Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

ievukis, man pirma ne schmoll.gif antra idomesne mirksiukas.gif , bet kokia neisbaigta g.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 09 rugsėjo 2009 - 15:27
QUOTE(inesaS @ 2009 09 09, 11:30)
Koks pas tave fotikas?tingiu jieskoti  blush2.gif

Senukas Konica Minolta Dimage Z2 ax.gif

Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 09 09, 10:46)
Tiny, as ir galvojau, kad ten tu biggrin.gif

vienas is siandien pabraidziojimu po pieva mirksiukas.gif kaip man gaila, kad rytais neturiu as daug laiko...o tik begom begom...  verysad.gif cia bandymai mano - uzsikabinau ant rytines sviesos wub.gif nu neidealu(gal dar su ja pazaisiu, kai laiko bus)... ale man kazkuom patinka ax.gif
user posted image

cia didesne, jei kam idomu  ax.gif

cia mano vaizdinis pasakymas -bekit rytais i pievas tongue.gif  lotuliukas.gif

bonda, jeigu taip su muiline fotkini tai man jauciu po lapu lapais sleptis reikia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tikrai labai gerai ziurisi!!!! 4u.gif thumbup.gif bigsmile.gif noriu ir as vorantinkliu!!!!! bet pas mus dar nera ju.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2009 09 09, 15:05)
Cia sios dienos darbas blush2.gif

abi fainos bigsmile.gif
pirmojoj gal kiek lapeliai persviesti g.gif kazka panasaus ir as turiu smile.gif
o antroji labai idomi, sviesa graziai zaidzia 4u.gif

as vakar su mazium vaikstinejau. toks mokymosi vakaras buvo, daug zaidziau su nustatymais, stengiaus M rezimo laikytis.
Nieko unikalaus, bet man visai mielai ziurisi ax.gif Truputis gelyciu.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Aciu merginos uz komentarus 4u.gif Tas tunelis tai skylute tvoroje hihihi.gif o is gelyciu tai pasipraktikavimui...
kitten man tai patinka,net nzn ka pakomentuot blush2.gif

Man iskilo kvailokas klausimas...Kaip pasiziureti nuotraukos exifa? g.gif
Atsakyti
Ievukis, man antra idomi labai bigsmile.gif
kitten`, man labai pirma patiko, fonas grazus rolleyes.gif
Bonda, siandien be komentaru, labai grazu 4u.gif

O siaip nelabai suprantu, tau jau sitos temos kaip ir nebereikia, jei visos skype susirasinejat g.gif as nelabai galiu susirasinet ten, tik cia galiu paskaitinet, bet ziuriu veiksmo cia nebera g.gif
Atsakyti
kitten, nerealiai thumbup.gif

ich, nepradek nervintis, viskas normaliai biggrin.gif gi nebutina ten rasinet visa diena tam skype, ir tu ir bonda galit pasijungima turet ir kai turit laiko ir noro jungtis i plepesius 4u.gif rasykit savo skype smile.gif
Atsakyti
http://www.nuogas.lt/ pasidairymui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 09, 20:09)

nu ka as zinau................ unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 09 09, 21:15)
nu ka as zinau................ unsure.gif  g.gif

biggrin.gif nesusilaikiau neikelusi..tiesiog stalcius kiek atvipo, kad va taip va... smile.gif drasiai

C-girl, papasakok jei jau esi, kaip pvz bendras fotografu lygis studijose ten kur esi g.gif ar irgi visokio plauko yra ar visvien bendrai paemus aukstesnis nei cia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 09 rugsėjo 2009 - 20:58
QUOTE(bonda @ 2009 09 09, 11:22)
as bandziau auto doh.gif  lotuliukas.gif aikita sau doh.gif jau rozos -tai apsaugok viespateliau doh.gif  doh.gif zodizu, mission imposible man doh.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Man tas pats. Tai geriau jau ir toliau lelkas savo fotkysiu biggrin.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 09 09, 20:09)

unsure.gif g.gif blink.gif

Patiko ideja kur mergaite su bateliais, tik reiketu kitaip visa tai pateikti, gal is zemiau bandyt fotkint,gal kitu kampu, su kompozicija ten prastai.

Ievukis, antra su ideja, bet vat kazko dar truksta. Cinkelio kazkokio.

kitten
,man grazu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 09 rugsėjo 2009 - 20:53
QUOTE(kitten` @ 2009 09 09, 20:04)

labiausiai su varliuku patiko, nors ju nemegstu tongue.gif
Atsakyti