QUOTE(sija8 @ 2010 06 23, 16:27)
Sveikos,
Kiek kartu turetu tustintis 3 sav. mazylis maitinamas tik MP? Maniskis krauna i sauskelnes po 10 kartu i diena. Kakutis geltonas su kruopytem. Kada tie viduriukai susitvarko? Ir kada jau galima itarti viduriavima, o kada dar norma? Tiesa, pilvuka pucia labai daznai ir bezda jis kaip koks senukas (garsiai ir skausmingai). Ar negali cia buti kokia infekcija ar dar kas?
Aciu.
Kiek kartu turetu tustintis 3 sav. mazylis maitinamas tik MP? Maniskis krauna i sauskelnes po 10 kartu i diena. Kakutis geltonas su kruopytem. Kada tie viduriukai susitvarko? Ir kada jau galima itarti viduriavima, o kada dar norma? Tiesa, pilvuka pucia labai daznai ir bezda jis kaip koks senukas (garsiai ir skausmingai). Ar negali cia buti kokia infekcija ar dar kas?
Aciu.
labutis, mums irgi taip buvo, tuštinosi labai dažnai, geltonai ir su kruopytėm.tai yra normalu . kiekvieno vaiko žarnynas yra individualus, ir vienas gali tuštintis po kiekvieno maitinimo, o kitas 1kartą per 3-4 dienas.aš irgi buvau sunerimus, tačiau gydytoja nuramino mane. o susitvarkys žarnynas tik apie 3-4 mėnesį. jeigu labai dažnai pučia viduriukus vaikui galima duoti lašiukų nuo putimo, pasitark su savo gydytoja kokių geriau duoti, kad geriau išeitų dujos ir mažiau pilvuką skaudėtų masažuok pilvuką pagal laikrodžio rodyklę,tik neliesk deš pusės kur kepenys ir blužnys.o dar mano mažylė paskui labai skystai pradėjo tuštintis, tai gyd sakė duoti jogurto kapsules,po kurio laiko sutirštėjo viduriukai. dažniau ant pilvuko guldyk irgi padeda, ir vaiko raumenukai vystosi. sėkmės