Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Melodi @ 2009 09 16, 08:25)
O man tai nekliuna zinok, nes cia rukas ir saules spinduliai, cia spec taip norejau parodyt sviesa, gi pirmoj matos namo konturas net pro ruka ax.gif  Tai netraktuoju kaip isdegima cia smile.gif

tuoj atsidarysiu PS tavo fotkes tongue.gif nes man primoj tai visas trikampis kaip isdeges atrodo (kur namas -neisdege)... antroj virsuj juosta - bet einu tikrint biggrin.gif aha, mano PS rodo isdegimus ryskius blush2.gif
bet siaip tas kontrastas, ar ten butu, ar nebutu isdegimu -man asmeniskai gadina fotke mirksiukas.gif bet cia man biggrin.gif as kitaip kadruociau -kad dangaus neismatytu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 16 rugsėjo 2009 - 08:48
Loreli, tai, kad veiks smile.gif su D60, D40 dazniausiai AF neveikia, nes aparatas kiek zinau nepalaiko HSM varikliuko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2009 09 16, 09:01)
1. zitka, gamat pardesi fotkyt kiba?
2. zitka, be tman tai itariu riektu televyko su savo megaimom temom doh.gif  lotuliukas.gif ???

1 gal biggrin.gif nors kazi... nebent kazk tokio kas ne pievose... tongue.gif
2 tai, kad televykas daugiau bendriem vaizdam, judesiui, kelionem, o tu blusinejiesi pievose, tai makro gal tau labiau tiktu g.gif arba irgi koks 50tukas, del grazaus bokeh... televykas tai jis daugiau bendriem vaizdam g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 16, 08:50)
tai, kad televykas daugiau bendriem vaizdam, judesiui, kelionem, o tu blusinejiesi pievose, tai makro gal tau labiau tiktu  g.gif arba irgi koks 50tukas, del grazaus bokeh... televykas tai jis daugiau bendriem vaizdam  g.gif

tai nuraminai... bo vis pigiau 50tukas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir siiap norec portretus normaliai pafotkyt, sitas man fotikas nedaleidzia, kaip noreciau doh.gif o va su 50tuku ar pan isivaziduoju, kad gal ir as sugebeciau g.gif blush2.gif
bet kelionese reiktu televyko, ane? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 16 rugsėjo 2009 - 09:00
Bonda, o kaip tu su PC isdegimus tikrini?

As zinok specialiai nekirpau, nes nu man cia tas kontrastas patinka, nes jis ir naturoj toks kontrastas ryte kai rukas ir saule lenda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2009 09 16, 09:00)
Bonda, o kaip tu su PC isdegimus tikrini?

As zinok specialiai nekirpau, nes nu man cia tas kontrastas patinka, nes jis ir naturoj toks kontrastas ryte kai rukas ir saule lenda blush2.gif

na bent jau histogramose matos ir kaip kitaip-nemoku ne paaiskint.. bet man gaunas blush2.gif lotuliukas.gif

taigi tavo foto mirksiukas.gif kaip nori, taip darai.., as tik savo nuome pasakiau blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 16 rugsėjo 2009 - 09:04
QUOTE(bonda @ 2009 09 16, 09:58)
bet kelionese reiktu televyko, ane? g.gif

nebutinai, tiesiog jis ala universalus, bet televyka, zumini gera isigyti yra sudetinga norint neissileisti :)kai kurie fotografai pagrinde tik su 50mm ir fotkina g.gif tik kad kiek skaiciau kazkokiem super judesiam fotkint jau sudetinga... ale as ir su makro su lb letu AF ta judesi pagaunu, tai zinai... smile.gif kiek tu ten keliauji ir kiek fotkini tuos bendrus vaizdus smile.gif ziurek kas tau svarbiausia.. o gana niekada nebus biggrin.gif

bet as db uzsiciklinus, tai geriau manes neklausyk biggrin.gif

Melodi man isdegimai irgi kiek kliuna smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 16 rugsėjo 2009 - 09:07
Gerai, panos, supratau del tu isdegimu 4u.gif Bet man si karta jie nekliuna tai nekarpysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 16, 09:04)
nebutinai, tiesiog jis ala universalus, bet televyka, zumini gera isigyti yra sudetinga norint neissileisti :)kai kurie fotografai pagrinde tik su 50mm ir fotkina  g.gif tik kad kiek skaiciau kazkokiem super judesiam fotkint jau sudetinga... ale as ir su makro su lb letu AF ta judesi pagaunu, tai zinai... smile.gif kiek tu ten keliauji ir kiek fotkini tuos bendrus vaizdus smile.gif ziurek kas tau svarbiausia.. o gana niekada nebus biggrin.gif

bet as db uzsiciklinus, tai geriau manes neklausyk biggrin.gif

klausau klausau, tu man daznai aiskumo inesi i jovala mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2009 09 16, 08:12)
Labas rytas,
Nu apie Canonu objektyvus pakalbekit ka, man ir reik jubiliejui issirinkt lotuliukas.gif

Taigi lygiai su tokiais pat skaiciais yra ir Canon objektyvai.Ir Sigma dazniausiai gamina keliems modeliams tinkancius objektyvus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos

Sraigė su varlyte superinė thumbup.gif

apie objektyvus kalbat, gerai. aš ir galvoju. buvau kaip ir nusprendus 50, ale vėl pradedu galvot apie zoomą. čiort znajet

tai baigės maisto balsavimas ar ne? lyg gi vakar turėjo baigtis? tai kur rezultatai?
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 09 16, 12:46)
tai baigės maisto balsavimas ar ne? lyg gi vakar turėjo baigtis? tai kur rezultatai?

Vakar tik prasidėjo tongue.gif
Ar šįkart vieną dieną balsuojam?
Atsakyti
http://www.efoto.lt/...ikkor_50_mm_1_8 gal kam idomu bus smile.gif
Atsakyti