Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Melodi @ 2009 09 17, 09:43)
Bonda, , tai nesakau, kad su visais bodziais+kitinis taip, dalinuos tik kaip mum buvo, nes ir bodzio ieskojom, kadangi mazai kur buvo 4u.gif Siaip kolkas bent jau as bodziu patenkinta, netriuksmauja prie dideliu ISO, valdymas paprastas smile.gif

Kai as pirkau, tai fotofabrike buvo ir vien bodziu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 16, 19:37)
laugh.gif
nieks netrukdys vel ji issitraukt laugh.gif

Nu ir prikalbėjot čia biggrin.gif ir kada jūs laiko turit biggrin.gif mane kažkaip užkabino šis sakinukas...kad nieks nepatrugdys vėl išsitraukti muilinę turint veidrodinį... tiesą sakant stovi ir dulkėja. Maniau laikysiu, fotkinsiu...alia dabar jau mintys galvoje sukasi apie pardavimą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 09 17, 09:03)
Nu ir prikalbėjot čia biggrin.gif ir kada jūs laiko turit  biggrin.gif  mane kažkaip užkabino šis sakinukas...kad nieks nepatrugdys vėl išsitraukti muilinę turint veidrodinį... tiesą sakant stovi ir dulkėja. Maniau laikysiu, fotkinsiu...alia dabar jau mintys galvoje sukasi apie pardavimą  biggrin.gif

papasakok, kaip tau dabar tavo 50tukas...kam tinkamas, viskam? ir ar kito objektyvo truksta, kokio? ax.gif blush2.gif bigsmile.gif tardau lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas,

Berniukas su mašinyte patiko 4u.gif

bonda, o Tu gal turi galimybę iš usa gauti? kažkada buvai minėjus... ebay nerealių variantų būna- kainos ir komplektacijos prasme mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 09 17, 10:05)
papasakok, kaip tau dabar tavo 50tukas...kam tinkamas, viskam? ir ar kito objektyvo truksta, kokio? ax.gif  blush2.gif  bigsmile.gif tardau lotuliukas.gif

Nesiskundžiu kol kas 50tuku, nes bokeh palyginus su muiline tai pasaka biggrin.gif aišku dar net ir neišnaudojau iki maximumo. Bet aišku kartais nervuoja, kai nesutepa visas arčiau esantis vaizdas...reikia vaikščiot...mažesnėj patalpoj kartais durnai būna....bet šiaip nedrįsčiau skųstis biggrin.gif aišku norėčiau ir zoomo taip pat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 09 16, 23:48)
susikuriau ir as efoto  ax.gif
as tik truputuka pasnausiu paskui vel zaisiu
o cia dar viena

sios man paciausios, ypac kur berniukas miega thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 09 17, 00:48)
susikuriau ir as efoto  ax.gif

ainu pacekavinsiu, pliusu primesiu biggrin.gif labiausiai zemyn galva patiko wink.gif

Bonda, apsispresk viena karta biggrin.gif

o mano bodis lyg eina i marcias - atvaziuoja apziuret cool.gif
Papildyta:
OOo kaip sauniai antajo i efoto atejo thumbup.gif matai, ir visai nebaisu gi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 09 17, 09:13)

bonda, o Tu gal turi galimybę iš usa gauti? kažkada buvai minėjus... ebay nerealių variantų būna- kainos ir komplektacijos prasme  mirksiukas.gif

turiu ax.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2009 09 17, 09:22)
Nesiskundžiu kol kas 50tuku, nes bokeh palyginus su muiline tai pasaka  biggrin.gif  aišku dar net ir neišnaudojau iki maximumo.  Bet aišku kartais nervuoja, kai nesutepa visas arčiau esantis vaizdas...reikia vaikščiot...mažesnėj patalpoj kartais durnai būna....bet šiaip nedrįsčiau skųstis biggrin.gif aišku norėčiau ir zoomo taip pat  biggrin.gif

dekui 4u.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 09 17, 10:43)

Bonda, apsispresk viena karta biggrin.gif

ka apsisprest? lotuliukas.gif

tai koki turresi dabar body? g.gif ax.gif
Atsakyti
antajo, kur berniuko galva labai patiko. O jei butu visa galva ir tiesiai veidas-tada isvis super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 17, 09:27)

Loreli o ka fotkini su juo, gal turi foto pvz imest? (reik jauciu greiciau isigyt man obj, nes tuoj vel pusmeti galvosiu laugh.gif) tik, kad 2.8 man tamsoka sad.gif patalpoje sudetinga jau fotografuot dar su tokiu mano body... bet siaip idomu butu pamatyt foto smile.gif

bonda http://www.efoto.lt/...7-50mm_xr_di_ii

Aš jį nusipirkau išėjimui į lauką, išvažiavimui į keliones ir pan. (vietoj kitinio 18-135, kur fiksuota diafragma)..... nuotraukų paieškosiu, neseniai dar fotkinu, šiaip spalvos labai gražios

QUOTE(bonda @ 2009 09 17, 09:34)
LOreli[/i], o tu ta viena turi objektyva ar dar kazka? 4u.gif

aš dar turiu naują Sigmą 30 f1.4 ir dar iš anksčiau Nikkor 50mm f1.8 (šitą turbūt jau laikas parduot, nes vietoj jo geresnę Sigmą įsigijau) ir dar aišku kitinį 18-135mm su fiksuota diafragma. Kitiniuose blogiausia turbūt ir yra fiksuota diafragma.
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 09 17, 11:48)
ka apsisprest? lotuliukas.gif

tai koki turresi dabar body? g.gif  ax.gif

su objektyvais biggrin.gif gana cia info traukt lotuliukas.gif

50D . jau nupirko maniski ka tik ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 09 17, 11:14)
su objektyvais biggrin.gif gana cia info traukt  lotuliukas.gif

gi ne taip paprasta ax.gif pirkt zadu tai labai ilgam -negalesiu sau leist po menesio -sast ir kita body ar objektyva mirksiukas.gif praktiskai ir nezinau tu visu objektyvu savybiu ir galimybiu -tik ka isskaitau ir isgirstu..bandyt gi nebandzius..pabandysiu kai turesiu tik lotuliukas.gif
Atsakyti