresavau, bnadžiau ,,iškrapštyti" kakutį su muiliukais, bet... vėliau apsiraminau ir kantriai laukdavo ir neklausiau močiučių, - ,,oi, kaip negerai..| sako tokiu atveju, kai lelliukas retai kakoja, reiškia gerai viską suvirškina
dbr kai jau gyvename košių grafiku vidurkiukai susitvakė ir kakojam 2-3 k per parą...- tai va, buvo geriau, kia kakojo rečiau, mes visgi suvalkiečiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikita_G @ 2010 09 05, 16:50)
na nedaznai nedaznai jusu variantu, bet va mano vyro dukterecia taip pat tustindavosi ir viskas gerai buvo,
jeigu normaliausiai tai nuo vieno iki 3 kartu per para yra labai gerai  4u.gif

tai vat as irgi zinau kad idealiausia jei nors karta per para pasitustina, ypac maitinant misinuku, nu bet nesiraito ji, nesteni sunkiai kai jau kakoja, tai gal viskas gerai. buna aisku dienu kai ir du kartus per para padaro, bet siaip dazniausia tai virs paros siek tiek praeina nuo paskutinio pasitustinimo
Atsakyti
QUOTE(Diaaa @ 2010 09 07, 10:30)
tai vat as irgi zinau kad idealiausia jei nors karta per para pasitustina, ypac maitinant misinuku, nu bet nesiraito ji, nesteni sunkiai kai jau kakoja, tai gal viskas gerai. buna  aisku dienu kai ir du kartus per para padaro, bet siaip dazniausia tai virs paros siek tiek praeina nuo paskutinio pasitustinimo

slyvu sultis pagerkit labai padeda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūtkė @ 2010 09 03, 18:52)
mano mažylis pradėjo viduriuoti.. jai ankščiau vieną du kart pasituštindavo tai dabar po kiekvieno valgio.. ir dar naktį po kelis kart...  doh.gif  šiandien daviau biškutį smektos, bet nžn kokį kiekį jam jos duoti.. gal kas jau buvo susidure ir žinote? jai nepraeis pirmadienį važiusim pas gyditoja..  verysad.gif

jei neklystu tai viena pakeli smektos -50ml vandens ir sugirdyti.mano mazoji irgi kartais kakoja skysciau kartasi tirsciau,bet tai manau labiau priklauso nuo to-ka as suvalgau...pvz. sianakt su kartus turejau ja perrengti...kakutis skystokas ir gleivetas,o tai vadinasi reakcija i mano suvalgyta vakar maista rolleyes.gif kai ji viduriavo tai as nespedavau pamperso uzdeti,tik purpt ir purpt ir visas kakutis susigeria i pampersa matosi tik geltona spalva nors ir po nedaug doh.gif bet tuo metu mes gerem antibiotiku,tai cia nuo ju... smile.gif
Atsakyti
ar normalu, kad kūdikis labai daug bezda ir labai labai smirda? Viskas praidėjo, kai dar maitinau MP. Dabar primaitinu klijukais, bezdėjimas toks pat. Galvočiau, kad nuo papildomo maisto, bet kaip ir sakiau, viskas prasidėjo dar tada, kai buvo maitinamas tik MP, kakoti taip pat pradėjo retai, kas 4-5 d. , nuo to laiko ir dujos smirdėti pradėjo. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikita_G @ 2010 09 07, 12:44)
slyvu sultis pagerkit labai padeda thumbup.gif

as misinuku maitinu, tai nepades jau tos slyvu sultys ax.gif

QUOTE(Baltija @ 2010 09 13, 17:06)
ar normalu, kad kūdikis labai daug bezda ir labai labai smirda?  Viskas praidėjo, kai dar maitinau MP. Dabar primaitinu klijukais, bezdėjimas toks pat. Galvočiau, kad nuo papildomo maisto, bet kaip ir sakiau, viskas prasidėjo dar tada, kai buvo maitinamas tik MP, kakoti taip pat pradėjo retai, kas 4-5 d. , nuo to laiko ir dujos smirdėti pradėjo. unsure.gif

zinok mano pupa kai para nepasitustina tai irgi bezda smirdanciai, galvoju gal todel, kad kakutis uzsilaiko viduriukuose? g.gif o va db jau dazniau vis du kartus per para tustintis pradejo tai kai taip tustinasi tada nesmirda
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2010 09 13, 17:06)
ar normalu, kad kūdikis labai daug bezda ir labai labai smirda?  Viskas praidėjo, kai dar maitinau MP. Dabar primaitinu klijukais, bezdėjimas toks pat. Galvočiau, kad nuo papildomo maisto, bet kaip ir sakiau, viskas prasidėjo dar tada, kai buvo maitinamas tik MP, kakoti taip pat pradėjo retai, kas 4-5 d. , nuo to laiko ir dujos smirdėti pradėjo. unsure.gif

Baltija,man toks itarimas kad toks kvapas nuo tu krapu aliejaus,vakar as pradejau duoti,tai oi koks kvapelis.Kai pradejau damaitint misineliu,tai pradejo retai kakot.
Atsakyti
QUOTE(Diaaa @ 2010 09 14, 11:10)
as misinuku maitinu, tai nepades jau tos slyvu sultys ax.gif
zinok mano pupa kai para nepasitustina tai irgi bezda smirdanciai, galvoju gal todel, kad kakutis uzsilaiko viduriukuose? g.gif  o va db jau dazniau vis du kartus per para tustintis pradejo tai kai taip tustinasi tada nesmirda

na va ir aš galvojau, gal dėl to, maniškis jau 5 para kaip nekakojęs sad.gif

Sola, geriam jau antrą buteliuką, kai gėrė pirmąjį taip nebuvo. Bet gal ir tas dasideda, jei tavo mažylei irgi panaši situacija g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sola @ 2010 09 14, 13:37)
Baltija,man toks itarimas kad toks kvapas nuo tu krapu aliejaus,vakar as pradejau duoti,tai oi koks kvapelis.Kai pradejau damaitint misineliu,tai pradejo retai kakot.

sitas variantas tiketinas. be to kad girdant krapu vandenuka ir maitinant misinuku retai kakoja tai tikra tiesa, as ta irgi pastebejau, todel nebeduodu jau gripe water ir reikalai susitvarke, db dazniausia kakoja ryte ir vakare, bezda daug biggrin.gif bet ir gerai, nes ir gydytoja sake kad nuo misinuko dazniau vaikuciai bezda, o ir gerai kad bezda, nes neuzsilaiko dujos ir neskauda pilvuko. mes jau dvi savaites geriam misinuka, antra savaite nebenaudojam jokiu lasiuku nuo pilvuko- ir nebeturim jokiu bedu su pilvuku thumbup.gif
Atsakyti
na nesvarbu kuom maitinat: misinuku ar mamos pienu ar jau normaliu maistu (paaugusius) slyvu sultys pramusa neblogai viduriukus 4u.gif arba paprastos slyvos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cikita_G: 14 rugsėjo 2010 - 16:59