Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio viduriai

QUOTE(GLB @ 2010 08 27, 13:42)
Mano 9 savaiciu mergytei kazkas darosi: rytais labai kencia kol pradeda tustintis. Stena, net parausta veidelis kartais, bet, kai pagaliau padaro, viduriai neuzkieteje. Tada kartais per 10 minuciu pakeist turiu 2 pampersus. Toks jausmas, kad negali iskakoti, bet, jei viduriai neuzkieteje, tai kodel negali? Ji neverkia, tik raivosi ir stena. Gyvenam Anglijoj, jau du kartus del to buvau pas gydytojus, bet atsakymas tik toks: "Neaisku kas cia yra. Jei neverkia, tai nesirupink. Isaugs". Kaip as galiu nesirupint, kai matau, kad kazkas netaip??? Per diena pakakoja 4-5 kartus, dienos metu viskas normaliai. Ar gali but del to, kad ji pavalgo apie 22 val, paskui miega iki 6- 6:30 be atsikelimu/pavalgymu?
Bandziau ir dviratuka mint, ir mankstinti (bet per daug negaliu, nes atpila pavalgius), bet vis tiek tada pakakoja kaip visada- apie 13 val. Bandziau ir ausu krapstuka i uzpakaliuka kist, kaip kazkas siam forume patare, bet nieks negelbeja.
Ka daryt? Ar kam nors taip buvo?

Jei per diena pakakoja 4-5k, o mazyle siaip yra geros nuotaikos, gerai auga ir t.t. ir tik ta vienintele valanda stena ilgai.. pasakysiu ta pati, isaugs 4u.gif Tavo mergyte pakankamai maza dar, jos virskinimo sistema vis dar mokosi virskinti, taip pat kaip ir mazyle mokosi issitustinti. Manoji kai kada taip stena, kad parausta visas veidukas. Kai pradeda steneti, padedam mindami dviratuka. Mums tai padeda thumbup.gif Viskas bus gerai, pamatysi. Labiau susirupinciau, jei nesitustintu kelias dienas, raitytusi, verktu. O dabar, kol tustinasi 4-5k dienoj, viskas susitvarkys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistake @ 2010 08 26, 11:02)
Pas maniškę kai maitinu dažniausiai pasigirsta kliurkt ir kiečiant pampersą matos paviršiui tokios tirštos išmatos, o po jomis pamperis prisigėręs geltono skysčio, tikrai ne šlapimo. gal čia jau skaitos viduriavimas?

Viskas gerai, toks kūdikių, maitinamų MP, kakiukas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(G.A.M.A. @ 2010 08 25, 23:10)
maniskis jau 8d nekakojo, daktare liepe pamasazavus tam tikrus 2taskus pilvuke sudirgint termometro galiuku, bet nieko, rezultatas 0.
nezinau ar gerai,ar blogai, vaikas kaip visada, tik labai smarkiai bezda doh.gif

Kad bezda, tai gerai, vadinasi dirba viduriukai, bet kad tiek ilgai nekakoja, tai nekas schmoll.gif
Maniškė irgi į dirginimus nereagavo, tai geriam diuphalac, kuris gerina žarnyno veiklą, tai dabar kakoja kasdien thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GLB @ 2010 08 27, 12:42)
Mano 9 savaiciu mergytei kazkas darosi: rytais labai kencia kol pradeda tustintis. Stena, net parausta veidelis kartais, bet, kai pagaliau padaro, viduriai neuzkieteje. Tada kartais per 10 minuciu pakeist turiu 2 pampersus. Toks jausmas, kad negali iskakoti, bet, jei viduriai neuzkieteje, tai kodel negali? Ji neverkia, tik raivosi ir stena. Gyvenam Anglijoj, jau du kartus del to buvau pas gydytojus, bet atsakymas tik toks: "Neaisku kas cia yra. Jei neverkia, tai nesirupink. Isaugs". Kaip as galiu nesirupint, kai matau, kad kazkas netaip??? Per diena pakakoja 4-5 kartus, dienos metu viskas normaliai. Ar gali but del to, kad ji pavalgo apie 22 val, paskui miega iki 6- 6:30 be atsikelimu/pavalgymu?
Bandziau ir dviratuka mint, ir mankstinti (bet per daug negaliu, nes atpila pavalgius), bet vis tiek tada pakakoja kaip visada- apie 13 val. Bandziau ir ausu krapstuka i uzpakaliuka kist, kaip kazkas siam forume patare, bet nieks negelbeja.
Ka daryt? Ar kam nors taip buvo?

Jei vaikutis linksmas ir neverkia, vadinasi viskas tvarkoje smile.gif Dar ir tustinasi 4 - 5 kartus per diena thumbup.gif Ne tik vaiko zarnynas dar nemoka tobulai virskinti, bet ir raumenukai nemoka tinkamai susitraukineti. vaikas kartais nemoka tinkamu laiku atpalaiduoti ar sutraukti raumenys. Todel vaikiukas mokosi ir del to stena ir raudonuoja. Pasikartosiu, jei neverkia, vadinasi neskauda ir nekencia nuo to. Tiesiog sportuoja jusu mergyna is ryto smile.gif Manyciau, kad i si procesa tevams nereiketu kistis, jei ji pakakoja smile.gif
Atsakyti
O dabar visai nusigandau: pasitustino tokiais kaip drebuciais (na lyg kiausinio baltymo konsistencija) su keliais taskeliais kraujo. verysad.gif
Tempos neturi, mazylis linksmas... Gyd. tik peciais trauko. Nebeismanau kas cia jam gali buti. Geriam jau antra dezute Bifolac. Gal kam panasiai buvo. Pasidalinkit, mamytes, pairtimi. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sija8 @ 2010 08 27, 17:18)
O dabar  visai nusigandau: pasitustino tokiais kaip drebuciais (na lyg kiausinio baltymo konsistencija) su keliais taskeliais kraujo.  verysad.gif
Tempos neturi, mazylis linksmas... Gyd. tik peciais trauko. Nebeismanau kas cia jam gali buti. Geriam jau antra dezute Bifolac. Gal kam panasiai buvo. Pasidalinkit, mamytes, pairtimi. verysad.gif

nieko nenoriu neteisingai pasisakyti, bet mano pusseserės vaikui taip buvo kaip jūs rašote. Tik jis buvo didesnis, valgė hipp tyreles ir jam žarnyne gavosi infekcija. Irgi gydytoja buvo paskyrusi bifolaką, bet, pasirodo, reikalai buvo rimtesni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erika08 @ 2010 08 27, 19:51)
nieko nenoriu neteisingai pasisakyti, bet mano pusseserės vaikui taip buvo kaip jūs rašote. Tik jis buvo didesnis, valgė hipp tyreles ir jam žarnyne gavosi infekcija. Irgi gydytoja buvo paskyrusi bifolaką, bet, pasirodo, reikalai buvo rimtesni  4u.gif

O kas tie rimtesni reikalai? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(inge77 @ 2010 08 27, 15:08)
Viskas gerai, toks kūdikių, maitinamų MP, kakiukas  biggrin.gif
Papildyta:
Kad bezda, tai gerai, vadinasi dirba viduriukai, bet kad tiek ilgai nekakoja, tai nekas  schmoll.gif
Maniškė irgi į dirginimus nereagavo, tai geriam diuphalac, kuris gerina žarnyno veiklą, tai dabar kakoja kasdien  thumbup.gif

Niu tada gerai, nes man jau viskas įtartinai atrodo doh.gif stresuoju dėl visko, gerai ar negerai, turi taip būt ar ne. reik kažkaip išmokt ramiau į viską žiūrėti.
PS.: maniškė irgi bezda daug. o viduriukai dirbt pradeda iškart valgant, girdžiu kaip pilvas gargaliuoja.
Atsakyti
mano mazyliukei 1 menuo ir 8 dienos neprasikam jau 6 dienas maitinu savo pienu siandien teko kisti termometra neds jau nebegalejau ziureti kaip maziuke kankinasi visa ta laika tik purpteledavo ir kartais labai gerai smile.gif bet tik snd istume savo reikaliuka ir toliau tik purpteli... ar tai normalu? ar gerai kad vaikas daug purpteli? ax.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(spurgiukas uk @ 2010 08 29, 18:30)
mano mazyliukei 1 menuo ir 8 dienos neprasikam jau 6 dienas maitinu savo pienu siandien teko kisti termometra neds jau nebegalejau ziureti kaip maziuke kankinasi visa ta laika tik purpteledavo ir kartais labai gerai smile.gif bet tik snd istume savo reikaliuka ir toliau tik purpteli... ar tai normalu? ar gerai kad vaikas daug purpteli? ax.gif  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  blink.gif

jei maitini savo pienu tai nieko baisaus, kad nekakojus 6 dienas, pas mus budavo iki 5 dienu, kai klausdavau gydytojos sulaukdavau tik tokio atsakymo, kad maitinamas MP vaikas gali nekakoti ir virs savaites ir tai nieko baisaus(zinoma reik stebeti ar tai nekelia vaikui diskomforto), jis tiesiog labai gerai suvirskina motinos piena, tai va o kad purpteli daznai tai gerai biggrin.gif nes dujos nesikaupia zarnyne o eina lauk.. na patariu stebet ka valgai, nes netinkami produktai pucia vidurius vaikiukams tada prasideda diegliukai ir dar didesnes bedos 4u.gif

pamasazuok pilvuka dazniau tikrai nepekenks 4u.gif ir neskubek isikisti su termometrais schmoll.gif ju viduriukai tik formuojasi ir turi patys susidoroti, jeigu tik purpia tai tikrai nesikankina mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evkis: 30 rugpjūčio 2010 - 22:08
QUOTE(Evkis @ 2010 08 30, 23:03)
jei maitini savo pienu tai nieko baisaus, kad nekakojus 6 dienas, pas mus budavo iki 5 dienu, kai klausdavau gydytojos sulaukdavau tik tokio atsakymo, kad maitinamas MP vaikas gali nekakoti ir virs savaites ir tai nieko baisaus(zinoma reik stebeti ar tai nekelia vaikui diskomforto), jis tiesiog labai gerai suvirskina motinos piena, tai va o kad purpteli daznai tai gerai biggrin.gif nes dujos nesikaupia zarnyne o eina lauk.. na patariu stebet ka valgai, nes netinkami produktai pucia vidurius vaikiukams tada prasideda diegliukai ir dar didesnes bedos 4u.gif

pamasazuok pilvuka dazniau tikrai nepekenks 4u.gif ir neskubek isikisti su termometrais  schmoll.gif ju viduriukai tik formuojasi ir turi patys susidoroti, jeigu tik purpia tai tikrai nesikankina  mirksiukas.gif

Nelabai pritarčiau g.gif maniškei irgi taip buvo. Maitinau savo pienu smile.gif gydytoja sakė maksimum keturios dienos, vėliau mikrolakso klizmutė. Ir nepasakyčiau, kad mano vaikas taip gerai pasisavino mano pieną, nes po mikrolakso ogogo kiek gėrio išėjo, o ir konsistencija kaip lydytas sūris. O čia jau blogai. Tai teko diuphalac duoti, tai dabar kakoja po du kartus dienoj bigsmile.gif
Atsakyti
Mums ir kazkas su zarnynu negerai.Maitinu pati nevalgom nieko kito.O tustinas zalei su gleivem siandien normali spalva ,bet su kraujingom gleivem .Pati ir valgau normalei tikrai nieko kas jam kenktu.Daktare nieko nesako tik liepe gerti Bifolac jau antra diena geriam dar vis tas pats..Niekas nesikeicia ryt vel einam pas daktare ziuresim ka vel sakys.Gal kam yra taip buve? g.gif
Atsakyti
mano mažylis pradėjo viduriuoti.. jai ankščiau vieną du kart pasituštindavo tai dabar po kiekvieno valgio.. ir dar naktį po kelis kart... doh.gif šiandien daviau biškutį smektos, bet nžn kokį kiekį jam jos duoti.. gal kas jau buvo susidure ir žinote? jai nepraeis pirmadienį važiusim pas gyditoja.. verysad.gif
Atsakyti