Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Rasytce @ 2009 09 16, 23:10)
hmmmm, na visu pirma tai man is esmes nepatiko kampas, rakursas, poza. Negrazus veidas pasidare, toks grubus, atsiaurus, zinant kad tas veidas mmmmm kaip atrodo  wub.gif toliau nepatiko man j/b. o j/b man rodos tu jau gerai esi ivaldzius, o sio foto mano akimis kakta jau per daug issviesinta ir net atrodytu kad blizga.tai va tiek pastebejimu. o minusu as niekam nededu - neturiu mados wink.gif

Del ko paklausiau, del to, kad zinau kad tikrai  neblogai fotkini, bet vat su ta foto kazkas mano akimis nesigavo  smile.gif

Nu va, dabar aisku mirksiukas.gif Man tai grazi ji toj foto, bet cia kiekvienam savaip rodo ax.gif Del j/b tai bliamba sunku man dar su laptop'u susidraugauti doh.gif Man siaip jis rodo per sviesiai, turedama tai omenyje, turbut perspaudziau besviesindama, kosmaras kazkoks doh.gif Negi reiks jungtis prie senojo monitoriaus... Nors tas senukas man dabar per blankus atrodo biggrin.gif Va darbe tai geriausias monikas.
Atsakyti
susikuriau ir as efoto ax.gif

na pries miegus (arba is ryto) jums tokia serija ax.gif

as ir mano raudona masinyte

turiu tokia masinyte
user posted image
user posted image
jau biskiuka pavargau zaist..
user posted image
as tik truputuka pasnausiu paskui vel zaisiu
user posted image

zinau kad nukapujau galunes blush2.gif blush2.gif doh.gif doh.gif

o cia dar viena
zemyn galva
user posted image
Atsakyti
Bonda, tai gal tau reikia imti prie bodzio koki Tamron 17-50 f2.8 (aš dabar tokį įsigijau) arba 28-75 f 2.8 (jis labiau prie macro), nes vis gi gerai yra objektyvas su zoomu.....
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 09 16, 21:59)
jus man papasakokit tai tam E-foto kelia foto tas kas nori? nes as uzeinu paziuret - na kaikurios foto tai nei 5 nei 9 !! o kitos tai tikrai super.. as kazkaip galvojau kad ten tokiems kaip as nelabai...  ax.gif

kas nori tas ir kelia..ne tik efoto mirksiukas.gif ir aks svarbiausia -buna tokiu baisiungu kadru tiek kokybe, tiek visa kitu -o gauna daug balsu doh.gif lotuliukas.gif ir atvirksciai lotuliukas.gif
QUOTE(antajo @ 2009 09 16, 23:48)

zinau kad nukapujau galunes  blush2.gif  blush2.gif  doh.gif  doh.gif

ta ir norejau pasakyt blush2.gif lotuliukas.gif

o efoto tu taip ir vadinies kaip cia? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Loreli @ 2009 09 17, 08:17)
Bonda, tai gal tau reikia imti prie bodzio koki Tamron 17-50 f2.8 (aš dabar tokį įsigijau) arba 28-75 f 2.8 (jis labiau prie macro), nes vis gi gerai yra objektyvas su zoomu.....

oi, mane subalamutino vakar visiskai doh.gif lotuliukas.gif siandien specialiai net ryte i pieva su kablais bridau doh.gif lotuliukas.gif eisiu dabar ziuret, koks ten pas mane tas zidinys dazniausia gaunas lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o del zoomo jo -kol kas as neisivaziduoju be jo... blush2.gif lotuliukas.gif kai pas mane gi ultrazoomas thumbup.gif thumbup.gif trauk vos ne kiek nori lotuliukas.gif
Atsakyti
Antajo, neturiu snd ryte nuotakos kabinetis, tai ir nesikabinesiu, man patinka, spalvos grazios, berniuka sita tik ir fotkint, kompozicija nekliuna, del galuniu pati zinai 4u.gif

Bonda, jei tu nori visko naujo...tai kazkodel kai mes liepos menesi pirkom fotika, tai nei fotofabrikas, nei fotoservisas, nei dar ten kazkoks internetinis vien bodzio nepardave, sake tik komplekte su kitiniu doh.gif Tai emem su kitiniu, ka as zinau, auisku, vasara tai tik lauke fotkinau pagrinde, o ir namai pas mus su panoraminiais langais tai sviesus, tai kolkas nufotkinu ka reik, aisku, ne macro ne super durper, bet lyginan su tureta ne pacia prasciausia muiline vistiek 100 kart geriau. O tau as tai siulyciau 100-uka koki gal, nes macro grazus, vaikas tavo kai zdraica tai is toliau paimt galesi, nu nebent namauose vietos stoka, tai ant sienu lipt reiks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 09 16, 22:24)
zinok su f2.8 puikiai iseina namie be blico fotkyt.

jei sviesus namai mirksiukas.gif pas mane vakarejant jau be sansu, tik prie langu smile.gif

Loreli o ka fotkini su juo, gal turi foto pvz imest? (reik jauciu greiciau isigyt man obj, nes tuoj vel pusmeti galvosiu laugh.gif) tik, kad 2.8 man tamsoka sad.gif patalpoje sudetinga jau fotografuot dar su tokiu mano body... bet siaip idomu butu pamatyt foto smile.gif

bonda http://www.efoto.lt/...7-50mm_xr_di_ii
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 17 rugsėjo 2009 - 08:32
sveikos,
tiek prisiskaičiau apie objektyvus,kad visai galva susisuko wacko.gif
einu dar pasidairinėsiu,vistik reikia kažką įsigyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2009 09 17, 08:26)

Bonda, jei tu nori visko naujo...tai kazkodel kai mes liepos menesi pirkom fotika, tai nei fotofabrikas, nei fotoservisas, nei dar ten kazkoks internetinis vien bodzio nepardave, sake tik komplekte su kitiniu doh.gif Tai emem su kitiniu, ka as zinau, auisku, vasara tai tik lauke fotkinau pagrinde, o ir namai pas mus su panoraminiais langais tai sviesus, tai kolkas nufotkinu ka reik, aisku, ne macro ne super durper, bet lyginan su tureta ne pacia prasciausia muiline vistiek 100 kart geriau. O tau as tai siulyciau 100-uka koki gal, nes macro grazus, vaikas tavo kai zdraica tai is toliau paimt galesi, nu nebent namauose vietos stoka, tai ant sienu lipt reiks lotuliukas.gif

taip - naujo ax.gif as nzn kur pirksiu -gal ne cia ax.gif gal cia lotuliukas.gif kad ir fotofabrike, kai kazkada ziurejau buvo ir vien bodziu pirkt mirksiukas.gif tu nelygink savo namo su mano tamsiu butu cool.gif as ten net vasara vengiu fotkint doh.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 09 17, 08:27)
jei sviesus namai  mirksiukas.gif pas mane vakarejant jau be sansu, tik prie langu smile.gif

Loreli o ka fotkini su juo, gal turi foto pvz imest? (reik jauciu greiciau isigyt man obj, nes tuoj vel pusmeti galvosiu laugh.gif) tik, kad 2.8 man tamsoka sad.gif patalpoje sudetinga jau fotografuot dar su tokiu mano body... bet siaip idomu butu pamatyt foto smile.gif

va tave sir norejau paklaust del 60tuko 2,8 ir namie fotkinimo mirksiukas.gif prastokai, ane? noris sviesesnio? g.gif (nes body galvoju irgi d80 blush2.gif )

LOreli
, o tu ta viena turi objektyva ar dar kazka? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 17 rugsėjo 2009 - 08:36
QUOTE(bonda @ 2009 09 17, 09:34)
va tave sir norejau paklaust del 60tuko 2,8 ir namie fotkinimo mirksiukas.gif prastokai, ane? noris sviesesnio? g.gif

nu kaip cia tau pasakius, pas mane per visus kambarius namie yra langai iki zemes, namai sviesus, bet vakarejant jau neleidzia sukt 2.8, tik 3.3 imanoma fotkint, bet jau nebe lakstymus ir sokinejimus, tik kad velgi, kuo placiau atverta diafragma tuo menkiau pavyksta uzfiksuoti fokuse norima objekta. Tai net jeigu bus 1.4 diafragma as skirsiu placiausiai atverta fotografavimui ne vaiko bute vakarejant smile.gif nes isvis jauciu nieko nepavyks pagauti (jei supranti ka turiu omenyje) tai cia tie skaiciukai didelio skirtumo nesudaro nuo 2.8 ir zemyn. Visvien nesirinksi 1.4 smile.gif o lauke fotografuoti dienos metu uztenka 2.8, bet ziurint kokio efekto tu tikiesi. Mano reikalavimai db tai visai kiti objektyvui, tiksliai zinau ko as is jo noriu. Tai va ir tu pamislyk smile.gif

Paskaityk apie Tamrona nuorodoje auksciau , raso, kad muilina prie 2.8, geriausiai dirba prie f4
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 17 rugsėjo 2009 - 08:41
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(antajo @ 2009 09 17, 00:48)
as ir mano raudona masinyte

zemyn galva

Antajo, pagrindini minusa pati ivardijai mirksiukas.gif Seseliai astroki g.gif Pirmoje namas maiso... Is serijos tai gal man geriausia, kur miega, bet siaip foto labiau seimyniniame albume vietos rastu 4u.gif

Zemyn galva gal idomiausia, bet irgi kazko truksta, atrodo, kad kieta galvai... spaudzia kazkas is virsaus blush2.gif
Atsakyti
Bonda, , tai nesakau, kad su visais bodziais+kitinis taip, dalinuos tik kaip mum buvo, nes ir bodzio ieskojom, kadangi mazai kur buvo 4u.gif Siaip kolkas bent jau as bodziu patenkinta, netriuksmauja prie dideliu ISO, valdymas paprastas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 17, 08:38)

Paskaityk apie Tamrona nuorodoje auksciau , raso, kad muilina prie 2.8, geriausiai dirba prie f4

skaiciau unsure.gif

hmmm... namie tai vaika (gal ir ne tik ja) man iamzint tik progom reiktu -na per sventes pvz lotuliukas.gif lotuliukas.gif o siaip as tikrai laukinis fotografas lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir vaika man lauke smagiau gaudyt ax.gif g.gif nz nzn... bijau, kad bus nuspresiu viena, isigysiu kita -kaip daznai pasitaiko doh.gif lotuliukas.gif geriau kas padovanotu bele ka ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 17 rugsėjo 2009 - 08:47