Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio viduriai

QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 11 22, 12:28)
tikrai nieko tokio. jeigu maitintum vien MP, tuomet nereikia duoti vandenuko. kadangi dar ir misinukus duodi, tuomet reikia vaikui duoti siek tiek vandenuko kad viduriai nekietetu. na ka tu ir darai, pildama siek tiek daugiau vandens. pamatysi viskas susitvarkys. tiesiog pirmieji 3 menesiai yra sunkiausi, o po to kai jau sustipreja pilvukas ir virskinimo sistema isivaziuoja ir pasidaro ne tokia jautri, viskas susitvarko. o masazus ir pratimukus as irgi dariau kasdien arba pries maitinima arba 40 min po maitinimo (jeigu nemiegodavo)

tai tie masaziukai-mankstele ir yra pries maitinima mano daromi,tik neiskencia nevalges ilgiau negu 20 min per manktytes... tai tada galesiu ir 5ml vandenuko padaugint nes pastebejau kad kakoja geriau... blush2.gif pastena pastena ir viskas ir kvapelis" BUM" thumbup.gif ,ir vel ramus sau pucia rolleyes.gif
Atsakyti
ir paaiskinkit man zaliai mamai ,kaip kudikis turetu iki menesiuko turtintis spalva ir konsistencija(nes mes dabar geltonai ir it kosyte tokia ar gerai tai ar reik jau bijot) blush2.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Padruske22 @ 2009 11 28, 13:13)
ir paaiskinkit man zaliai mamai ,kaip kudikis turetu iki menesiuko turtintis spalva ir konsistencija(nes mes dabar geltonai ir it kosyte tokia ar gerai tai ar reik jau bijot) blush2.gif

viskas pas jus gerai. kol maitinsi vien pienu (nesvarbu MP ar misinuku) kakutis bus gelsvos spalvos ir tyreles konsistencijos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 11 28, 21:18)
viskas pas jus gerai. kol maitinsi vien pienu (nesvarbu MP ar misinuku) kakutis bus gelsvos spalvos ir tyreles konsistencijos mirksiukas.gif

dekui labai.... drinks_cheers.gif jau zinau kad tai normalu o ir mes per savaite namuose kai esam jau kilograma priaugom blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Padruske22 @ 2009 11 28, 21:16)
dekui labai....  drinks_cheers.gif  jau zinau kad tai normalu o ir mes per savaite namuose kai esam jau kilograma priaugom  blush2.gif

oho kaip gerai augat biggrin.gif nors kai gimsta maziukai, tai po to atsigriebia labai greitai. manoji per pirma menesi priaugo 1.5kg, bet as maitinau vien MP. dziaugiuosi kad jus sitaip graziai augate 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 11 29, 00:32)
oho kaip gerai augat  biggrin.gif nors kai gimsta maziukai, tai po to atsigriebia labai greitai. manoji per pirma menesi priaugo 1.5kg, bet as maitinau vien MP. dziaugiuosi kad jus sitaip graziai augate 4u.gif

oho kokia didute buvo, 4u.gif
na ziuresim kaip bus... blush2.gif labai sianakt gerai miegojo nuo pirmos iki puse 7 biggrin.gif blush2.gif ir tada dejo iki 11miegot... mirksiukas.gif tik kad poimra valanda nakti pakakojo o iki siol tik bezda blush2.gif gal neuzkietes viduriukai,nes kad ir kelis MP lasus tegauna nes mano uzkietejo,nors nieko nevazliau kad kietina bet man tai buna... blush2.gif o gal cia taip turi but ir nuo misinuko...nes anadiena tai i para tekakojo 2k,o vakar vos ne kas maitinima keist kakiu daug pamperse.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Padruske22 @ 2009 11 29, 11:21)
oho kokia didute buvo, 4u.gif 
na ziuresim kaip bus...  blush2.gif  labai sianakt gerai miegojo nuo pirmos iki puse 7 biggrin.gif  blush2.gif  ir tada dejo iki 11miegot...  mirksiukas.gif  tik kad poimra valanda nakti pakakojo o iki siol tik bezda blush2.gif  gal neuzkietes viduriukai,nes kad ir kelis MP lasus tegauna nes mano uzkietejo,nors nieko nevazliau kad kietina bet man tai buna...  blush2.gif  o gal cia taip turi but ir nuo misinuko...nes anadiena tai i para tekakojo 2k,o vakar vos ne kas maitinima keist kakiu daug pamperse....  blush2.gif

na kad mes gimem visai maziukes (kaip isnesiotam vaikui). 2.700kg nebuvo doh.gif tai per pirma men ir atsigriebem. nors po to svorio augimo tempai gerolai sumazejo. as kiek zinau, kad maitinant misinuku svarbiausia kad vaikas bent karta tustintusi. nes maitinant MP gali net iki 10 paru nesitustinti ir cia nesiskaito viduriu uzkietejimas
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 11 29, 13:38)
na kad mes gimem visai maziukes (kaip isnesiotam vaikui). 2.700kg nebuvo doh.gif  tai per pirma men ir atsigriebem. nors po to svorio augimo tempai gerolai sumazejo. as kiek zinau, kad maitinant misinuku svarbiausia kad vaikas bent karta tustintusi. nes maitinant MP gali net iki 10 paru nesitustinti ir cia nesiskaito viduriu uzkietejimas

ta ijo..o mes ir su misinuku kakojas kartais ir 7 kartus per para
Atsakyti
QUOTE(Padruske22 @ 2009 11 29, 11:42)
ta ijo..o mes ir su misinuku kakojas kartais ir 7 kartus per para

svarbu kad nekakoku labai skystai (kaip vandenuku) ir zalsvai, ir daugiau nei maitinimu skaicius, nes tai viduriavimo pozymiai
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 11 29, 13:48)
svarbu kad nekakoku labai skystai (kaip vandenuku) ir zalsvai, ir daugiau nei maitinimu skaicius, nes tai viduriavimo pozymiai

o įsivaizduokit. šitas dalykas prasidėjo nuo dvieju savaičių, ir tęsiasi iki šiol, plius kaskart yra gleivių išmatose. Karta per tris dienas pasituština ir garstyčių spalva, bet kas iš to... ir gydytojai aiškina, kad tai dėl maisto alergijos/arba dėl to, kad maitinu MP, ir NIEKO daryti nereikia. penkiu savaičių darė pasėlį bei kraujo tyrimus- nieko nerado. Kai dukrai buvo du mėn, buvom išbandę bifolac- nuo jo tik žalsvėjo labiau tas viduriavimas (12-14 kartų per parą, bet man visi aiškino, kad tai normalu). Todėl net nežinau, ką su tais probiotikais daryt. Dabar bandom floracare- bet nuo jos (ko gero) vaiką staigiai išbėrė stipriau nei iki tol. (Atopinį dermatitą turi vaikas, nuolatinis bėrimas laikosi net ir su mano itin griežta dieta).

Moterys, reikalaukit tyrimų ir eikit aiškintis griežtai su gydytojais, nes mes iki šiol negavom siuntimo pas gastroenterologą, sako, kad NĖRA REIKALO. Neišmušam siuntimo, o pediatrė tai jau antra....Pavyko tik gauti siuntimą pas infektologą, ryt atsakymas, kartojo pasėlį. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūdens Meitiņa @ 2009 11 30, 16:46)
o įsivaizduokit. šitas dalykas prasidėjo nuo dvieju savaičių, ir tęsiasi iki šiol, plius kaskart yra gleivių išmatose. Karta per tris dienas pasituština ir garstyčių spalva, bet kas iš to... ir gydytojai aiškina, kad tai dėl maisto alergijos/arba dėl to, kad maitinu MP, ir NIEKO daryti nereikia. penkiu savaičių darė pasėlį bei kraujo tyrimus- nieko nerado. Kai dukrai buvo du mėn, buvom išbandę bifolac- nuo jo tik žalsvėjo labiau tas viduriavimas (12-14 kartų per parą, bet man visi aiškino, kad tai normalu). Todėl net nežinau, ką su tais probiotikais daryt. Dabar bandom floracare- bet nuo jos (ko gero) vaiką staigiai išbėrė stipriau nei iki tol. (Atopinį dermatitą turi vaikas, nuolatinis bėrimas laikosi net ir su mano itin griežta dieta).

Moterys, reikalaukit tyrimų ir eikit aiškintis griežtai su gydytojais, nes mes iki šiol negavom siuntimo pas gastroenterologą, sako, kad NĖRA REIKALO. Neišmušam siuntimo, o pediatrė tai jau antra....Pavyko tik gauti siuntimą pas infektologą, ryt atsakymas, kartojo pasėlį. doh.gif

jums visai cia blogai... o mums ryt pas daktere svers,matuos ziures daktere,ji labai maloni,ir nerealus zmogus tik kazkas ne to ir siuncia tyrimu daryt,matysim kaip cia bus blush2.gif
Atsakyti