Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(bonda @ 2009 09 09, 11:46)

niu labai patiko tavo voratinklis, spalvos nerealios thumbup.gif

QUOTE(Ievukis @ 2009 09 09, 15:05)

si nuotrauka labai idomi, su mintim, gal kazko truksta. bet man ideja pati labai patiko bigsmile.gif 4u.gif

QUOTE(kitten` @ 2009 09 09, 20:04)

visos foto grazios, spalvos.graziai atliktas darbelis thumbup.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 09 09, 21:09)

biggrin.gif as is pradziu nesupratau, ar cia minciu reikia pasisemti, ar pasijuokti, ar kaip blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tiesa, Bondos voratinklis nerealus thumbup.gif
Atsakyti
Siandien kaip suprantu gamtos diena biggrin.gif

Kitten, Bonda, jusiskes nerealios wub.gif thumbup.gif

Ievuki, man antra patiko, tik kaip Bonda sake, kazko lyg truksta g.gif

As ir i gamtos tema bigsmile.gif
user posted image

Sita tai ir i maisto tema tinka tongue.gif Zinau, kad centruota, bet man kazkaip cia tinka centravimas blush2.gif

user posted image

didesne geriau ziuris g.gif

http://www.flickr.co...876956/sizes/l/
Atsakyti

O aš buvau tokios blogos nuomonės apie save lotuliukas.gif pasirodo, būna dar blogiau thumbup.gif Eina sau kaip nuotaiką pakėlei - ne viskas žodžiu su manim dar prarasta lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 09 09, 21:58)
O aš buvau tokios blogos nuomonės apie save  lotuliukas.gif  pasirodo, būna dar blogiau  thumbup.gif  Eina sau kaip nuotaiką pakėlei - ne viskas žodžiu su manim dar prarasta  lotuliukas.gif  ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 09 09, 22:58)
O aš buvau tokios blogos nuomonės apie save  lotuliukas.gif  pasirodo, būna dar blogiau  thumbup.gif  Eina sau kaip nuotaiką pakėlei - ne viskas žodžiu su manim dar prarasta  lotuliukas.gif  ax.gif

drinks_cheers.gif cia as tam ir ikeliau biggrin.gif ieskojau saves guodimui ir radau, nesunkiai tiesa biggrin.gif
Atsakyti
Melodi, antra idomi, o pirma nekabina visai.
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 09 09, 22:02)
Melodi, antra idomi, o pirma nekabina visai.

Nu o kuo gele gali kabint? biggrin.gif Man tai jos visos geles biggrin.gif Juokauju... Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2009 09 09, 22:06)
Nu o kuo gele gali kabint? biggrin.gif Man tai jos visos geles biggrin.gif  Juokauju... Aciu 4u.gif

Nu jau nesakyk, yra geliu kurios tikrai kabina, tiksliau ju pateikimas kabina arba ne smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 09 rugsėjo 2009 - 22:08
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 09, 20:09)

saziningai perziurejau visas nuotraukas. nesupratau cia visoms nepatiko? tipo nekokios? nes man jos labai net patiko, yra aishku tokiu visishkas sh, bet ish esmes man patiko.
Atsakyti

Nu ką aš žinau...maniau pamatysiu nuogybių kokių...o čia g.gif nusivyliau žodžiu...ne to tikėjaus lotuliukas.gif

O šiaip tai aš pastaruoju metu pasižiūriu vis čia http://menine-foto.blogspot.com/ man tai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 09 09, 22:29)
Nu ką aš žinau...maniau pamatysiu nuogybių kokių...o čia  g.gif  nusivyliau žodžiu...ne to tikėjaus  lotuliukas.gif

O šiaip tai aš pastaruoju metu pasižiūriu vis čia http://menine-foto.blogspot.com/  man tai labai  wub.gif

Vat vat apie nuogybes ir man pirma mintis kilo- ieskau,ieskau tu nuogybiu, paskui supratau,kad cia kita esme biggrin.gif

Aha, geras tas fotografas,patinka man jo darbai thumbup.gif
Atsakyti