Su 3 daiktais visiškas "pravalas" - atidedu po atostogų, bet prarandu viltį, kad iš viso kas nors išeis Pirmas daiktas susifokusuoja, o kai fokusuoju antrą ir trečią - jokio skirtumo - visi ne fokuse.
QUOTE(antajo @ 2009 09 09, 08:09)
Tiny, matau tik viena foto.. bet tikrai labai! man tas grudas cia labai tinka! del jb negaliu nieko sakyt nes dar nemoku pati jo.. kazkaip visad pilkas gaunasi... Tavo foto tikrai sauni!
Aciu
QUOTE(Gaurė @ 2009 09 09, 08:22)
Fizinis artėjimas
Uzskaitau
Papildyta:
QUOTE(Gaurė @ 2009 09 09, 08:41)
Su 3 daiktais visiškas "pravalas" - atidedu po atostogų, bet prarandu viltį, kad iš viso kas nors išeis Pirmas daiktas susifokusuoja, o kai fokusuoju antrą ir trečią - jokio skirtumo - visi ne fokuse.
Iseis iseis
Tu paziurek i savo paskutinio ND trecia nuotrauka. Jeigu fotografuotum tais paciais atstumais, bet fokusuotum i kremus, manai kremai nesusifokusuotu?
Labas rytas
Tiny, man tai abi patiko ir su grudu ir be
Stikline, nu net kaip netikri tie voratinkliai, ryskumas Bet antra man labiausiai Tokia kaip is "voro vestuviu" kaip voras saule pagaut norejo, o pagavo gele
Tiny, man tai abi patiko ir su grudu ir be
Stikline, nu net kaip netikri tie voratinkliai, ryskumas Bet antra man labiausiai Tokia kaip is "voro vestuviu" kaip voras saule pagaut norejo, o pagavo gele
QUOTE(Tiny @ 2009 09 09, 08:51)
Aciu
Uzskaitau
Papildyta:
Iseis iseis
Tu paziurek i savo paskutinio ND trecia nuotrauka. Jeigu fotografuotum tais paciais atstumais, bet fokusuotum i kremus, manai kremai nesusifokusuotu?
Uzskaitau
Papildyta:
Iseis iseis
Ačiū Dar vienas bandymas, atsižvelgiant į Tiny patarimą
Šioje aišku, kas fokusuota
o čia
QUOTE(Gaurė @ 2009 09 09, 09:13)
Ačiū Dar vienas bandymas, atsižvelgiant į Tiny patarimą
Nu va, matai, kad vilciu yra
Antra ir trecia skiriasi nezymiai, noretusi, kad liutukas butu dar toliau uz kremu
Gaure, o kokia diafragma esi nusistaciusi? Imk maziausia f sitam ND
Gaure, antroj ir trecioj jau galima iziureti skirtuma, bet dar nezymus Dar pabandyk atstuma padidint
QUOTE(Pelenė. @ 2009 09 08, 19:52)
jei butu verikali ir maziau grudo ir ciut tamsesne butu
as tai neatrenku
o ka ten skaipe aptariat -galetumet koki reziume sumest ar ka -nes ziuriu pasijauciu, kaip is medzio iskritus o skaipui laiko tikrai nebeturiu
QUOTE(Jurgitukas123 @ 2009 09 08, 20:22)
kokie zaibai?
QUOTE(Stiklinė @ 2009 09 08, 21:21)
o man trecia kaip tik ir fiana spalviskumu -gi ruduo siaip patiko dziaugiuos del atsigavimo
QUOTE(Tiny @ 2009 09 09, 09:26)
Nu va, matai, kad vilciu yra
Antra ir trecia skiriasi nezymiai, noretusi, kad liutukas butu dar toliau uz kremu
QUOTE(Melodi @ 2009 09 09, 09:29)
Gaure, antroj ir trecioj jau galima iziureti skirtuma, bet dar nezymus Dar pabandyk atstuma padidint
Ačiū merginos, bandysiu
Tiny, reiškia tesingai pamačiau kad modeliukas arti lango buvo.tik gėda buvo pasakyt, kad nesąmonių neprišnekėčiau. Žinok, aš ir iš pradžių pamasčiau, kad ten tavo auto.Labai panaši jau.
QUOTE(bonda @ 2009 09 09, 09:35)
as tai neatrenku
o ka ten skaipe aptariat -galetumet koki reziume sumest ar ka -nes ziuriu pasijauciu, kaip is medzio iskritus o skaipui laiko tikrai nebeturiu
gal jus geriau i plepesius uzsukit paplepijimams, nors galima bus perskaityt ir "bit v kurse dela"
QUOTE(Ievosius @ 2009 09 09, 10:22)
Tiny, reiškia tesingai pamačiau kad modeliukas arti lango buvo.tik gėda buvo pasakyt, kad nesąmonių neprišnekėčiau. Žinok, aš ir iš pradžių pamasčiau, kad ten tavo auto.Labai panaši jau.
Nu jau... kada tu esi nusisnekejusi Zvitrios tos tavo akys, viska mato
QUOTE(Gaurė @ 2009 09 09, 08:58)
Ačiū merginos, bandysiu
Koks pas tave fotikas?tingiu jieskoti
Papildyta:
Tiny,geras bandymas pries langa.
Stikline,tavo grazieji voratinkliai jau taip smarkiai rudeni primine
Papildyta:
QUOTE(Jurgitukas123 @ 2009 09 08, 20:22)
Oj tik nereikia galvoti,kad tai atsitiko tavo deka