Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

http://www.flickr.co...w...050mm&w=all cia su ivairiais 50mm, tai tu su belekuo gali saulelydi fotkint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 16, 15:26)
http://www.flickr.co...w...050mm&w=all cia su ivairiais 50mm, tai tu su belekuo gali saulelydi fotkint  4u.gif

na,as klausiu aplamai -kaip ten atrodo ziurint per fotika... nelabai isivaizduoju blush2.gif ir neturiu, kur paziuret realiai doh.gif saulelydis tik pvz buvo mirksiukas.gif

aciu, zitlali, uz vargus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 09 16, 16:29)
na,as klausiu aplamai -kaip ten atrodo  ziurint per fotika... nelabai isivaizduoju blush2.gif ir neturiu, kur paziuret realiai doh.gif saulelydis tik pvz buvo mirksiukas.gif

bonda, otai tu kur gyveni? taigi paprasyk,kad duotu paciupineti kas gyvai smile.gif tuoj myta suorganizuosim, visos arsenalus savo ismesim ir rinkis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 16 rugsėjo 2009 - 15:30
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 16, 15:30)
bonda, otai tu kur gyveni? taigi paprasyk,kad duotu paciupineti kas gyvai  smile.gif tuoj myta suorganizuosim, visos arsenalus savo ismesim ir rinkis biggrin.gif

as gyvenu LT centre doh.gif - nei viena is cia nesat biggrin.gif gaila verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 09 16, 15:33)
as gyvenu LT centre doh.gif  - nei viena is cia nesat biggrin.gif gaila verysad.gif

Manau laikas tau Bonda organizuotis kelionei i Vilniu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Bonda, jau rasiau, bet kaip matau, nematei biggrin.gif
Su mano canon 50mm, metro atstumu nuo vaiko, tai telpa vaikas beveik iki puses 4u.gif Tikiuosi ka nors supratai
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 09 16, 15:50)
Bonda, jau rasiau, bet kaip matau, nematei biggrin.gif
Su mano canon 50mm, metro atstumu nuo vaiko, tai telpa vaikas beveik iki puses 4u.gif Tikiuosi ka nors supratai

aciu 4u.gif zinok, nemaciau anam poste doh.gif blush2.gif
Atsakyti
http://www.mikasbinkis.lt/paslaugos paskutine pastraipa paskaitykit ax.gif gal kam bus idomu 4u.gif ten straipsiu yra irgi ivairiu, keli idomus jo straipsniai (sian as objektyvine kazkokia biggrin.gif sorry)

Canon 50mm VS Sigma 50mm
Biudzetiniai teleobjektyvai: geriausio beieskant

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 16 rugsėjo 2009 - 16:20
QUOTE(inesaS @ 2009 09 16, 15:50)
Sakykit ar labai reikalingas stabilizatorius  objektyve?

taip , reikalingas dalykas. na nesiplesiu, Zitlali jau susake smile.gif

Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 09 16, 14:53)
o tas 50 -tai mazdaug kokiu atstumu stovi, kad tik vaiko galva butu, ar kad visas vaikas -na orientacijai? ei kas turit? blush2.gif  mirksiukas.gif

Iš gero pusmetrio, jei tik galva 4u.gif Savaitgalį kaip tik bandžiau, vos nuo lovos nenukritau atsitraukinėdama doh.gif lotuliukas.gif
Išties jis gėlytėms, sakyčiau, nelabai rolleyes.gif Na, bent man norėtųsi jas iš arčiau pritraukti.

inesaS, gal naują fotiką nusipirkai? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 09 16, 17:33)
Išties jis gėlytėms, sakyčiau, nelabai  rolleyes.gif  Na, bent man norėtųsi jas iš arčiau pritraukti.

tai jo, spec gelytem, vabaliukam ir kitiem mini reikalam tai makro, bet va kad nori ir ta ir ta ir ta tai ku tada jamt g.gif gal tada 60mm kaip mano? nors pvz kai fotkinau kazkada geles vidu, norejosi kad daugiau pritrauktu laugh.gif bet cia gal issidirbinejimas g.gif

Will o tu mastai kazka irgi imti? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 16 rugsėjo 2009 - 16:38
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 16, 17:37)
tai jo, spec gelytem, vabaliukam ir kitiem mini reikalam tai makro, bet va kad nori ir ta ir ta ir ta tai ku tada jamt  g.gif gal tada 60mm kaip mano? nors pvz kai fotkinau kazkada geles vidu, norejosi kad daugiau pritrauktu laugh.gif bet cia gal issidirbinejimas  g.gif

Will o tu mastai kazka irgi imti?  bigsmile.gif

tiesa drinks_cheers.gif universalus manrods būtent 50-ukas tongue.gif

aha tongue.gif fotiką lotuliukas.gif o tada 50-uką ax.gif Bet reik truputį geresnių laikų sulaukti, nes dabar remontai visus litus surijo doh.gif
Atsakyti