Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Pelenė. @ 2009 09 08, 19:51)
Sveikos,

mane jau pazistat, tik truputuka pakeiciau prekine isvaizda  biggrin.gif Skype parasiau kas ir kaip  4u.gif

vienas musu autoritetas nebeuzsuka, tai speju cia ji ir bus tongue.gif ?
QUOTE(Tiny @ 2009 09 08, 20:50)
Bandymas fotografuoti pries langa smile.gif

user posted image

QUOTE(Tiny @ 2009 09 08, 21:47)
Ar si geriau?

user posted image

as net nzn kuri geriau, pirmojoj gal kiek per daug grudo, antra per sviesi g.gif Bet siaip man patiko thumbup.gif
QUOTE(Stiklinė @ 2009 09 08, 22:21)
įkeliu kelias smile.gif

antroji wub.gif nors visi labai ziurisi bigsmile.gif
Atsakyti
Tiny, as ir galvojau, kad ten tu biggrin.gif

vienas is siandien pabraidziojimu po pieva mirksiukas.gif kaip man gaila, kad rytais neturiu as daug laiko...o tik begom begom... verysad.gif cia bandymai mano - uzsikabinau ant rytines sviesos wub.gif nu neidealu(gal dar su ja pazaisiu, kai laiko bus)... ale man kazkuom patinka ax.gif
user posted image

cia didesne, jei kam idomu ax.gif

cia mano vaizdinis pasakymas -bekit rytais i pievas tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 09 rugsėjo 2009 - 10:47
Bonda bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Kaip sviesa graziai krinta, tie blikai, ryskumas wub.gif thumbup.gif
Man super 4u.gif Ir spalvota manau turetu graziai ziuretis.

Ai, o del skypes plepesiu, noreciau ir as padalyvaut ax.gif kackus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kitten`: 09 rugsėjo 2009 - 10:52
QUOTE(kitten` @ 2009 09 09, 10:51)
Bonda bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif Kaip sviesa graziai krinta, tie blikai, ryskumas wub.gif  thumbup.gif
Man super 4u.gif Ir spalvota manau turetu graziai ziuretis.

dekui blush2.gif ale cia, zinok, spalvota ir yra -nieko nedariau ax.gif sakiau, gal reiks pazaist ar ka tongue.gif lotuliukas.gif cia ta pieva tokia ruda ir yra - kieciai sustabareje ir pilna visur voratinkliu -va taip ir gavos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 09 rugsėjo 2009 - 10:58
Bonda,nereali nuotrauka. wub.gif Dabar pridek ranka prie sirdies ir pasakyk,kad tikrai,tikrai fotkinai su muiline lotuliukas.gif Saunuole tu.Tavo arkliukas yra pievu visais metu laikais fotografavimas wub.gif Prasom daugiau foto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 09 09, 11:55)
dkeui blush2.gif  ale cia, zinok, spalvota ir yra -nieko nedariau ax.gif sakiau, gal reiks pazaist ar ka tongue.gif  lotuliukas.gif  cia ta pieva tokia ruda ir yra - kieciai sustabareje ir pilna visur voratinkliu -va taip ir gavos ax.gif

geras, neikad nebuciau pagalvojus, kad cia naturalios spalvos bigsmile.gif
pas mane uz lango panasi pieva, reiks bandyt ryte pabegiot smile.gif

tai savaites tema lango sviesa jau oficialiai, ar dar tik pamastymams?

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kitten`: 09 rugsėjo 2009 - 11:09
QUOTE(inesaS @ 2009 09 09, 11:02)
Bonda,nereali nuotrauka. wub.gif Dabar pridek ranka prie sirdies ir pasakyk,kad tikrai,tikrai fotkinai su muiline lotuliukas.gif Saunuole tu.Tavo arkliukas yra pievu visais metu laikais fotografavimas wub.gif Prasom daugiau foto bigsmile.gif

ax.gif nu taip su savo soniausku bigsmile.gif su kuo gi daugiau doh.gif aciu wub.gif

kitten
, man cia poza tik labai dirbtinai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 09 rugsėjo 2009 - 11:05
QUOTE(bonda @ 2009 09 09, 12:04)
ax.gif nu taip su savo soniausku bigsmile.gif su kuo gi daugiau doh.gif aciu wub.gif

kitten
, man cia poza tik labai dirbtinai atrodo mirksiukas.gif

tai va blin, reik ismokt zit meno biggrin.gif uzteko cia idet, kitaip pazvelgiau, o tai ziuriu ziuriu ir nesuprantu gerai ar ne cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kitten` @ 2009 09 09, 10:51)

Ai, o del skypes plepesiu, noreciau ir as padalyvaut ax.gif kackus  blush2.gif

Aga is as visai noreciau prie skipiniu prisidet lotuliukas.gif blush2.gif pupgiedre

Atsakyti
QUOTE(kitten` @ 2009 09 09, 11:09)
tai va blin, reik ismokt zit meno biggrin.gif uzteko cia idet, kitaip pazvelgiau, o tai ziuriu ziuriu ir nesuprantu gerai ar ne cool.gif

cia gal auto buvo?
Atsakyti
QUOTE(kitten` @ 2009 09 09, 11:09)

O man pats modelis labai grazus wub.gif Ir zvilgsnis toks sexovas.Noretusi daugiau naturalumo visoje pozoje.As nesugebeciau tokios foto padaryti doh.gif
Atsakyti

keleta kadru kritikai
user posted image

user posted image
Papildyta:
ale kai idedi kritikai is kart klaidas pamatai doh.gif
Atsakyti