Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

sveikos smile.gif

Tiny,fotosesija wub.gif nuotraukų spalvos thumbup.gif

Antajo,tavo auto trečia foto faina 4u.gif

Zana,man irgi su obuoliukais spalvota geriau mirksiukas.gif

Rasytce,tuoj numirsiu swoon.gif maniau su canonu tokio skaidrumo nėra šansų išgaut schmoll.gif bet jau mergytė tai mmmmmmmm wub.gif sveikinu su tokiu nerealiu pirkiniu thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 17, 23:53)
Rasytce labai dziaugiuosi  thumbup.gif ir pavydziu nereaaaaaaaaaaaaliai  doh.gif  biggrin.gif numirsiu bet jauciu neisigysiu padoraus body

nemirk nemirk - as tai mirstu del tavo foto, tai ka man daryt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Patinka foto, labai net 4u.gif

QUOTE(ich @ 2009 09 18, 00:12)
Rasytce, tikrai, kad labai graziai, ypac jei ISO toks

aciu aciu smile.gif

QUOTE(bonda @ 2009 09 18, 08:58)

kaina ytai labai zenkliai skirias tongue.gif

na tai va kai turi ka parduot, tai kai reikia tik damest tai ne taip skauda biggrin.gif

QUOTE(vijja @ 2009 09 18, 09:17)
Rasytce,tuoj numirsiu ....

aciukas wink.gif
Atsakyti
As Rasytces vaiko net nebegiriu, nereali ir tiek laugh.gif
Atsakyti
Vakar skaiciau, kad jau ir uz canon 50D atsirado naujesnis koks tai canon eos 7d mirksiukas.gif bet kaina ten savsiem lotuliukas.gif
Atsakyti
pas mus persikele tema apie technika ir objektyvus laugh.gif as kurio noriu kainuoja daug... sad.gif paskaiciavau, kad 33 sesijas jei mokamas padarau tada galiu pirkt laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 18, 08:57)
pas mus persikele tema apie technika ir objektyvus laugh.gif as kurio noriu kainuoja daug... sad.gif paskaiciavau, kad 33 sesijas jei mokamas padarau tada galiu pirkt laugh.gif

nugi aktuali tema ax.gif mirksiukas.gif biggrin.gif
o tu kurio dabar noretum 700D ar dar kokio mandresnio? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 09 18, 09:59)
o tu kurio dabar noretum 700D ar dar kokio mandresnio? ax.gif

nea, nereik man mandresnio, d700 jau pilnakadris, truksmai beveik idealiai nelenda, ryskus skirtumas nuo d300, ir siaip, vnz viskas ko man db reiketu ax.gif echhhhh....
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 18, 09:57)

nu ir pirmyn mirksiukas.gif

raska, tavo mergina - nuuu laaabai negraži lotuliukas.gif šakės, kur jūs tokius vaikus gaunat? blink.gif lotuliukas.gif

zitka, pagaliau simoniuką įkėlei wub.gif pasiilgau jau jo

tiny, varai fotosesijas? šaunuolė
o zitkos simoniuko nefotkinai? lyg turėjai vakar? zitka kiba neleido biggrin.gif

aš tai sergu vis dar, tai tokia pavėpus, kiek paskaitau ir vsio. dar ta boruzhka man batarkės neatiduoda bebe.gif, tai net pafotkint nieko negaliu
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 18, 09:01)
nea, nereik man mandresnio, d700 jau pilnakadris, truksmai beveik idealiai nelenda, ryskus skirtumas nuo d300, ir siaip, vnz viskas ko man db reiketu  ax.gif echhhhh....

turesi turesi mirksiukas.gif
as tai d80 arba d90 noreciau -man uztektu pradziai ir ne tik tongue.gif lotuliukas.gif dar rasyces visia n ieko -kiek isskaiciau mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 18 rugsėjo 2009 - 09:07
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 18, 09:51)
As Rasytces vaiko net nebegiriu, nereali ir tiek laugh.gif

lotuliukas.gif bet kad dar duotusi fotkint, tai as jau laiminga buciau cool.gif

QUOTE(bonda @ 2009 09 18, 09:55)
Vakar skaiciau, kad jau ir uz canon 50D atsirado naujesnis koks tai canon eos 7d mirksiukas.gif  bet kaina ten savsiem lotuliukas.gif

tai ir as skaiciau, bet vien kad jis filmuoja man nepatinka, dle to ir kaina iskeliama, ai palauksiu as pilnakadrio jau kitam kartui laugh.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 09 18, 09:57)

tai kas cia tau reiskia irnesakyk.gif pffff . .viens du ir psio yra. bet tia pagalvoook koooks tau malonumas bus mmmmm rolleyes.gif

ei, padekit sugalvot fotkei pavadinima, zvilgsnis vezantis, o nemoku apsakyt jo doh.gif

user posted image
Atsakyti
Rasa nedeciau pavadinimo... nebent super taiklu, as palikciau vietos fantazijai... smile.gif
Man tik kazkaip su kompozicija nlb atrodo.. noretusi kiek desines daugiau smile.gif o siaip liux foto

Bonda kiek zinau D90 pranasesnis tikrai lb nedaug kuo, panasiai tik tuo, kad filmuoja... g.gif

Teka sveik 4u.gif

Tai kas norit man pradini inasa fotikui padaryt? laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 18 rugsėjo 2009 - 09:13
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 18, 10:11)
Rasa nedeciau pavadinimo... nebent super taiklu, as palikciau vietos fantazijai... smile.gif
Man tik kazkaip su kompozicija nlb atrodo.. noretusi kiek desines daugiau smile.gif o siaip liux foto

Bonda kiek zinau D90 pranasesnis tikrai lb nedaug kuo, panasiai tik tuo, kad filmuoja...  g.gif

karsta.gif na vat ir as taip linkstu lyg, kad be pavadinimo, nes nera taiklaus, tinkamo wink.gif

aha, jau desines ir kitos susake skype man - einu dadesi, bo nukirpau laugh.gif

aciuuuuuuuu 4u.gif
Atsakyti