Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Rasytce @ 2009 09 16, 20:19)

tau jo mazai? blink.gif nu nebuk jau tokia godi, patikek, kad maziau nei tu 2.8 retai kada panaudosi wink.gif

nu kad tik liksmiau butu  lotuliukas.gif o istikro tai kur nusipezejau?  unsure.gif

taip, namie mazai ax.gif mano sitas turi 2.7 ir tai tongue.gif

nu kur kur -kokie ojektyvai penkesdesimtukai ant muilo lotuliukas.gif
Atsakyti
As daba skaitau apie HDR vaizdu kurima laugh.gif nieko nematau, nieko negirdziu...
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 16, 20:26)
As daba skaitau apie HDR vaizdu kurima laugh.gif nieko nematau, nieko negirdziu...

oi, cia labai idomu thumbup.gif thumbup.gif turesi santrauka padaryt tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif labai norėčiau prie Jūsų prisijungti, bet nežinau ar priimsite mane, turiu tik labai paprastą Sony skaitmeninį fotoaparatą 10.1 megapixel'ių ir apie fototechniką nieko nenutuokiu, bet fotografuoti labai mėgstu. blush2.gif Čia keletas mano darbų
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 16, 21:26)

Vajetus, kas cia per dalyks blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 16, 21:26)

oi cia yra baisiai baisiai idomu, ale as tai tik action susiradus ir ne tpatingejau pritaikyt blush2.gif o tu net ivaldysi - mmmm, na argi tu nesaunuole biggrin.gif
Papildyta:
Tiesa, norejau Tiny paklaust del efoto paskutines tavo foto ax.gif nemoku delikaciai tiesiai per apllinkui tai tiesiai paklausiu ar tau ji paciai gera atrodo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 09 16, 20:35)
oi cia yra baisiai baisiai idomu, ale as tai tik action susiradus ir ne tpatingejau pritaikyt  blush2.gif o tu net ivaldysi - mmmm, na argi tu nesaunuole  biggrin.gif

actionu? bigsmile.gif pasidalink blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(KaleduManiake @ 2009 09 16, 21:31)
Sveikos  4u.gif labai norėčiau prie Jūsų prisijungti, bet nežinau ar priimsite mane, turiu tik labai paprastą Sony skaitmeninį fotoaparatą 10.1 megapixel'ių ir apie fototechniką nieko nenutuokiu, bet fotografuoti labai mėgstu.  blush2.gif Čia keletas mano darbų

Zinoma, kad prisijunk mirksiukas.gif

Pirmiausia, ka tau reikes padaryti - tai ND, aprasytus pirmame puslapyje mirksiukas.gif Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 09 16, 21:39)
Zinoma, kad prisijunk  mirksiukas.gif

Pirmiausia, ka tau reikes padaryti - tai ND, aprasytus pirmame puslapyje  mirksiukas.gif Sekmes 4u.gif

Pasistengsiu rytoj viską padaryti blush2.gif o tuos ND čia įkelti?
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 09 16, 21:37)
Tiesa, norejau Tiny paklaust del efoto paskutines tavo foto  ax.gif nemoku delikaciai tiesiai per apllinkui tai tiesiai paklausiu ar tau ji paciai gera atrodo?  blush2.gif

Kitu atveju buciau nedejusi blush2.gif
O kuo tau ji nepatinka? Tokiu atveju noreciau komentaro efoto ax.gif Ir minusavimo, jeigu labai jau blogai ax.gif Buvau cia i tema dejusi panasia foto, bet ten biski del objektyvo veidas nekaip atrode, o sita tai man normaliai. Tikrai labai laukiu komentaro 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 16 rugsėjo 2009 - 20:57
Tiny, tu saunuole del ND thumbup.gif Pramusei cia mums ledus, nes is tikro man nelabai aisku buvo su jais,o dabar paaiskejo bigsmile.gif

Prasau naujokus drasiau jungtis, aisku pradzioj su ND mirksiukas.gif

Bonda, tu tokia megeja pasigelineti, tai gal tau macro koks geriau,kad ir kaip pas Zitlali 60mm, nes 50mm tikrai siam reikalui nylabai rolleyes.gif

O tie HDR man graziai atrodo, tik vat kas cia per dalykas ir su kuom valgomas tai nelabai isivaizduoju unsure.gif
Atsakyti
Apie HDR http://www.efoto.lt/...tvaizdu_kurimas
O siaip susidomejau del sio http://www.davehillphoto.com/
Atsakyti