QUOTE(Žieda @ 2010 03 11, 18:27)
Gal kas galite patarti ar kam yra taip buvę, kad 7,5 mėnesio kūdikiui labai kietėja viduriukai. Viskas prasidėjo kai prasidėjo primaitinimas. Išbandėme viską, geriame daug skysčių , valgome slyvas su kiviu, obuolius, avižines košes, geriame gerąsias bakterijas, tačiau nekakoja po 4 dienas, po to statau klizmutes. Su gydytoja konsultavausi, nieko naujo nepatarė. Labai neramu, maniau, kad tai laikinas sutrikimas, bet jau tęsiasi mėnesis laiko. Dukrytė šiaip rami, pasteni ir nieko, pilvuko matomai neraižo, gal kokie masažiukai yra, o gal per mažai primaitinu, nesuprantu kur priežastis, gal kam taip yra buvę ?
Yra. http://supermama.lt/...nt/view/59/117/
Musu situacija panasi. Kol buvo MP buvo viskas ok. Prasidejo primaitinimai - prasidejo pilvo bedos. Kieti viduriai, nors uzsimusk. Maisto reguliavimas mazai ka padejo, gavom recepta vaistams. Tai su jais gyvenimas sviesus kai kakoti reikia .Bet mano sunaus atvejui yra rimta priezastis - silpni pilvo raumenys. Sveikam vaikui sitas dalykas negalioja. Pas jis yra sveikatos problemu viena is ju - silpni pilvo raumenys -viena is ligos pasekmiu.
Papildyta:
QUOTE(Smurfiukas @ 2010 01 23, 19:15)
Sveikutės, mamytės
Reikėtų patarimo. Mano mažasis pusės metukų. Maitinu du kartus mišinuku, du kartus avižinės košelės su tyrelėmis pagardintos ir vieną kartą daržovienė su mėsyte. Po kiekvienos košelės duodu arbatėlės praėjus valandžiukei. Anksčiau tuštindavosi vaikutis 1-2 kartus per dieną košelės tirštumo. Dabar jau gal savaitė kaip kakodamas labai stena, veidukas visas raudonas pasidaro ir kietai bei nedaug padaro kakučio. Aš kažkaip manau, kad per kieti viduriukai. Kaip Jūs manote, ar kieti viduriukai ir ką daryti?
Ačiū
Reikėtų patarimo. Mano mažasis pusės metukų. Maitinu du kartus mišinuku, du kartus avižinės košelės su tyrelėmis pagardintos ir vieną kartą daržovienė su mėsyte. Po kiekvienos košelės duodu arbatėlės praėjus valandžiukei. Anksčiau tuštindavosi vaikutis 1-2 kartus per dieną košelės tirštumo. Dabar jau gal savaitė kaip kakodamas labai stena, veidukas visas raudonas pasidaro ir kietai bei nedaug padaro kakučio. Aš kažkaip manau, kad per kieti viduriukai. Kaip Jūs manote, ar kieti viduriukai ir ką daryti?
Ačiū
Viduriai aiskiai per kieti. Permeskit akim visa tema, prirasyta daugybe patarimu ka vaikui duoti ir ko ne. Bandykit su maistu reguliuoti vidurius. Duokit daug gerti. Siulykit ir siulykit. Sekmes!