Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Rasytce @ 2009 09 18, 10:06)
ei, padekit sugalvot fotkei pavadinima, zvilgsnis vezantis, o nemoku apsakyt jo  doh.gif

pirma mintis buvo "buu" lotuliukas.gif bet aš sergu, man atleidžiama

o jei rimtai, tai foto man patinka, kažkaip traukia

QUOTE(Zitlali @ 2009 09 18, 10:11)
Teka sveik  4u.gif

Tai kas norit man pradini inasa fotikui padaryt? laugh.gif

bandau mirksiukas.gif

susilaikau laugh.gif
Papildyta:
Temą kas nors sukurkit 4u.gif bo tuoj šita baigsis
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 18, 10:11)
Tai kas norit man pradini inasa fotikui padaryt? laugh.gif

noriu bigsmile.gif bet velnias,tas atstumas mane žudo doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 09 18, 10:18)
susilaikau laugh.gif

bicycle.gif dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 09 18, 10:26)
pirma mintis buvo "buu"  lotuliukas.gif bet aš sergu, man atleidžiama

gerai cia lotuliukas.gif thumbup.gif

Jau idejau , idomu kai ppatiks liaudziai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 18, 10:26)

lipk nuo to velasepedo ir temą geriau naują atidaryk biggrin.gif
Atsakyti
Rasytce,is pavydo kuri laika su tavim nekalbesiu... lotuliukas.gif O as apsistojau ties 40. rolleyes.gif
Zitlali,kam tau tas brangus fotikas.Tu ir su mobilka geresnes foto darytum nei daugelis is musu su pilnakadriais blatniausiais fotikais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 09 18, 10:32)
Rasytce,is pavydo kuri laika su tavim nekalbesiu... lotuliukas.gif O as apsistojau ties 40. rolleyes.gif

Zitlali,kam tau tas brangus fotikas.Tu ir su mobilka geresnes foto darytum nei daugelis is musu su pilnakadriais blatniausiais fotikais ax.gif

lotuliukas.gif eikit jus pavyduoles - gi dar ir idomia fotke reikia padaryt, ne tik kad skaidriai nufotkyt laugh.gif

tikrai tiesa thumbup.gif bet vistiek pilnakadris tai nepamainomas dalykas, patikek kokias tuomet su tokiu aparatu ji darys foto doh.gif laugh.gif frusty.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Aciu visoms uz komentarus dziugu, kad yra bent pora pavykusiu kadru ax.gif Reikia biski pratrinti, nes mama pakraups, kai pamatys kiek prikroviau smile.gif

QUOTE(Teka @ 2009 09 18, 10:04)
o zitkos simoniuko nefotkinai? lyg turėjai vakar? zitka kiba neleido  biggrin.gif

Aha, neleido vaiko i slapia zole biggrin.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 09 18, 10:27)

Sita man simta kartu geresne uz pries tai Efoto deta mirksiukas.gif

Tiesa, su pirkiniu sveikinu bigsmile.gif Net nesitiki, kad prie tokio ISO, taip svariai fotografuoja blink.gif Fainei wub.gif

Bonda, ar jau susiveikei action'a? Prisijunk prie skype, merginos tau permes, jeigu ka wink.gif Abejoju, ar vakare busiu prisijungusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 18 rugsėjo 2009 - 09:55
QUOTE(Rasytce @ 2009 09 18, 09:06)

ei, padekit sugalvot fotkei pavadinima, zvilgsnis vezantis, o nemoku apsakyt jo  doh.gif

einu ziuret, ar ka suamstei tongue.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 09 18, 09:11)

Bonda kiek zinau D90 pranasesnis tikrai lb nedaug kuo, panasiai tik tuo, kad filmuoja...  g.gif

zinau mirksiukas.gif ale kad uzsienyje naujo d80 nelabai yra pasiulymu cool.gif o kol bankeli apiplesiu, tai ri cia gali nebelikt lotuliukas.gif
QUOTE(Rasytce @ 2009 09 18, 09:27)

tai tu turi daug draugu gi biggrin.gif biggrin.gif
QUOTE(inesaS @ 2009 09 18, 09:32)
O as apsistojau ties 40. rolleyes.gif

gal jau? bigsmile.gif

Papildyta:

QUOTE(Rasytce @ 2009 09 18, 09:37)

tikrai tiesa  thumbup.gif bet vistiek pilnakadris tai nepamainomas dalykas, patikek kokias tuomet su tokiu aparatu ji darys foto  doh.gif laugh.gif frusty.gif

o kuom ji va taip realiai super geriau? blush2.gif blush2.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 09 18, 09:50)

Bonda, ar jau susiveikei action'a? Prisijunk prie skype, merginos tau permes, jeigu ka wink.gif Abejoju, ar vakare busiu prisijungusi.

neturiu as cia skaipo cool.gif o tne kieno tas actionas - gal coffe shop? na kaip tiksliai vadinas- galo atrasciau, o gal net ir turiu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 09 18, 11:06)
o kuom ji va taip realiai super geriau? blush2.gif  blush2.gif

neturiu as cia skaipo cool.gif  o tne kieno tas actionas - gal coffe shop? na kaip tiksliai vadinas- galo atrasciau, o gal net ir turiu doh.gif  lotuliukas.gif

Pilnakadris kaip suprantu daugiau vaizdo paima, nes, kai buna nepilna matrica, tai kadro krastai tiesiog nukerpami, ane? g.gif

Aha, coffee shop wink.gif Tai ir sakau, kad vakare, kai prisijungsi, merginu paprasyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti