Parsykit man kas passworda i az. Eisiu prabalsuot
QUOTE(inesaS @ 2009 09 15, 11:11)
Siandien reikia?O data kodel kita ten uzrasyta?
Tik pomidorais nemėtykit bet perkalbėjom, kad labai jau ilgai tas konkursas ir tik gumos tampymas, neaktyvu, o ir tema kažkaip matomai neprilipo.
Bonda, dieną skype beveik nieko ir nevyksta.Visos naktinės
QUOTE(Ievosius @ 2009 09 15, 16:26)
Tik pomidorais nemėtykit bet perkalbėjom, kad labai jau ilgai tas konkursas ir tik gumos tampymas, neaktyvu, o ir tema kažkaip matomai neprilipo.
Nemetysim As noriu jau kitos temos kazkokios, kad aktyviau viskas vyktu ir kad tema atsigautu Kazkaip labai liudna cia
QUOTE(ich @ 2009 09 15, 15:35)
Nemetysim As noriu jau kitos temos kazkokios, kad aktyviau viskas vyktu ir kad tema atsigautu Kazkaip labai liudna cia
Reikia i skype keltis,kiek suprantu ten dabar daugelis sedi.
man tai tem idomi buvo... turiu is seniau keleta foto (neprofisku ), bet daugeliui matytu kitur -tai nedejau i konkursa ale kad vasara negaminau siuo metu irgi vaikas darze pavalgo, vyras komandiruotej pavalgo..as galiu ir nevalgyt
ir siaip ateiciai riektu susitart, jei iki kazkiek foto tik konkurse -kad nesamone duot iki 5 balu, tada gal 3 uztektu
o kad cia tema merdeja man irgi labai gaila
ir siaip ateiciai riektu susitart, jei iki kazkiek foto tik konkurse -kad nesamone duot iki 5 balu, tada gal 3 uztektu
QUOTE(ich @ 2009 09 15, 16:35)
Tai dabar šviesos ND prasidėjo, kai atsiras fotkių, manau, atsigaus tema
QUOTE(inesaS @ 2009 09 15, 16:36)
Reikia i skype keltis,kiek suprantu ten dabar daugelis sedi.
QUOTE(bonda @ 2009 09 15, 16:44)
... turiu is seniau keleta foto (neprofisku ), bet daugeliui matytu kitur -tai nedejau i konkursa ...
Klausimas iš esmės
Kokias nuotraukas galima dėti į konkursą? Specialiai jam darytas, t.y. atliktas tuo metu, kai vyksta konkursas, ar ir senesnes galima?
QUOTE(Will @ 2009 09 15, 15:51)
Tai dabar šviesos ND prasidėjo, kai atsiras fotkių, manau, atsigaus tema
O tai ka,cia desim nuotraukas? As galvojau,kad i albuma,balsavimui.
Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2009 09 15, 15:44)
Ir man gaila,bet ka padarysi.Skypui laiko neturiu.O be to kai uzsienyje gyvenu ta pirmenybe artimiems zmonems jame yra.
QUOTE(Valkiria @ 2009 09 15, 16:17)
Parsykit man kas passworda i az. Eisiu prabalsuot
Tu visus ND atsiskaičius?
QUOTE(inesaS @ 2009 09 15, 16:58)
O tai ka,cia desim nuotraukas? As galvojau,kad i albuma,balsavimui.
Bet čia juk ne konkursinis, o mokomasis ND, atliekam po 5 foto, tai kaip ten balsuot?
Nu ir ND pas jus kaip akadej kokioj
Na va ryt jamsiu objektyva nauja, prigalvojau visko kaip ka fotkinsiu, laukiu nesulaukiu
Antajo nekapok galuniu lupos ispustos nelabai man kazkaip...
Dar pora is seniau
Cia drauge paprase krikstynas pafotkint, tai va bus praktika kas pas jus naujo?
Will ko foto krikstynu nerodai
Na va ryt jamsiu objektyva nauja, prigalvojau visko kaip ka fotkinsiu, laukiu nesulaukiu
Antajo nekapok galuniu lupos ispustos nelabai man kazkaip...
Dar pora is seniau
Cia drauge paprase krikstynas pafotkint, tai va bus praktika kas pas jus naujo?
Will ko foto krikstynu nerodai
QUOTE(inesaS @ 2009 09 15, 16:58)
Ir man gaila,bet ka padarysi.Skypui laiko neturiu.O be to kai uzsienyje gyvenu ta pirmenybe artimiems zmonems jame yra.
Pas mane tas pats o vakarais retai dar bunu prie kompo
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 15, 17:04)
*Na va ryt jamsiu objektyva nauja, prigalvojau visko kaip ka fotkinsiu, laukiu nesulaukiu
**Dar pora is seniau
**Dar pora is seniau
*Koki
**man patiko sita sesija tavo visa Bet jau akiu ryskumas ir zybejimas tai pavydetinas
sveikos!
aciu uz kritika! spalvas tai dejau action.. o del viso kito.. ech.. mokytis ir mokytis..
siaip sudejau cia dar foto is tos dienos jeigu kam idomu
http://www.flickr.co...s/42171109@N02/
kritika visada laukiama
aciu uz kritika! spalvas tai dejau action.. o del viso kito.. ech.. mokytis ir mokytis..
siaip sudejau cia dar foto is tos dienos jeigu kam idomu
http://www.flickr.co...s/42171109@N02/
kritika visada laukiama
QUOTE(ich @ 2009 09 15, 17:09)
*Koki
Sigma 50mm f1.4, jis auksciau ivertintas nei Nikkor 50mm f1.4, plius platesnis, net 77m galas, o Nikkor tik 58 na zodziu ilgai svarsciau kokio man reik ir pagaliau nusprendziau
aciu kazkaip apmirusi temute duokit foto