Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 09 16, 08:47)
Will brangesnis apie 300Lt smile.gif

geras! ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 16, 08:41)
Zmogiuk, o kaip su pinigais? jeigu gali sau leisti, tai tada 70-200 f2.8, geriausias nikkor'o objektyvas su VR smile.gif geras zuminis objektyvas, sviesus kainuoja nemazai.. jam pakaitalas, gan kokybiskas yra Sigma 70-200 f2.8, vieniem jis super, kitiem kaip pasiseka... dar is geresniu bet pigesniu yra  Nikkor objektyvas 16-85mm f/3.5-5.6G ED VR AF-S DX apie 2tukst, geras. Dar 24-70 f2.8 tik irgi brangus... jei platesnio kampo reik smile.gif

ot aciu, eisiu kainas apziuresiu 4u.gif
Atsakyti
Zitlali, o tu Sigmą užsisakinėji taip nepabandžius... Kiek skaičiau juos visus reikia bandyti ant savo fotiko, nes negerai būna su fokusu. Aš kai norėjau, tai važiavau spec. į Kauną, bet ten man išbandė ir sakė, kad negerai. (padarysiu reklamą dabar- Kauno fotohobyje labai gerai pataria, neparduoda, kai netinka kas). Paskiau, kai pirkau tai tikrinau tą fokusavimą, būna toks spec. lapas tikrinimui.
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 15, 18:44)
Aj, va parodysiu kodel noriu tos 1.4 diafragmos

kiek fantastisku nuorodu thumbup.gif wub.gif alpstu as jau wub.gif
zitka, gamat pardesi fotkyt kiba? g.gif bigsmile.gif tongue.gif

QUOTE(Will @ 2009 09 15, 20:01)
ačiū  4u.gif
kaip tik tokį aprašymą skaičiau, dar kvietkai kaip pavyzdžiai buvo  lotuliukas.gif  vienas su teisingu bokeh, kitas ne, tai ir susimąsčiau...  Kadangi savaitgalį turėjau 50-uką, reiks apžiūrėt gal ir man kur nors gavosi teisingas, nors abejoju  lotuliukas.gif

imeks nuorodele blush2.gif

Saunuoles apie tuos objektyvus prabilot thumbup.gif biski aiskiau galvoje mintys deliojas thumbup.gif tongue.gif zitka, be tman tai itariu riektu televyko su savo megaimom temom doh.gif lotuliukas.gif ???
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2009 09 16, 09:01)
Zitlali, o tu Sigmą užsisakinėji taip nepabandžius... Kiek skaičiau juos visus reikia bandyti ant savo fotiko, nes negerai būna su fokusu. Aš kai norėjau, tai važiavau spec. į Kauną, bet ten man išbandė ir sakė, kad negerai. (padarysiu reklamą dabar- Kauno fotohobyje labai gerai pataria, neparduoda, kai netinka kas). Paskiau, kai pirkau tai tikrinau tą fokusavimą, būna toks spec. lapas tikrinimui.

o tai jie ten tik vieną objektyvą turėjo ar tiesiog jis netinka Tavo fotikui? g.gif

QUOTE(bonda @ 2009 09 16, 09:01)
imeks nuorodele blush2.gif

Prašom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 09 16, 09:03)
o tai jie ten tik vieną objektyvą turėjo ar tiesiog jis netinka Tavo fotikui?  g.gif
Prašom  4u.gif

Taip, vienos rūšies po vieną turi ir uždėjus ant mano fotiko blogai fokusavo...
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 09 16, 07:43)

bonda, rimtai?
Aš visad įsivaizdavau, kad konkursinė foto turi būti atlikta konkurso metu- tokia taisyklė galiojo, kai ši tema buvo sukurta  ax.gif  Bet dabar pirmoje žinutėje nėra jokio įrašo, todėl nebeaišku kokios taisyklės čia  ax.gif

will, as nezinau..bet jei nepublikuota foto -tai kodel galetu but netinkama, jei i tema tiktu? g.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 09 16, 07:49)
Man nepatinka zmoniu portretai ar pan saulelydzio metu, nes viskas igauna toki ikyru geltona atspalvi, ka kika fotkinant tinka, bet zmones man nesiziuri.. geriau austant, nes tada apsvietimas geras bet spalvos lieka tikros, skaidrios smile.gif

drinks_cheers.gif taip ryte man irgi svelnesnes spalvos labaiu patinka drinks_cheers.gif thumbup.gif vakare toks geltonai rausvas atspalvis dedas...bet kartais tinka biggrin.gif ale kartais erzina cool.gif siaip ryte ir zolyneliai grazesni lotuliukas.gif lotuliukas.gif (mano aguonas ryte pyskintos ax.gif )
Atsakyti
Labas rytas,
Nu apie Canonu objektyvus pakalbekit ka, man ir reik jubiliejui issirinkt lotuliukas.gif

Rasytce, tu savo 100 tuku patenkinta? smile.gif

man kaip daugumai varlyte su sraige thumbup.gif

As i rytine gamtos tema blush2.gif

Pasitikim saule dviese...

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2009 09 16, 08:12)

As i rytine gamtos tema blush2.gif

abejose tas persviestas dangus labai kliuva -bent jau man ax.gif jie imanoma -kirpt, jei ne galima bandyt zaist fakturom ir kitokiom pan priemonem su PS..kartais pasitaiso, kartais pasigadina lotuliukas.gif
Atsakyti
o man patinka tas rusvumas vakare, nes priduoda jaukumo fotkei, aisku priklauso ka fotkini, ale mano objektams jis tinka biggrin.gif
Atsakyti
o maisto ND balsavimas baigesi jau?

sveikos bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 09 16, 08:17)
abejose tas persviestas dangus labai kliuva -bent jau man ax.gif  jie imanoma -kirpt, jei ne galima bandyt zaist fakturom ir kitokiom pan priemonem su PS..kartais pasitaiso, kartais pasigadina lotuliukas.gif

O man tai nekliuna zinok, nes cia rukas ir saules spinduliai, cia spec taip norejau parodyt sviesa, gi pirmoj matos namo konturas net pro ruka ax.gif Tai netraktuoju kaip isdegima cia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melodi: 16 rugsėjo 2009 - 08:27