Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(*Citra* @ 2009 09 16, 20:59)

Bonda, tu tokia megeja pasigelineti, tai gal tau macro koks geriau,kad ir kaip pas Zitlali 60mm, nes 50mm tikrai siam reikalui nylabai  rolleyes.gif

megeja, nes su situ fotiku jas galiu gerai gaudyt ax.gif tongue.gif ismokau lotuliukas.gif bet noriu namu salygom pvz vaika fotkint..o dabar niekaip -tik su blycu blush2.gif aisku taip ir darau per jos gimdieni pvz -nes ka daryt -reikia pora fotkiu su progom verysad.gif o noreciau normaliu mirksiukas.gif sis fononelieja normaliai fotkinant -tai vengiu portretiniu doh.gif o noreciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 16 rugsėjo 2009 - 21:17
QUOTE(bonda @ 2009 09 16, 21:14)
megeja, nes su situ fotiku jas galiu gerai gaudyt ax.gif  tongue.gif  ismokau lotuliukas.gif  bet noriu namu salygom pvz vaika fotkint..o dabar niekaip -tik su blycu blush2.gif aisku taip ir darau per jos gimdieni pvz -nes ka daryt -reikia pora fotkiu su progom verysad.gif o noreciau normaliu mirksiukas.gif sis fononelieja normaliai fotkinant -tai vengiu portretiniu doh.gif o noreciau  mirksiukas.gif

zinok su f2.8 puikiai iseina namie be blico fotkyt.
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 16, 21:07)

Ach tai cia kaip piesimas toks gaunasi
Atsakyti
Supratau, kad su HDR as dar palauksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 09 16, 21:24)
zinok su f2.8 puikiai iseina namie be blico fotkyt.

sakai? g.gif nu gal..as veidrodi tik su kitiniu ciupinus- tai man buvo kosmaras doh.gif net po mano PGM lotuliukas.gif lotuliukas.gif del sviesumo cia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 16, 21:07)

wow!!! bigsmile.gif

Tiny, niu saunuole tu su ND! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 09 16, 21:29)
sakai? g.gif nu gal..as veidrodi tik su kitiniu ciupinus- tai man buvo kosmaras  doh.gif net po mano PGM lotuliukas.gif  lotuliukas.gif del sviesumo cia blush2.gif

Ojei, neprimink kitinio lotuliukas.gif Be blico su juo niekaip doh.gif Mano namuose min f5 nustatydavo. Net lauke f3.5 niekad nera rodes. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 09 16, 22:36)
Ojei, neprimink kitinio  lotuliukas.gif Be blico su juo niekaip  doh.gif Mano namuose min f5 nustatydavo. Net lauke f3.5 niekad nera rodes.  unsure.gif

O as kazkada juo taip tikejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 09 16, 21:38)
O as kazkada juo taip tikejau  biggrin.gif

Mano tikejimas juo greit isgaravo, kai normaliai namie nepafotkyjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 09 16, 21:38)
O as kazkada juo taip tikejau  biggrin.gif

O kas belieka?Bent suzinai,kad ne veltui zmones kalba lotuliukas.gif
Panos imeskit nuorodas i save efoto bigsmile.gif Noriu minsus prideti o nezinau kur jus slepetes doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 16 rugsėjo 2009 - 21:43
QUOTE(inesaS @ 2009 09 16, 22:42)
O kas belieka?Bent suzinai,kad ne veltui zmones kalba lotuliukas.gif
Panos imeskit nuorodas i save efoto  bigsmile.gif Noriu minsus prideti o nezinau kur jus slepetes doh.gif

Daugumos nuorodos yra pirmame puslapyje wink.gif
Atsakyti
jus man papasakokit tai tam E-foto kelia foto tas kas nori? nes as uzeinu paziuret - na kaikurios foto tai nei 5 nei 9 !! o kitos tai tikrai super.. as kazkaip galvojau kad ten tokiems kaip as nelabai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 09 16, 21:37)
actionu? bigsmile.gif pasidalink blush2.gif

na jau deviantart psl pilna ju kokiu tik nori, pasikuisk ir atsirink koks tau labiau patinka smile.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 09 16, 21:45)
Kitu atveju buciau nedejusi  blush2.gif
O kuo tau ji nepatinka? Tokiu atveju noreciau komentaro efoto  ax.gif Ir minusavimo, jeigu labai jau blogai  ax.gif Buvau cia i tema dejusi panasia foto, bet ten biski del objektyvo veidas nekaip atrode, o sita tai man normaliai. Tikrai labai laukiu komentaro  4u.gif

hmmmm, na visu pirma tai man is esmes nepatiko kampas, rakursas, poza. Negrazus veidas pasidare, toks grubus, atsiaurus, zinant kad tas veidas mmmmm kaip atrodo wub.gif toliau nepatiko man j/b. o j/b man rodos tu jau gerai esi ivaldzius, o sio foto mano akimis kakta jau per daug issviesinta ir net atrodytu kad blizga.tai va tiek pastebejimu. o minusu as niekam nededu - neturiu mados wink.gif

Del ko paklausiau, del to, kad zinau kad tikrai neblogai fotkini, bet vat su ta foto kazkas mano akimis nesigavo smile.gif

QUOTE(antajo @ 2009 09 16, 22:59)
jus man papasakokit tai tam E-foto kelia foto tas kas nori.

tai zinoma kas nori, jis atviras visiems wink.gif prasom - prisijunk smile.gif
Atsakyti