Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 09 15, 19:05)
tai cia Antajo paskatinimas turetu buti nenukabinti nosies ir ramiai pazaisti su 50-tuku  4u.gif

aciu 4u.gif

ir siaip aciu merginos, kad mane taip palaiket, ir skypej.. 4u.gif na tikrai nu taip buvau uzsiutus, kad asoros bego! juo labiau, kad pirkau ji turedama minti grazius portretus.. ax.gif bet paskui pagalvojau... na ka.. reiks pasimokyt MF kol nauja body nusipirksiu lotuliukas.gif tongue.gif
Zitka, o del body nezinau dar.. tiesiog mane nervina kai mane kas limituoja - pvz kaip sitas kad negaliu rinktis AF ar MF.. ax.gif blush2.gif cia jau charakteris toks.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 09 15, 22:36)
aciu  4u.gif

ir siaip aciu merginos, kad mane taip palaiket, ir skypej..  4u.gif na tikrai nu taip buvau uzsiutus, kad asoros bego! juo labiau, kad pirkau ji turedama minti grazius portretus.. ax.gif bet paskui pagalvojau... na ka.. reiks pasimokyt MF kol nauja body nusipirksiu  lotuliukas.gif  tongue.gif

Kas atsitiko? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 09 15, 22:41)
Kas atsitiko? unsure.gif

tai gi as cia del objektyvo visur guodziausi blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 09 15, 22:55)
tai gi as cia del objektyvo visur guodziausi  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Sugedusi nusipirkai,ar kaip? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 09 15, 23:18)
Sugedusi nusipirkai,ar kaip? unsure.gif

nea, pasireiske mano blondiniska prigimtis ir nusipirkau netinkama.. AF 50mm 1.8.. bet ant mano fotiko jis tampa tik MF ax.gif Todel zitlali ir sake kad reiktu bandyt su MF zaist.. ax.gif
Atsakyti
o kokia gera diskusija apie objektyvus. as dabar turiu 50uka, man jis super, nes dazniausiai vaikus fotkinu, o vyras zirzia del fikso ir kad ant sienu lipt reikia ir liepe man issirinkti kita biggrin.gif as tai suprantu ko cia spirga, mano jubiliejus kita menesi, tai jis nori palengvint sau dalia del dovanos biggrin.gif biggrin.gif ir va nzn koki imt... poreikiai tai tokie, kad kelionese ir lauke platesniu kampu galeciau imt. tai kokius man mazdaug ziuret??

Kerroli berods sraiges su varle buvo, labai fainai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 09 15, 15:51)

Kokias nuotraukas galima dėti į konkursą? Specialiai jam darytas, t.y. atliktas tuo metu, kai vyksta konkursas, ar ir senesnes galima?  blink.gif

nerodytas lotuliukas.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 09 15, 15:58)

Ir man gaila,bet ka padarysi.Skypui laiko neturiu.O be to kai uzsienyje gyvenu ta pirmenybe artimiems zmonems jame yra. smile.gif

as skaipa tik namie turiu, ale namie vaikas pirmoj vietoj cool.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 09 15, 16:04)

Dar pora is seniau

man paskutine wub.gif
pirma tai tokia barbiska biggrin.gif , bet gal to ir siekta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 09 16, 08:34)
o kokia gera diskusija apie objektyvus. as dabar turiu 50uka, man jis super, nes dazniausiai vaikus fotkinu, o vyras zirzia del fikso ir kad ant sienu lipt reikia ir liepe man issirinkti kita biggrin.gif as tai suprantu ko cia spirga, mano jubiliejus kita menesi, tai jis nori palengvint sau dalia del dovanos biggrin.gif biggrin.gif ir va nzn koki imt... poreikiai tai tokie, kad kelionese ir lauke platesniu kampu galeciau imt. tai kokius man mazdaug ziuret??

Kerroli berods sraiges su varle buvo, labai fainai  4u.gif

Zmogiuk, o kaip su pinigais? jeigu gali sau leisti, tai tada 70-200 f2.8, geriausias nikkor'o objektyvas su VR smile.gif geras zuminis objektyvas, sviesus kainuoja nemazai.. jam pakaitalas, gan kokybiskas yra Sigma 70-200 f2.8, vieniem jis super, kitiem kaip pasiseka... dar is geresniu bet pigesniu yra Nikkor objektyvas 16-85mm f/3.5-5.6G ED VR AF-S DX apie 2tukst, geras. Dar 24-70 f2.8 tik irgi brangus... jei platesnio kampo reik smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 16 rugsėjo 2009 - 07:43
Zitlali, o Sigmos 50-ukas ne pigesnis už Nikkor ar Canon? Kiek kainuoja? g.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 09 15, 23:29)
Neturiu nauju foto, tai po senas knaisiojuos

neblogai, tik man truputį veidas per grūdėtas

bonda, rimtai?
Aš visad įsivaizdavau, kad konkursinė foto turi būti atlikta konkurso metu- tokia taisyklė galiojo, kai ši tema buvo sukurta ax.gif Bet dabar pirmoje žinutėje nėra jokio įrašo, todėl nebeaišku kokios taisyklės čia ax.gif
Atsakyti
Will brangesnis apie 300Lt smile.gif apie 1600Lt kazkur
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 16 rugsėjo 2009 - 07:51
QUOTE(Valkiria @ 2009 09 15, 16:39)
Ok, atsiskaitysiu. O iki tol passworda pamirstu  mirksiukas.gif

jei jau turi, tai ir dalyvauk mirksiukas.gif

QUOTE(kitten` @ 2009 09 15, 18:14)

varlinejimai

antra liuks thumbup.gif bet ir trecia man patinka mirksiukas.gif

QUOTE(kitten` @ 2009 09 15, 18:42)

kol kas pastebejau, kad man graziausios fotkes gaunas saulei leidziantis....ta sviesa tokia svelni wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir ryte, kai sauletas rytas -panasiai svelni, tik ne tokia, kaip cia pasakyt, na ne vakarinis atspalvis lotuliukas.gif
Atsakyti
Man nepatinka zmoniu portretai ar pan saulelydzio metu, nes viskas igauna toki ikyru geltona atspalvi, ka kika fotkinant tinka, bet zmones man nesiziuri.. geriau austant, nes tada apsvietimas geras bet spalvos lieka tikros, skaidrios smile.gif
Atsakyti