Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

na, bandau ir as kazka imesti blush2.gif seniai fotkinau, viska suvarau ant laiko stokos, smarkiai neapmetykit, bandziau su grudu biski pazaisti su pirma foto , turiu ir spalvota varianta, o gal si foto isvis neidomi doh.gif

user posted image

g.gif kai idejau, pajutau skirtuma ka kompe matau, nepatinka man sis variantas, noreciau tamsesnes galbut, laukiu komentaru, ar verta zaisti su sia foto

laimikis

user posted image

dar vienas variantas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zana4: 17 rugsėjo 2009 - 20:37
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 17, 21:24)
Loreli aciu, o gal galetum parasyti exif? bent islaikyma ir f?  ax.gif

1. 50mm f2.8 ISO 320 1/250 neredaguota

2. 48mm f3,2 ISO 320 1/250 beveik nieko nedaryta

3.50mm f2.8 ISO 320, 1/800 Presets kazkuris detas

Mano Nikon D80..... siaip as nelabai draugauju su aštrumu...

jei reikia galiu dar vieną įdėti plačiu kampu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loreli: 17 rugsėjo 2009 - 20:33
Loreli, ziuriu tu apie 50mm ir naudoji... o platesni kampa daznai tenka panaudot? Siaip jeigu nesharpinai, tai tikrai astriai fotkina bigsmile.gif imesk jei netingi platesniu 4u.gif

Zana man kliudo panages blush2.gif (priminei, kad reik eit nagus 'susidet' laugh.gif ) o pirmoji gal spalvota butu iskalbingesne? pernelyg visi planai intensyvus, mirga marga...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 17 rugsėjo 2009 - 20:46
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 17, 21:40)
Loreli, ziuriu tu apie 50mm ir naudoji... o platesni

Zana man kliudo panages  blush2.gif (priminei, kad reik eit nagus 'susidet' laugh.gif ) o pirmoji gal spalvota butu iskalbingesne?

aciu uz komentara labai, panages ten svarios, tik kad nuo zemes zuvis buvo graibstoma ir pakliuvo trupineliu ar ko ten smile.gif del to ir nenorejau kelti doh.gif

bandau spalvota kelti

user posted image

nz, man nieko gero,,matyt dar reikia pailseti unsure.gif

n a ir dar viena

perskaitytos eiles...
(cia reikejo matyt is toliau fotkinti , bet po gero tuso sunkiai pagavau kampa biggrin.gif )

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zana4: 17 rugsėjo 2009 - 21:00
Zana zinau, kad svarios biggrin.gif tik man tokiu nagu panages lb jau netikros, nu cia is kitos puses snekant... nesiziuuuuri tiesiog... blush2.gif o del obuoliuku man geriau spalvota... nzn kaip kitom
Atsakyti
labs dar karta!

aciu uz kritika!!!! 4u.gif bigsmile.gif
Zitlali, as ten spec dejau actionâ toki ant foto.. na nuslopint biskiuka spalvas.. netinka sakai.. g.gif

del pirmos foto - tai maciau kad ranka nelabai atordo.. bandziau paskui nelenkt taip bet jau nebeisejo foto.. schmoll.gif

zana, man spalvota geirua ziurisi.. kur pirma ikeliai nelabai supratau kad ten obuoliai blush2.gif

Buvau ant kalno nusigavus -tai einiu ziuret ka prifotkinau - niu is ekraniuko taimyliu as jau savaji 50-tuka blush2.gif

ai tiesa gi Zitlali, buitiakia tavo super!!! kaip ir kitoms man trecia ispudingiausia.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo antajo: 17 rugsėjo 2009 - 21:02
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 17, 21:40)
Loreli, ziuriu tu apie 50mm ir naudoji... o platesni kampa daznai tenka panaudot? Siaip jeigu nesharpinai, tai tikrai astriai fotkina  bigsmile.gif imesk jei netingi platesniu  4u.gif

Paieškojau ir radau tokį juokingą kadrą, bet įmetu vien dėl platumo, kad parodyti:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 09 17, 21:58)
Bubau ant kalnu nusigavus -tai einiu ziuret ka prifotkinau - niu is ekraniuko taimyliu as jau savaji 50-tuka  blush2.gif

su manual fokusu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 17, 21:53)
Zana zinau, kad svarios biggrin.gif tik man tokiu nagu panages lb jau netikros, nu cia is kitos puses snekant... nesiziuuuuri tiesiog...  blush2.gif o del obuoliuku man geriau spalvota... nzn kaip kitom

biggrin.gif supratau smile.gif

aciu merginos uz komentariukus, man reik gero spyrio i v iena vieta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 17, 21:01)
su manual fokusu?  bigsmile.gif

jo..

ir auto su manual daryti.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 09 17, 22:03)
jo..

ir auto su manual daryti..  ax.gif

liux bigsmile.gif

Loreli aciu lb 4u.gif
Atsakyti
Zitlali, ooo, pagaliau nuostabusis Simoniukas nebeslepiamas tongue.gif wub.gif Koks paaugęs jau wub.gif Buitiakai thumbup.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 09 17, 20:57)
Sumazinau, nes per dideles buvau idejus

ranka kažkaip nelabai- atrodo kaip iš niekur g.gif

QUOTE(Zana4 @ 2009 09 17, 21:49)
bandau spalvota kelti
---
n a ir dar viena

spalvota įdomesnė ax.gif
---
mintis thumbup.gif bet pateikimas nelabai ax.gif
Atsakyti