Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Tiny @ 2009 09 08, 22:32)
Uzskaitau ir ryskumo zona ir zoom'a  4u.gif

aciuks.gif

Aš negaliu komentuoti jūsų nuotraukų, nes man jos visos tobulos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 09 08, 22:29)
Stikline, cia ne auto  ax.gif Panasi?  bigsmile.gif
Faini varatinkliai, labai net  4u.gif

Aha...kažkaip sumąsčiau, kad čia Tu doh.gif lotuliukas.gif
ačiū smile.gif

QUOTE(Ievukis @ 2009 09 08, 22:34)
Stikline - labai grazu wub.gif Vidurinej man labai grazus zalias atspalvis wub.gif

Ačiū smile.gif vidurinėj lengvas crossas, vos vos pasodrino spalvas...

Citra 4u.gif

O klausykit, gal ir mane priimsit į skypą? biggrin.gif tik nžn kam rašyt duomenis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklinė: 08 rugsėjo 2009 - 21:40
QUOTE(Tiny @ 2009 09 08, 22:29)
Stikline, cia ne auto  ax.gif Panasi?  bigsmile.gif

Zinok as irgi pamaniau kad cia tu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 09 08, 22:38)
Aha...kažkaip sumąsčiau, kad čia Tu  doh.gif  lotuliukas.gif 

QUOTE(Ievukis @ 2009 09 08, 22:47)
Zinok as irgi pamaniau kad cia tu doh.gif

biggrin.gif Gal ir panasios kazkuom mirksiukas.gif
Atsakyti
Stikline,

Man tavo voratinkliai patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 09 08, 21:38)

Ačiū smile.gif vidurinėj lengvas crossas, vos vos pasodrino spalvas...

Nagi nagi,kas tas crossas, kur ji rasti? g.gif
Atsakyti
Tiny, geras bandymas, tik gruda monochrome dek ant j/b geriau žiūrisi.Papasakok plačiau kaip fotografavai:ar arti lango stovėjo modeliukas, o kur tu pati stovėjei, ar vienoj bertikalėj su modeliu nuolango ar ji toliau ar tu toliau.Gaila, kad exifo nepalikai...
Gaure, nematau skirtumo tarp fokusavimų.Pabandyk dar kartą.Kalbu apie tris daiktus.
Jurgitukas123, manau čia neverta asmeniškumus pardėti jei iš tikro norisi ką išmokti.
Stikline, pirma iš karto tik užmetus akį net priminė ne voratinklį o siūlų gijas.Labai patiko.Ir antra taip pat.O va trečioj geriau gal j/b būtų, nes dešniam šone tas spalvotas stogo kampas blaško dėmesį.
Atsakyti
laba ryta 4u.gif

stikline thumbup.gif wub.gif bijau net kabinetis prie tokiu groziu...

gaure, zoomas gerai, 3 daiktai galetum pabandyti dar karta didesniais atstumais...bet zinau kad su muiline labai sunku isgauti norima efekta...

Tiny, na patobulink dar wink.gif

Jurgitukas123, o tai savo foto nebekelsi? drasiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Ievosius @ 2009 09 09, 00:35)
Tiny, geras bandymas, tik gruda monochrome dek ant j/b geriau žiūrisi.Papasakok  plačiau kaip fotografavai:ar arti lango stovėjo modeliukas, o kur tu pati stovėjei, ar vienoj bertikalėj su modeliu nuolango ar ji toliau ar tu toliau.Gaila, kad exifo nepalikai...

Aciu 4u.gif

Bandziau ir monochrome deti, bet nezinau kodel sita palikau smile.gif
Fotografavau prie lango, uzdengto permatoma balta uzuolaida. Kai sviesinau, visos uzuolaidu linijos pasislepe. Modeliukas sedejo nepilno zingsnio atstumu nuo lango. Panasiu atstumu nuo modelio ir as buvau. Fotografavau tiesiai pries langa, saule sviete is sono. Modelis atsukes desini sona (ziurint is musu puses) i langa. Nezinau, ka cia dar parasyti... g.gif Kaip ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 09 rugsėjo 2009 - 07:05
labukas!

Tiny, matau tik viena foto.. bet tikrai labai! man tas grudas cia labai tinka! del jb negaliu nieko sakyt nes dar nemoku pati jo.. kazkaip visad pilkas gaunasi... Tavo foto tikrai sauni!

Stikline, na tu kaip visada paskutiniu mettu! saunuole kokia!!!! man is visu antra, kazkaip tokia ukanota nuotaika.. ech.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelenė. @ 2009 09 09, 07:56)
laba ryta  4u.gif

gaure, zoomas gerai, 3 daiktai galetum pabandyti dar karta didesniais atstumais...bet zinau kad su muiline labai sunku isgauti norima efekta...

Labas rytelis 4u.gif

Su 3 daiktais gaunasi visiškas š... verysad.gif
Fizinis artėjimas

user posted image

user posted image

user posted image

Taip, muilinė yra muilinė doh.gif Bet šį kartą išeičiau veidroduko pirkimą į kelionę. Na, per žiemą pataupysiu ir nusipirksiu. O dabar bandysiu ir iš savo senuko ką nors išpešti mirksiukas.gif Gal kokį gražų kadrą Katalonijoje ir su juo pavyks padaryti.
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 09 08, 23:15)
Nagi nagi,kas tas crossas, kur ji rasti?  g.gif

čia toks actionas, jau net nebežinau iš kur gavau biggrin.gif

QUOTE(Ievosius @ 2009 09 09, 00:35)
Stikline, pirma iš karto tik užmetus akį net priminė ne voratinklį o siūlų gijas.Labai patiko.Ir antra taip pat.O va trečioj geriau gal j/b būtų, nes dešniam šone tas spalvotas stogo kampas blaško dėmesį.

Vat ir man lyg trugdo, lyg ne tas raudonas kampa g.gif niekaip neapsisprendžiu... ax.gif

Ačiū visiem už komentarus wink.gif
Atsakyti