Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(inesaS @ 2009 09 17, 23:31)
Rasytcear labai skiriasi 50 nuo 40d? bigsmile.gif

techniskai jis beveik toks pat kaip 40D, zinoma jis tobulesnis, bet nesigilinant i tech.parametrus, man jis fotkina nerealiai geriau, ir gaunu to, ko as neispesiau is 40D - skaidruma!!!! man vis budavo muilas fotkes, vis man norejosi spalvu skaidriu, lengvumo pojucio, o to nebuvo, o va su 50D man kaip stebuklas .

stai foto: prie dirbt apsvietimo, su iso 1600 wink.gif f 3.2, 1/80 su 50 mm i kompoza neziuret, cia bilekas nufotkinta, esme kad skaidru, tyru, akys ziba kaip zibintai, nieko nesarpinau ir nieko nedariau, na v.z. kiek as prasiknisdavau prie 40D fotkiu, tai tikiuosi su suo bodziu bent dvigubai maziau prasedesiu bestumdydama kreives smile.gif kol kas tai as ekstazej jei galima tiap passakyt biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Tiny pirmoje per ruda odele, antros kadravimas, tik nuimciau virsaus dar ir truputi apacios. Ten kur istriza, tai man spalvota grazi smile.gif nors noretusi daugiau vietos galvai... paskutineje noretusi veiduko labiau is priekio smile.gif o siaip liux smile.gif 4u.gif

Rasytce labai dziaugiuosi thumbup.gif ir pavydziu nereaaaaaaaaaaaaliai doh.gif biggrin.gif numirsiu bet jauciu neisigysiu padoraus body doh.gif sveikinu bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Zitlali, aciu uz komentarus 4u.gif

O del tavo foto, tai neturiu komentaru blush2.gif Nezinau, kas su ja daryta ir nezinau ar man patinka... gal nelabai... bet ka as nusimanau... biggrin.gif

Na, bet, kad patrauke aki tai tikrai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 17 rugsėjo 2009 - 23:34
Zitlali, man tai primena koki sena, nespalvota filma bigsmile.gif Grazu smile.gif
Rasytce, tikrai, kad labai graziai, ypac jei ISO toks bigsmile.gif Grazi tavo lelyte labai wub.gif
Atsakyti
Zitlali, tas colorpop action'as nerealus, as negaliu nueit miegot per ji biggrin.gif Aciu, kad davei apie ji zinot 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Neapsisprendziu del sio kadro kirpimo g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 09 18, 00:04)
O del tavo foto, tai neturiu komentaru  blush2.gif Nezinau, kas su ja daryta ir nezinau ar man patinka... gal nelabai... bet ka as nusimanau... 

Tai foto patinka ar nepatinka neturetu itakoti tai kas su ja daryta smile.gif arba patinka arba ne. Cia tiesiog per langa fotografuota, kreivas atspindys smile.gif

QUOTE(ich @ 2009 09 18, 00:12)
Zitlali, man tai primena koki sena, nespalvota filma

aciu 4u.gif man asmeniskai patinka taip pat smile.gif

Tiny zinai, labai suspausti kadrai g.gif erdves kiek truksta visur... antra labiausiai patiko, jauki tokia, tik kaires truksta, galvytei vietos, arba kaip tik daugiau kadruot reiktu, nes kai pjauni taip kampa plaukuciu atrodo, kad vietos tiesiog pritrukai smile.gif trecioje ryskumo truksta, ketvirtoje erdves smile.gif kaires ir apacios rankai. Del kadravimo tai kazkaip antra gal , pirma per daug uzspausta, antra tai lyg vaikas prie sienos priplotas g.gif pabandyk kiek erdves duot savo modeliam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 18 rugsėjo 2009 - 05:17
labas rytas!

Zitlaili, grazus kadras, idomus.. patinka man kaip taip puse veido matosi..

Tiny, man gal pirma ir antra labiausia patiko..
trecioj seselis maiso..
del tu kirpimu tai imciau pirma, gal erdves i truksta, bet paskutinej tikrai atrodo kad mergaite prispausta prei sienos ax.gif
o spalvos tai liuks!!! thumbup.gif

mergaites - kai naudoju glamuor tai nusilygina oda ta.. bet faktas tas kad ir strazdanos nusilygina...o kaip jas palikt? ax.gif
Atsakyti
antajo tai nelygink tu vietukur strazdanos, arba naudok svelnesnio procento teptuka, arba veliau su trintuku pratrink sluoksni smile.gif
Atsakyti
Zitlali, prašom. Bet tau vis tiek reikalinga manau f1.4. O šitas maniškis toks man pats tas vietoj kitinio. nes man labai nepatikdavo, kad kai kur važiuoji pasiimti vien fixą, o du objektyvus vėlgi svoris... Tai manu, kad tai labai geras variantas, kas ruošiasi pirkti body, rinktis va tokį objektyvą.

QUOTE(inesaS @ 2009 09 17, 23:31)
Loreli,mergaites portretukas labai wub.gif

Čia ne portretukas, čia ta mergaitė fantastiško grožio...... o dar visai leliukas tik 6 mėn.
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2009 09 18, 08:44)
Zitlali, prašom.
Čia ne portretukas, čia ta mergaitė fantastiško grožio...... o dar visai leliukas tik 6 mėn.

tai jojo, as sian pasiimsiu jau fixa savo smile.gif man tik del bendro isprusimio idomu buvo smile.gif
puse metu o tiek plauku blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 18, 08:49)
tai jojo, as sian pasiimsiu jau fixa savo smile.gif man tik del bendro isprusimio idomu buvo smile.gif
puse metu o tiek plauku  blink.gif

Su tokiais ir gime biggrin.gif
Atsakyti
Tiny, fotosesija apturejai? ax.gif wub.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 09 17, 22:31)

Rasytcear labai skiriasi 50 nuo 40d? bigsmile.gif

kaina ytai labai zenkliai skirias tongue.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 09 17, 22:43)
techniskai jis beveik toks pat kaip 40D, zinoma jis tobulesnis, bet nesigilinant i tech.parametrus, man jis fotkina nerealiai geriau, ir gaunu to, ko as neispesiau is 40D - skaidruma!!!! man vis budavo muilas fotkes, vis man norejosi spalvu skaidriu, lengvumo pojucio, o to nebuvo, o va su 50D man kaip stebuklas .

nu faina, kai tokia patenkinta thumbup.gif thumbup.gif
spalvos man cia irgi labai patiko thumbup.gif ir gana kokybiska foto thumbup.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 09 18, 01:14)
Zitlali, tas colorpop action'as nerealus, as negaliu nueit miegot per ji  biggrin.gif Aciu, kad davei apie ji zinot  4u.gif

kuris cia -is kur? ax.gif
Atsakyti