Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio viduriai

mano mazyle irgi retai tustinasi-viskas buvo gerai, bet jau va dukart prireike microlax klyzmutes-vienakart nekakojo 8 dienas, 9diena nebeislaikiau, nes supratau, kad jau vaikeliui negerai-verke ir uzmigt negalejo, po klizmutes pridare kokius 3 pampersus ir pati uzmigo 4valandom, kas svarbiausia, kad viduriukai nebuvo kieti, ir vakar vel klizmute dariau, nors nesitustino 6 dienas-biski lyg ir kietoki viduriukai buvo g.gif anksciau nekisau jokiu zvakuciu, termometru ir pan. na pabandysiu ryt morku issivirt ir suvalgysiu burokeliu-ziuresim gal pades. (maitinu pati savo pienu)
Atsakyti
Kaip man keista skaityti, kad ,maziuliai retai tustinasi. Maniskis deda po 10 kartu i diena. Maitinu tik MP. Manau, irgi nera gerai. na, visi tie krastutinumai ne i gera. O valgyti kietinanti maista pati nelabai galiu, nes turiu problemu su viduriu uzkietejimu. Nebeismanau kaip atrasti aukso viduri, kad ir mazyliui, ir man butu gerai. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sija8 @ 2010 08 21, 09:55)
Kaip man keista skaityti, kad ,maziuliai retai tustinasi. Maniskis deda po 10 kartu i diena. Maitinu tik MP. Manau, irgi nera gerai. na, visi tie  krastutinumai ne i gera. O valgyti kietinanti maista pati nelabai galiu, nes turiu problemu su viduriu uzkietejimu. Nebeismanau kaip atrasti aukso viduri, kad ir mazyliui, ir man butu gerai. verysad.gif

Aš irgi kai pirmąjį auginau, keista buvo, kad kiti vaikiukai nekakoja, tuštinosi po kiekvieno maitinimo, bet vat dabar - tiesiog tragedija, antrasis lelius steni ir išeina tik pirst. Pati valgau visokį maistą liuosojatį vidurius, iš tualeto neišlendu, o vaikiukas pats nepasituština schmoll.gif
Atsakyti
o mano pastangos lyg ir nenuejo veltui thumbup.gif pfu pfu pfu kakojam jau po tris du kartus i diena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inge77 @ 2010 08 22, 14:14)
Aš irgi kai pirmąjį auginau, keista buvo, kad kiti vaikiukai nekakoja, tuštinosi po kiekvieno maitinimo, bet vat dabar - tiesiog tragedija, antrasis lelius steni ir išeina tik pirst. Pati valgau visokį maistą liuosojatį vidurius, iš tualeto neišlendu, o vaikiukas pats nepasituština  schmoll.gif

Pagaliau atėjo į namus šventė. Kūdikis po trijų sav. kakojimo tik su klizmomis pagaliau padarė pati 4u.gif . Nuo vakar prdėjom duoti duphalac. Tikimės, kad visai susitvarkys smile.gif
Atsakyti
O mano maziulis vis daar tustinasi gleivemis ir daznai. Ryt keliaujam pas gyd. verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(inge77 @ 2010 08 24, 16:13)
Pagaliau atėjo į namus šventė. Kūdikis po trijų sav. kakojimo tik su klizmomis pagaliau padarė pati  4u.gif . Nuo vakar prdėjom duoti duphalac. Tikimės, kad visai susitvarkys  smile.gif

Smagu, kad pagerejjo mazutei. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naidi @ 2009 10 31, 14:17)
as irgi maitinu aptamil comfort  misinuku nakti ir MP diena nes jau nebeuztenka vien pienuko ir mazgius nekakoja jau trecia para tai galiu pasakyt kad sita problema atsirado pries dci savaites ir kas ketvirta para statau klizmutes nes nmazgius cypia ir stena neissimiega ir dar irzlesnis tampa blink.gif  termometras nepadeda dabar girdau gydytoja sake sviezias morku sultis po 20ml paziuresim bet jau trecia para ir dar nieko  schmoll.gif

Na mielosios pas mus galiu sakyti tvirtai kad jau buvo sita problema nes iki 5 menesiuku ji visiskai dingo.
Dauk cia buvo mamyciu nuomoniu apie mano atliekamus veiksmus biggrin.gif taciau as isbandziau viska ka radau sitam forume ir dar narsydama internete, ka siule gydytoja. Zinokit keisti man tie pamastymai as nedaryciau , taip negerai ir panasiai kai matai savo bejegi kudiki besiraitanti ir tikraja to zodzio prasme zvygenti darai viska kad tik jam padetum, o jai sito nepatyrei tai ir nesuprasi. Pasiskaitinejus surandi tokiu teisingu mamu ir ju sprendimu pvz manksteles, masaziukai, maisto pasirinkimas (labai saunu jai jums tai padejo) nu man juokingai skamba reikia isijaust i tu mamu kaili kurios viska daro ir dar daugiau tikedamos gal sis metodas pades o kai sulauki dar komentaru kad jus nesuprantat nesistengiat taip daryt kaip reikia ir viskas susitvarky pasijunti gal ir negera mama nes nesugebi padeti savo kudikiui
Na ir mum padejo misinelis tuttelis ir nuo 4 menesio gaunamas papildomas maitinimas, o nuo 5 menesio gyvenam be situ problemu. Del klizmu daznumo tai galiu daugeliui pasakyt, kad labai teisingai pasielgiau nepridariau savo lelkai daug problemu as ka galiu pasakyt kad kiekviena mam jaucia ko reikia jos kudikiui mano nuojauta kuzdejo daryt taip ir as dziaugiuosi paklausius jos ax.gif Nesakau kad jas reikia daryt kasdien bet kiekvienas kudikis sita procesa pernesa kitaip maniskis tikrai nebutu istveres 8-ar 10 paru jau trys budavo virsune doh.gif taigi mielosios bandykit viska ka randat taciau nepamirskit pagrindinio motinystes instinktos kuris pakuzda teisinga sprendima. Na cia tokia mano patirtis ir nuomone 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naidi: 24 rugpjūčio 2010 - 21:31
QUOTE(naidi @ 2010 08 24, 22:11)
Na mielosios pas mus galiu sakyti tvirtai kad jau buvo sita problema nes iki 5 menesiuku ji visiskai dingo.
Dauk cia buvo mamyciu nuomoniu apie mano atliekamus veiksmus biggrin.gif taciau as isbandziau viska ka radau sitam forume ir dar narsydama internete, ka siule gydytoja. Zinokit  keisti man tie pamastymai as nedaryciau , taip negerai ir panasiai kai matai savo bejegi kudiki besiraitanti ir tikraja to zodzio prasme zvygenti darai viska kad tik jam padetum, o jai sito nepatyrei tai ir nesuprasi.  Pasiskaitinejus surandi tokiu teisingu mamu ir ju sprendimu pvz manksteles, masaziukai, maisto pasirinkimas (labai saunu jai jums tai padejo) nu man juokingai skamba reikia isijaust i tu mamu kaili kurios viska daro ir dar daugiau tikedamos gal sis metodas pades o kai sulauki dar komentaru kad jus nesuprantat nesistengiat taip daryt kaip reikia ir viskas susitvarky pasijunti gal ir negera mama nes nesugebi padeti savo kudikiui
Na ir mum padejo misinelis tuttelis ir nuo 4 menesio gaunamas papildomas maitinimas, o nuo 5 menesio gyvenam be situ problemu. Del klizmu daznumo tai galiu daugeliui pasakyt, kad labai teisingai pasielgiau nepridariau savo lelkai daug problemu as ka galiu pasakyt kad kiekviena mam jaucia ko reikia jos kudikiui mano nuojauta kuzdejo daryt taip ir as dziaugiuosi paklausius jos ax.gif Nesakau kad jas reikia daryt kasdien bet kiekvienas kudikis sita procesa pernesa kitaip maniskis tikrai nebutu istveres 8-ar 10 paru jau trys budavo virsune  doh.gif taigi mielosios bandykit viska ka randat taciau nepamirskit pagrindinio motinystes instinktos kuris pakuzda teisinga sprendima. Na cia tokia mano patirtis ir nuomone  4u.gif

Pritariu visiškai smile.gif Mamos intuicija - svarbiausia smile.gif Gali mamos piktintis, bet jei vaikas nekakoja (nors naudojamos visos rekomenduojamos priemonės: masažai, tinkama mityba,dirginmai), o padarius klizmą išeina daug, tai ir maitinant mamos pienu nelaukiu dešimt dienų, kaip rekomenduoja, darau klizmą po 3,4 dienų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inge77: 25 rugpjūčio 2010 - 09:15
maniskis jau 8d nekakojo, daktare liepe pamasazavus tam tikrus 2taskus pilvuke sudirgint termometro galiuku, bet nieko, rezultatas 0.
nezinau ar gerai,ar blogai, vaikas kaip visada, tik labai smarkiai bezda doh.gif
Atsakyti
Pas maniškę kai maitinu dažniausiai pasigirsta kliurkt ir kiečiant pampersą matos paviršiui tokios tirštos išmatos, o po jomis pamperis prisigėręs geltono skysčio, tikrai ne šlapimo. gal čia jau skaitos viduriavimas?
Atsakyti
Mano 9 savaiciu mergytei kazkas darosi: rytais labai kencia kol pradeda tustintis. Stena, net parausta veidelis kartais, bet, kai pagaliau padaro, viduriai neuzkieteje. Tada kartais per 10 minuciu pakeist turiu 2 pampersus. Toks jausmas, kad negali iskakoti, bet, jei viduriai neuzkieteje, tai kodel negali? Ji neverkia, tik raivosi ir stena. Gyvenam Anglijoj, jau du kartus del to buvau pas gydytojus, bet atsakymas tik toks: "Neaisku kas cia yra. Jei neverkia, tai nesirupink. Isaugs". Kaip as galiu nesirupint, kai matau, kad kazkas netaip??? Per diena pakakoja 4-5 kartus, dienos metu viskas normaliai. Ar gali but del to, kad ji pavalgo apie 22 val, paskui miega iki 6- 6:30 be atsikelimu/pavalgymu?
Bandziau ir dviratuka mint, ir mankstinti (bet per daug negaliu, nes atpila pavalgius), bet vis tiek tada pakakoja kaip visada- apie 13 val. Bandziau ir ausu krapstuka i uzpakaliuka kist, kaip kazkas siam forume patare, bet nieks negelbeja.
Ka daryt? Ar kam nors taip buvo?
Atsakyti
Laba, as jus puikiai suprantu nes ir mum panasiai buvo. rolleyes.gif Musiske nes neatsibudus stenedavo visa susiriesdama verysad.gif . As irgi gydytojos klausdavau gal jei uzkieteje viduriai, bet sake jei tustinasi kokius bent 3 kartus per diena tai neuzkieteje. O mama patare is vaikisko muiliuko pasidaryti tokia kaip zvakute ir is vakaro ideti i uzpakaliuka, tai nezinau ar nuo to ar isaugom, bet po kokios savaites viskas praejo thumbup.gif (tfu tfu tfu)be to as dabar i ryta (apie kokia 6 val, kai ji dar miega)paguldau ant pilvo.
Atsakyti