Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Tiny @ 2009 09 16, 19:25)
Dzin tas horizontas, sviesa svarbiausia

laugh.gif

QUOTE(bonda @ 2009 09 16, 19:29)
uztat ir nervija, kad universalesnio nei turiu neturesiu

nieks netrukdys vel ji issitraukt laugh.gif

Kur Rico g.gif
Atsakyti
Tiny, saunuole tu 4u.gif Visoms bus aiskiau, kai pavyzdys yra smile.gif
Atsakyti
Tiny, nezinau ar teisingai, bet man prasviesejo akyse ir dabar lengviau bus daryt thumbup.gif

nu bet subalamutinot su tais objektyvais tai sakiai... as nebezinau ka man pirkt, ant 1,8 pavaret canono, o jau ji zadejau imt... dar tas nepatinka kad fotkint is puses metro ar metro tik galesiu....nu sakes.... o tai ka daryt... koki pirkt, jei noriu ir zmones fotkint ir judesi ir gelytes ir miesta... kitini turiu tik dabar verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelenė. @ 2009 09 16, 19:39)
nu bet subalamutinot su tais objektyvais tai sakiai... as nebezinau ka man pirkt, ant 1,8 pavaret canono, o jau ji zadejau imt... dar tas nepatinka kad fotkint is puses metro ar metro tik galesiu....nu sakes.... o tai ka daryt... koki pirkt, jei noriu ir zmones fotkint ir judesi ir gelytes ir miesta... kitini turiu tik dabar  verysad.gif

deja nesukurtas toks visu galu objektyvas unsure.gif tai mes nevarom, fotkina su visokiais zmones, mes cia tik siaip... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 16, 18:37)

nieks netrukdys vel ji issitraukt laugh.gif

lotuliukas.gif va va lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba !

Vel reikejo biski dingti is eterio. Atostogos ir t.t.

Apturejau malonuma matyti Vilniu is virsaus, is baliono !!!

Keletas foto

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 09 16, 19:35)
Ziuriu, kad maniskis 2 vieta savo kategorijoj uzima, neblogai  g.gif

O tai pas tave 35mm f1,4??? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelenė. @ 2009 09 16, 19:39)
Tiny, nezinau ar teisingai, bet man prasviesejo akyse ir dabar lengviau bus daryt  thumbup.gif

Tai vat, noreciau, kad specai ivertintu biggrin.gif Gal kaip tik subalamutinau jus su savo ND ir komentarais ax.gif

QUOTE(Ninin @ 2009 09 16, 20:14)
O tai pas tave 35mm f1,4???  rolleyes.gif

Tiksliai, nea, mano 1.8, tai tada s... ane? g.gif Net neminimas sarase doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 09 16, 19:15)
Na, dedu ND  ax.gif Kaip pirma tikiuosi lengviau praslysiu  biggrin.gif

tiny, saun uole, neturiu ka pridurti smile.gif vertinti nenoriu, nes pati nedariau dar blush2.gif bet jai zitlali pasake gerai, tai super. man buvo kile keli klausimai del nd, dabar ju nebeliko manau biggrin.gif

p.s. ar galima imti toki pati objekta? kamuoli? ar jis gali buti blizgus? nepakenks nd g.gif
Atsakyti
olo, trecia foto primine sim city zaidima
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 16, 18:38)
nu as sitas tai su juo pyskinau...  rolleyes.gif
....nieko super, bet cia del to kad niekad ir nebandziau kazko super gaudyt, tik pykst pokst, bet imanoma...

taip ir maniau kad tiap pasisakysi laugh.gif kaip sakoma gerai ivaldytas daiktas tinkamas bus daug kam, bet yra ir kitas posakis, kad kas tinka viskam - netinka niekam laugh.gif

as turedama 100 mm macro tikrai su juo nefotkynciau jokiu peizazu bei saulelydziu, absoliuciai iskreipia visas spalvas ir ryskuma

QUOTE(bonda @ 2009 09 16, 19:22)
tai taip, man reik universauals..ir geles gi as nefotkinu is labai arti mirksiukas.gif o del to 60 macro galvojau, bet stabdo f2.8, noreciau sviesiau blush2.gif

Rasyce, nu jau ir pakalbejai ..........

tau jo mazai? blink.gif nu nebuk jau tokia godi, patikek, kad maziau nei tu 2.8 retai kada panaudosi wink.gif

nu kad tik liksmiau butu lotuliukas.gif o istikro tai kur nusipezejau? unsure.gif

eikit geriau efoto pliusus det man, kas cia dabar - tiek draugu sarase pas mane, o pliusu gailit cool.gif na pavariau as cia - gera nuotaika ko tais biggrin.gif lotuliukas.gif

prisikalbejau vadinas - sast ir minusa kazkas uzmete biggrin.gif balai sumazejo doh.gif lotuliukas.gif kazkam gera paliko, kad paminusavo cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasytce: 16 rugsėjo 2009 - 20:25
QUOTE(Zana4 @ 2009 09 16, 20:50)
tiny, saun uole, neturiu ka pridurti smile.gif vertinti nenoriu, nes pati nedariau dar  blush2.gif  bet jai zitlali pasake gerai, tai super. man buvo kile keli klausimai del nd, dabar ju nebeliko manau  biggrin.gif

p.s. ar galima imti toki pati objekta? kamuoli? ar jis gali buti blizgus? nepakenks nd  g.gif

Aciu, Zana 4u.gif

Zitlali ivertino mano pastangas, bet ne rezultata. Na, aisku, kad blogai nepasake, tai teikia vilciu, kad gerai biggrin.gif

Mintis ir buvo imt kazkoki apvalu daikta, aisku galima visoms imti kamuoli wink.gif Nezinau del blizgumo. Pabandyk, paziuresim bigsmile.gif
Atsakyti