sveikos
Tiny,fotosesija nuotraukų spalvos
Antajo,tavo auto trečia foto faina
Zana,man irgi su obuoliukais spalvota geriau
Rasytce,tuoj numirsiu maniau su canonu tokio skaidrumo nėra šansų išgaut bet jau mergytė tai mmmmmmmm sveikinu su tokiu nerealiu pirkiniu
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 17, 23:53)
Rasytce labai dziaugiuosi ir pavydziu nereaaaaaaaaaaaaliai numirsiu bet jauciu neisigysiu padoraus body
nemirk nemirk - as tai mirstu del tavo foto, tai ka man daryt
Patinka foto, labai net
QUOTE(ich @ 2009 09 18, 00:12)
Rasytce, tikrai, kad labai graziai, ypac jei ISO toks
aciu aciu
QUOTE(bonda @ 2009 09 18, 08:58)
na tai va kai turi ka parduot, tai kai reikia tik damest tai ne taip skauda
QUOTE(vijja @ 2009 09 18, 09:17)
Rasytce,tuoj numirsiu ....
aciukas
Vakar skaiciau, kad jau ir uz canon 50D atsirado naujesnis koks tai canon eos 7d bet kaina ten savsiem
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 18, 08:57)
pas mus persikele tema apie technika ir objektyvus as kurio noriu kainuoja daug... paskaiciavau, kad 33 sesijas jei mokamas padarau tada galiu pirkt
nugi aktuali tema
o tu kurio dabar noretum 700D ar dar kokio mandresnio?
QUOTE(bonda @ 2009 09 18, 09:59)
o tu kurio dabar noretum 700D ar dar kokio mandresnio?
nea, nereik man mandresnio, d700 jau pilnakadris, truksmai beveik idealiai nelenda, ryskus skirtumas nuo d300, ir siaip, vnz viskas ko man db reiketu echhhhh....
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 18, 09:57)
pas mus persikele tema apie technika ir objektyvus as kurio noriu kainuoja daug... paskaiciavau, kad 33 sesijas jei mokamas padarau tada galiu pirkt
nu ir pirmyn
raska, tavo mergina - nuuu laaabai negraži šakės, kur jūs tokius vaikus gaunat?
zitka, pagaliau simoniuką įkėlei pasiilgau jau jo
tiny, varai fotosesijas? šaunuolė
o zitkos simoniuko nefotkinai? lyg turėjai vakar? zitka kiba neleido
aš tai sergu vis dar, tai tokia pavėpus, kiek paskaitau ir vsio. dar ta boruzhka man batarkės neatiduoda , tai net pafotkint nieko negaliu
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 18, 09:01)
nea, nereik man mandresnio, d700 jau pilnakadris, truksmai beveik idealiai nelenda, ryskus skirtumas nuo d300, ir siaip, vnz viskas ko man db reiketu echhhhh....
turesi turesi
as tai d80 arba d90 noreciau -man uztektu pradziai ir ne tik dar rasyces visia n ieko -kiek isskaiciau
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 18, 09:51)
bet kad dar duotusi fotkint, tai as jau laiminga buciau
QUOTE(bonda @ 2009 09 18, 09:55)
Vakar skaiciau, kad jau ir uz canon 50D atsirado naujesnis koks tai canon eos 7d bet kaina ten savsiem
tai ir as skaiciau, bet vien kad jis filmuoja man nepatinka, dle to ir kaina iskeliama, ai palauksiu as pilnakadrio jau kitam kartui
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 18, 09:57)
tai kas cia tau reiskia pffff . .viens du ir psio yra. bet tia pagalvoook koooks tau malonumas bus mmmmm
ei, padekit sugalvot fotkei pavadinima, zvilgsnis vezantis, o nemoku apsakyt jo
Rasa nedeciau pavadinimo... nebent super taiklu, as palikciau vietos fantazijai...
Man tik kazkaip su kompozicija nlb atrodo.. noretusi kiek desines daugiau o siaip liux foto
Bonda kiek zinau D90 pranasesnis tikrai lb nedaug kuo, panasiai tik tuo, kad filmuoja...
Teka sveik
Tai kas norit man pradini inasa fotikui padaryt?
Man tik kazkaip su kompozicija nlb atrodo.. noretusi kiek desines daugiau o siaip liux foto
Bonda kiek zinau D90 pranasesnis tikrai lb nedaug kuo, panasiai tik tuo, kad filmuoja...
Teka sveik
Tai kas norit man pradini inasa fotikui padaryt?
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 18, 10:11)
Rasa nedeciau pavadinimo... nebent super taiklu, as palikciau vietos fantazijai...
na vat ir as taip linkstu lyg, kad be pavadinimo, nes nera taiklaus, tinkamo
aha, jau desines ir kitos susake skype man - einu dadesi, bo nukirpau
aciuuuuuuuu