Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(bonda @ 2009 09 16, 14:05)
tai kad tik fotkese kompe as matau ta zidinio nuotoli... g.gif  o taip nemoku blush2.gif

Placiau prasyciau,nelabai supratau.Kaip kompe matai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 09 16, 14:12)
Placiau prasyciau,nelabai supratau.Kaip kompe matai? blush2.gif

na, exif'e mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 09 16, 14:14)
na, exif'e mirksiukas.gif

O tai tu ant savo zoominio objektyvo negali rankiniu budu nusistatyti ant 50mm? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 09 16, 14:18)
O tai tu ant savo zoominio objektyvo negali rankiniu budu nusistatyti ant 50mm? ax.gif

o kaip? g.gif zumini ir viskas g.gif neraso jokiu skaiciu g.gif na tik raso x1, ar kart 1,1...ir taip iki 15 g.gif
o taviskiam raso? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 16 rugsėjo 2009 - 14:27
Ogo, kokios diskusijos bigsmile.gif
As kol kas labai patenkinta 50mm, neturiu jam priekaistu. schmoll.gif Nors is pradziu norejau arba canon 17-70mm arba 24-70mm(sitas geresnis ir brangesnis). O dar vyras mano zyze, kad reikia, kad zoomintu, nes kitaip ten levas objektyvas lotuliukas.gif
O dar turiu zoomini sigma 70-300mm. cia daugiau lauke skirtas objektyvas, fotkinau vasara futbola visoki ir pan, tai labai grazios spalvos, o namuose per tamsus ir nepatogus.
Bonda, ka tik paziurejau tai +-1m atstumu nuo vaiko, telpa nuo virsaus iki krutines 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ich: 16 rugsėjo 2009 - 14:44
QUOTE(bonda @ 2009 09 16, 14:26)
o kaip? g.gif zumini ir viskas g.gif neraso jokiu skaiciu g.gif na tik raso x1, ar kart 1,1...ir taip iki 15 g.gif
o taviskiam raso? ax.gif

Pas mane tik su ranka gali zuminti.Parasyti skaiciai nuo 30 iki 420 mm ir gal nusistatyti pvz.50mm,ar 70 mm ir t.t.Vistiek tada mazdaug gali isivaizduoti ka duoda tie milimetrai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 09 16, 14:45)
Pas mane tik su ranka gali zuminti.Parasyti skaiciai nuo 30 iki 420 mm ir gal nusistatyti pvz.50mm,ar 70 mm ir t.t.Vistiek tada mazdaug gali isivaizduoti ka duoda tie milimetrai. mirksiukas.gif

ne taip pas mane. pas mane knopkos viena zumint, kita tolint ax.gif
Atsakyti
Sakykit ar labai reikalingas stabilizatorius objektyve? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 09 16, 15:50)
Sakykit ar labai reikalingas stabilizatorius  objektyve? bigsmile.gif

patogiau zymiai, o ypac jei objektyvas didelis ir sunkus ir zumina labai daug, tai bet koks virpesys ir sakes nuotraukai, o stabilizatorius jis ta virpesi panaikina kazkaip smile.gif gal nepanaikina, neteisingai jauciu issireiskiau bet vienzo smulkus virpesiai nesugandins nuotraukos ir visvien bus ryskumas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 16 rugsėjo 2009 - 15:00
Zitlali,aciu 4u.gif
Bonda,supratau.O gal instukcijoje rasomi kokie skaiciai.na tarkim jei paspausit viena karta pliusa bus apie 50mm,du kartus bus apie 70 mm ir t.t. bigsmile.gif Kartais ziuriu is tos elektronikos va ir nekas gaunasi. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 09 16, 15:07)

Bonda,supratau.O gal instukcijoje rasomi kokie skaiciai.na tarkim jei paspausit viena karta pliusa bus apie 50mm,du kartus bus apie 70 mm ir t.t. bigsmile.gif Kartais ziuriu is tos elektronikos va ir nekas gaunasi. doh.gif

nzn, lyg neraso ax.gif tongue.gif

tai niekas nepapasakos, kaip ten isrodo g.gif g.gif g.gif

o su 50tuku pvz koki saulelydi galima nufotkyt? blush2.gif (durnai jauciu uzklausiau blush2.gif lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 09 16, 15:11)
nzn, lyg neraso ax.gif  tongue.gif
tai niekas nepapasakos, kaip ten isrodo g.gif  g.gif  g.gif

o su 50tuku pvz koki saulelydi galima nufotkyt? blush2.gif (durnai jauciu uzklausiau blush2.gif  lotuliukas.gif )

Bonda,taigi Sea su 50 pleskino viska.Nueik i fotokudra pasidairysi jos senesnese foto.Gali ir uzklausti asmeniskai. mirksiukas.gif
Atsakyti