Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio viduriai

per pirmas dvi savaites, mano mergytė priaugo 700 gr. Per kitas dvi- dar 400 gr.
Tačiau tada prasidėjo bedos su alergija, viduriukais, nemigo naktys, kasymaisi, ir vaikas ištisai prarėkė nemiegodamas beveik dvi savaites. Per jas priaugo tik 200 gr. Tačiau tada bėrimai apmažėjo, tik viduriukai žali liko, ir jau per dar kitas dvi savaites- 400 gr užsiaugino. Tad svoris norma, maitinu MP ir nėra galimybės primaitinti mišiniais, reikia kuo ilgiau išlaikyti MP. Manau, kad viskas bus gerai. Rytoj turėsim tyrimą ir pažiūrėsim, ar yra tas stafilokokas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūdens Meitiņa @ 2009 11 30, 17:31)
per pirmas dvi savaites, mano mergytė priaugo 700 gr. Per kitas dvi- dar 400 gr.
Tačiau tada prasidėjo bedos su alergija, viduriukais, nemigo naktys, kasymaisi, ir vaikas ištisai prarėkė nemiegodamas beveik dvi savaites. Per jas priaugo tik 200 gr. Tačiau tada bėrimai apmažėjo, tik viduriukai žali liko, ir jau per dar kitas dvi savaites- 400 gr užsiaugino. Tad svoris norma, maitinu MP ir nėra galimybės primaitinti mišiniais, reikia kuo ilgiau išlaikyti MP. Manau, kad viskas bus gerai. Rytoj turėsim tyrimą ir pažiūrėsim, ar yra tas stafilokokas  g.gif

mazute,tikekimes viskas gerai bus... wub.gif
Atsakyti
laba vakara mamytes ir 2.gif
man irgi kyla daug klausimu del tu viduriuku doh.gif mano mazoji dabar daro laaaabai skystai ir geltonai,bet pampersas sugeria skysti ir lieka tokia tyrele,sakyciau viduriuoja,bet kad ji labai stena kai daro g.gif ir gan daznai daro,beveik po kiekvieno pavalgymo, duodu MP ir damaitinu misinuku, dar duodu ir geruju bakteriju BIFOLAC. kai buvau klinikose del zaliu ismatu,nes irgi tas buvo gan ilga laika,tai sako,nerimaut reikia kai buna juodos ar kraujingos ismatos doh.gif tai ir nebezinau ar pas mus cia viskas gerai ar ne? unsure.gif gal pas ka panasi situacija? ax.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes 4u.gif Nenoriu daryt reklamos, bet ar bandet kuri Protexin rstore bakterijas? Mum visai patiko jos. Vartojom kai intensyviai klizmavom maziuka pries tyrimus. Jos spec. kudikeliams ir maziems vaikams skirtos. Ju gauti galima tik Camelia vaistinese. Bent jau musu gyd. taip sake. Ieskojom ir Eurovaistineje, bet ten ju tikrai neturi. Del kitu vaistiniu tai nzn.
Atsakyti
Laba vakara 4u.gif Maniske kai buvo 3men.labai viduriavo su gleivem,po kiekvieno pavalgymo,daktare liepe duoti jogurtines kapsules kartu su misineliu,praejo.Dabar 10men.ir vel tas viduriavimas 5-6 ar net 7kartus per diena.Bet galvoju kad del dantuku.
Atsakyti
QUOTE(buruliuke @ 2009 11 30, 22:13)
Laba vakara 4u.gif Maniske kai buvo 3men.labai viduriavo su gleivem,po kiekvieno pavalgymo,daktare liepe duoti jogurtines kapsules kartu su misineliu,praejo.Dabar 10men.ir vel tas viduriavimas 5-6 ar net 7kartus per diena.Bet galvoju kad del dantuku.

tai maniske irgi jau tiek kartu per para pavaro, jei net ne daugiau, tai cia vadinasi jau viduriuoja? ax.gif nes kaip man kazkas sake,kad kai vaikas viduriuoja,tai vos ne putos eina g.gif kaip sakiau duodu geruju bakteriju, tai tik tas zalumas kaip ir praejo.
Atsakyti
labukas mamukai 4u.gif
nei vienam vaikui nedaviau jokiu vaistu ,isskyrus jogurto kapsules pirmus 10 dienu.mano nuomone nuo tu visokiu vaistu tik organizma sujudinat ir neaisku kas darosi su viduriais tada ...as aplamai pries visokius vaistus...maniskis pagrandukas i diena viena karta daro normalia tyrele.buna kad ir po 2 kartus lyg skysciau .kadangi maitinu ir damaitinu misiniu ,tai nesuku sau galvos del tokiu dalyku schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(beskaiste @ 2009 12 01, 01:19)
labukas mamukai  4u.gif
nei vienam vaikui nedaviau jokiu vaistu ,isskyrus jogurto kapsules pirmus 10 dienu.mano nuomone nuo tu visokiu vaistu tik organizma sujudinat ir neaisku kas darosi su viduriais tada ...as aplamai pries visokius vaistus...maniskis pagrandukas i diena viena karta daro normalia tyrele.buna kad ir po 2 kartus lyg skysciau .kadangi maitinu ir damaitinu misiniu ,tai nesuku sau galvos del tokiu dalyku  schmoll.gif

na ptitariu kas vaistai neka isspresim,nes iki 3 men dar pratinasi zarnynas prie maisto... tai ir viskas,dar ir gyd pasiklausiu nes snd vaziuosim matuotis svertis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(geeta @ 2009 11 30, 23:14)
tai maniske irgi jau tiek kartu per para pavaro, jei net ne daugiau, tai cia vadinasi jau viduriuoja?  ax.gif nes kaip man kazkas sake,kad kai vaikas viduriuoja,tai vos ne putos eina g.gif kaip sakiau duodu geruju bakteriju, tai tik tas zalumas kaip ir praejo.

Na as manau kad tai viduriavimas,nes kol dantukai nesikale normaliai dare pora kartu per diena.
Atsakyti
QUOTE(buruliuke @ 2009 12 01, 13:14)
Na as manau kad tai viduriavimas,nes kol dantukai nesikale normaliai dare pora kartu per diena.

ir irzlus vaikas buna dar... ir viduriuoja net iki5k per para...
Atsakyti
QUOTE(Padruske22 @ 2009 12 02, 22:46)
ir irzlus vaikas buna dar... ir viduriuoja net iki5k per para...

na siaip tustinimasis iki 5 kartu per para nelaikomas viduriavimu g.gif . viduriuojant tustinamasi daugiau nei 10 kartu praktiskai vandenuku dazniausiai zalsvos spalvos
Atsakyti
Sveikutes mamytes!
mes taip pat buvome susidure su ta problema,kad nesitustindovo ilgai dukryte... gydytojai sakydavo, kad normalu tos keturios dienos ar ilgiau... bet man buvo kraupu ziureti kaip mazute tiesiog klykia is skausmo..... kai per dideliusvargus nusiunte i santariskias mums patare sirupeli "dupfalak" po 5ml ..... ir po keliu dienu viskas susitvarke.... thumbup.gif
Atsakyti