na, bandau ir as kazka imesti seniai fotkinau, viska suvarau ant laiko stokos, smarkiai neapmetykit, bandziau su grudu biski pazaisti su pirma foto , turiu ir spalvota varianta, o gal si foto isvis neidomi
kai idejau, pajutau skirtuma ka kompe matau, nepatinka man sis variantas, noreciau tamsesnes galbut, laukiu komentaru, ar verta zaisti su sia foto
laimikis
dar vienas variantas
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 17, 21:24)
Loreli aciu, o gal galetum parasyti exif? bent islaikyma ir f?
1. 50mm f2.8 ISO 320 1/250 neredaguota
2. 48mm f3,2 ISO 320 1/250 beveik nieko nedaryta
3.50mm f2.8 ISO 320, 1/800 Presets kazkuris detas
Mano Nikon D80..... siaip as nelabai draugauju su aštrumu...
jei reikia galiu dar vieną įdėti plačiu kampu
Loreli, ziuriu tu apie 50mm ir naudoji... o platesni kampa daznai tenka panaudot? Siaip jeigu nesharpinai, tai tikrai astriai fotkina imesk jei netingi platesniu
Zana man kliudo panages (priminei, kad reik eit nagus 'susidet' ) o pirmoji gal spalvota butu iskalbingesne? pernelyg visi planai intensyvus, mirga marga...
Zana man kliudo panages (priminei, kad reik eit nagus 'susidet' ) o pirmoji gal spalvota butu iskalbingesne? pernelyg visi planai intensyvus, mirga marga...
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 17, 21:40)
Loreli, ziuriu tu apie 50mm ir naudoji... o platesni
Zana man kliudo panages (priminei, kad reik eit nagus 'susidet' ) o pirmoji gal spalvota butu iskalbingesne?
Zana man kliudo panages (priminei, kad reik eit nagus 'susidet' ) o pirmoji gal spalvota butu iskalbingesne?
aciu uz komentara labai, panages ten svarios, tik kad nuo zemes zuvis buvo graibstoma ir pakliuvo trupineliu ar ko ten del to ir nenorejau kelti
bandau spalvota kelti
nz, man nieko gero,,matyt dar reikia pailseti
n a ir dar viena
perskaitytos eiles...
(cia reikejo matyt is toliau fotkinti , bet po gero tuso sunkiai pagavau kampa )
labs dar karta!
aciu uz kritika!!!!
Zitlali, as ten spec dejau actionâ toki ant foto.. na nuslopint biskiuka spalvas.. netinka sakai..
del pirmos foto - tai maciau kad ranka nelabai atordo.. bandziau paskui nelenkt taip bet jau nebeisejo foto..
zana, man spalvota geirua ziurisi.. kur pirma ikeliai nelabai supratau kad ten obuoliai
Buvau ant kalno nusigavus -tai einiu ziuret ka prifotkinau - niu is ekraniuko taimyliu as jau savaji 50-tuka
ai tiesa gi Zitlali, buitiakia tavo super!!! kaip ir kitoms man trecia ispudingiausia..
aciu uz kritika!!!!
Zitlali, as ten spec dejau actionâ toki ant foto.. na nuslopint biskiuka spalvas.. netinka sakai..
del pirmos foto - tai maciau kad ranka nelabai atordo.. bandziau paskui nelenkt taip bet jau nebeisejo foto..
zana, man spalvota geirua ziurisi.. kur pirma ikeliai nelabai supratau kad ten obuoliai
Buvau ant kalno nusigavus -tai einiu ziuret ka prifotkinau - niu is ekraniuko taimyliu as jau savaji 50-tuka
ai tiesa gi Zitlali, buitiakia tavo super!!! kaip ir kitoms man trecia ispudingiausia..
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 17, 21:40)
Loreli, ziuriu tu apie 50mm ir naudoji... o platesni kampa daznai tenka panaudot? Siaip jeigu nesharpinai, tai tikrai astriai fotkina imesk jei netingi platesniu
Paieškojau ir radau tokį juokingą kadrą, bet įmetu vien dėl platumo, kad parodyti:
QUOTE(antajo @ 2009 09 17, 21:58)
Bubau ant kalnu nusigavus -tai einiu ziuret ka prifotkinau - niu is ekraniuko taimyliu as jau savaji 50-tuka
su manual fokusu?
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 17, 21:53)
Zana zinau, kad svarios tik man tokiu nagu panages lb jau netikros, nu cia is kitos puses snekant... nesiziuuuuri tiesiog... o del obuoliuku man geriau spalvota... nzn kaip kitom
supratau
aciu merginos uz komentariukus, man reik gero spyrio i v iena vieta
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 17, 21:01)
su manual fokusu?
jo..
ir auto su manual daryti..
QUOTE(antajo @ 2009 09 17, 22:03)
liux
Loreli aciu lb
Zitlali, ooo, pagaliau nuostabusis Simoniukas nebeslepiamas Koks paaugęs jau Buitiakai
ranka kažkaip nelabai- atrodo kaip iš niekur
spalvota įdomesnė
---
mintis bet pateikimas nelabai
QUOTE(Tiny @ 2009 09 17, 20:57)
Sumazinau, nes per dideles buvau idejus
ranka kažkaip nelabai- atrodo kaip iš niekur
QUOTE(Zana4 @ 2009 09 17, 21:49)
spalvota įdomesnė
---
mintis bet pateikimas nelabai