QUOTE(Melodi @ 2009 09 16, 09:12)
Rasytce, tu savo 100 tuku patenkinta?
tiap, jau patenkinta, nors is pradziu norejau jau mest, na nemest, bet padet i lentyna, bet va pabandziau pafotkint neskubant portretus tai liuks, zinoma atsitraukt tai reikia pakankamai nemazai, ir jis be stabilizacijos tai reikia jau darug trumpesniu islaikymu uzsistatyt, na parametrus pagal juos nusistatyt. patinka, kad f2.8, patinka, kad jei pataikai su fokusu, tai tada idealiai, ryskiai viskas. skaitosi jis portretams netinkamas, na profai su juo tikrai portretu nefotkyja, nes skaitosi jis per astrus, bet man kaip ne profei tai gerai
siaip jis tikras macro, labai geras nuo statyvo gelytem, vabaliukams, lasiukasm ir pan., bokeh ziauriai fainas. na ir t.t. ir pan.
v.z. su kiekvienu opbjektyvu reikia susidraugaut
QUOTE(Loreli @ 2009 09 16, 13:18)
Šiaip labai giriamas yra 24-70mm.
jep, labai geras, teisingai giria
tai daug geru yra objektyvu, visus nesusipirksi, kaip Zitlali sake, tiesiog reikia apsisprest ka daugiausiai fotkinsi ir pagal tai rinktis obj.
QUOTE(Teka @ 2009 09 16, 13:45)
ojeeeezau
tiek laiko nenaudojau MF, kad pamiršau, jog ten kažkas dar ir suktis turi
ups
QUOTE(Teka @ 2009 09 16, 13:59)
geras, žiūriu šone SM parašyta "Labas, Teka, ar nori apsilankyt Northway sveikatingumko centre...?" net išsigandau. ar jūs irgi matot tokį užrašą su savo nickais, ar čia man galionikai?
joooooo, man akys net persikreipe kai pamaciau