ievukis, man pirma ne antra idomesne , bet kokia neisbaigta
QUOTE(inesaS @ 2009 09 09, 11:30)
Koks pas tave fotikas?tingiu jieskoti
Senukas Konica Minolta Dimage Z2
QUOTE(bonda @ 2009 09 09, 10:46)
Tiny, as ir galvojau, kad ten tu
vienas is siandien pabraidziojimu po pieva kaip man gaila, kad rytais neturiu as daug laiko...o tik begom begom... cia bandymai mano - uzsikabinau ant rytines sviesos nu neidealu(gal dar su ja pazaisiu, kai laiko bus)... ale man kazkuom patinka
cia didesne, jei kam idomu
cia mano vaizdinis pasakymas -bekit rytais i pievas
vienas is siandien pabraidziojimu po pieva kaip man gaila, kad rytais neturiu as daug laiko...o tik begom begom... cia bandymai mano - uzsikabinau ant rytines sviesos nu neidealu(gal dar su ja pazaisiu, kai laiko bus)... ale man kazkuom patinka
cia didesne, jei kam idomu
cia mano vaizdinis pasakymas -bekit rytais i pievas
bonda, jeigu taip su muiline fotkini tai man jauciu po lapu lapais sleptis reikia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tikrai labai gerai ziurisi!!!! noriu ir as vorantinkliu!!!!! bet pas mus dar nera ju..
QUOTE(Ievukis @ 2009 09 09, 15:05)
Cia sios dienos darbas
abi fainos
pirmojoj gal kiek lapeliai persviesti kazka panasaus ir as turiu
o antroji labai idomi, sviesa graziai zaidzia
as vakar su mazium vaikstinejau. toks mokymosi vakaras buvo, daug zaidziau su nustatymais, stengiaus M rezimo laikytis.
Nieko unikalaus, bet man visai mielai ziurisi Truputis gelyciu.
Aciu merginos uz komentarus Tas tunelis tai skylute tvoroje o is gelyciu tai pasipraktikavimui...
kitten man tai patinka,net nzn ka pakomentuot
Man iskilo kvailokas klausimas...Kaip pasiziureti nuotraukos exifa?
kitten man tai patinka,net nzn ka pakomentuot
Man iskilo kvailokas klausimas...Kaip pasiziureti nuotraukos exifa?
Ievukis, man antra idomi labai
kitten`, man labai pirma patiko, fonas grazus
Bonda, siandien be komentaru, labai grazu
O siaip nelabai suprantu, tau jau sitos temos kaip ir nebereikia, jei visos skype susirasinejat as nelabai galiu susirasinet ten, tik cia galiu paskaitinet, bet ziuriu veiksmo cia nebera
kitten`, man labai pirma patiko, fonas grazus
Bonda, siandien be komentaru, labai grazu
O siaip nelabai suprantu, tau jau sitos temos kaip ir nebereikia, jei visos skype susirasinejat as nelabai galiu susirasinet ten, tik cia galiu paskaitinet, bet ziuriu veiksmo cia nebera
kitten, nerealiai
ich, nepradek nervintis, viskas normaliai gi nebutina ten rasinet visa diena tam skype, ir tu ir bonda galit pasijungima turet ir kai turit laiko ir noro jungtis i plepesius rasykit savo skype
ich, nepradek nervintis, viskas normaliai gi nebutina ten rasinet visa diena tam skype, ir tu ir bonda galit pasijungima turet ir kai turit laiko ir noro jungtis i plepesius rasykit savo skype
http://www.nuogas.lt/ pasidairymui
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 09, 20:09)
nu ka as zinau................
QUOTE(c-girl @ 2009 09 09, 21:15)
nu ka as zinau................
nesusilaikiau neikelusi..tiesiog stalcius kiek atvipo, kad va taip va... drasiai
C-girl, papasakok jei jau esi, kaip pvz bendras fotografu lygis studijose ten kur esi ar irgi visokio plauko yra ar visvien bendrai paemus aukstesnis nei cia
QUOTE(bonda @ 2009 09 09, 11:22)
as bandziau auto aikita sau jau rozos -tai apsaugok viespateliau zodizu, mission imposible man
Man tas pats. Tai geriau jau ir toliau lelkas savo fotkysiu
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 09, 20:09)
Patiko ideja kur mergaite su bateliais, tik reiketu kitaip visa tai pateikti, gal is zemiau bandyt fotkint,gal kitu kampu, su kompozicija ten prastai.
Ievukis, antra su ideja, bet vat kazko dar truksta. Cinkelio kazkokio.
kitten,man grazu
QUOTE(kitten` @ 2009 09 09, 20:04)
labiausiai su varliuku patiko, nors ju nemegstu