QUOTE(Ūdens Meitiņa @ 2009 11 30, 16:46)
o įsivaizduokit. šitas dalykas prasidėjo nuo dvieju savaičių, ir tęsiasi iki šiol, plius kaskart yra gleivių išmatose. Karta per tris dienas pasituština ir garstyčių spalva, bet kas iš to... ir gydytojai aiškina, kad tai dėl maisto alergijos/arba dėl to, kad maitinu MP, ir NIEKO daryti nereikia. penkiu savaičių darė pasėlį bei kraujo tyrimus- nieko nerado. Kai dukrai buvo du mėn, buvom išbandę bifolac- nuo jo tik žalsvėjo labiau tas viduriavimas (12-14 kartų per parą, bet man visi aiškino, kad tai normalu). Todėl net nežinau, ką su tais probiotikais daryt. Dabar bandom floracare- bet nuo jos (ko gero) vaiką staigiai išbėrė stipriau nei iki tol. (Atopinį dermatitą turi vaikas, nuolatinis bėrimas laikosi net ir su mano itin griežta dieta).
Moterys, reikalaukit tyrimų ir eikit aiškintis griežtai su gydytojais, nes mes iki šiol negavom siuntimo pas gastroenterologą, sako, kad NĖRA REIKALO. Neišmušam siuntimo, o pediatrė tai jau antra....Pavyko tik gauti siuntimą pas infektologą, ryt atsakymas, kartojo pasėlį.
Moterys, reikalaukit tyrimų ir eikit aiškintis griežtai su gydytojais, nes mes iki šiol negavom siuntimo pas gastroenterologą, sako, kad NĖRA REIKALO. Neišmušam siuntimo, o pediatrė tai jau antra....Pavyko tik gauti siuntimą pas infektologą, ryt atsakymas, kartojo pasėlį.
man su dukryte ir buvo ta pati problema del siuntimo vis tekdavo isgirsti nera reikalo... na bet man atrode kitaip ejau nepalikau ramybeje ir pagaliau issireikalavau...