Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Parsykit man kas passworda i az. Eisiu prabalsuot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 09 15, 11:11)
Siandien reikia?O data kodel kita ten uzrasyta? bigsmile.gif

Tik pomidorais nemėtykit pomidorai2.gif bet perkalbėjom, kad labai jau ilgai tas konkursas ir tik gumos tampymas, neaktyvu, o ir tema kažkaip matomai neprilipo.
Bonda, dieną skype beveik nieko ir nevyksta.Visos naktinės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 09 15, 16:26)
Tik pomidorais nemėtykit  pomidorai2.gif bet perkalbėjom, kad labai jau ilgai tas konkursas ir tik gumos tampymas, neaktyvu, o ir tema kažkaip matomai neprilipo.
Bonda, dieną skype beveik nieko ir nevyksta.Visos naktinės  lotuliukas.gif

Nemetysim 4u.gif As noriu jau kitos temos kazkokios, kad aktyviau viskas vyktu ir kad tema atsigautu biggrin.gif Kazkaip labai liudna cia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 09 15, 15:35)
Nemetysim 4u.gif As noriu jau kitos temos kazkokios, kad aktyviau viskas vyktu ir kad tema atsigautu biggrin.gif Kazkaip labai liudna cia unsure.gif

Reikia i skype keltis,kiek suprantu ten dabar daugelis sedi. mirksiukas.gif
Atsakyti
man tai tem idomi buvo... turiu is seniau keleta foto (neprofisku tongue.gif ), bet daugeliui matytu kitur -tai nedejau i konkursa mirksiukas.gif ale kad vasara negaminau blush2.gif siuo metu irgi lotuliukas.gif vaikas darze pavalgo, vyras komandiruotej pavalgo..as galiu ir nevalgyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif

ir siaip ateiciai riektu susitart, jei iki kazkiek foto tik konkurse -kad nesamone duot iki 5 balu, tada gal 3 uztektu g.gif

o kad cia tema merdeja man irgi labai gaila verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 09 15, 16:35)

Tai dabar šviesos ND prasidėjo, kai atsiras fotkių, manau, atsigaus tema ax.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 09 15, 16:36)
Reikia i skype keltis,kiek suprantu ten dabar daugelis sedi. mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(bonda @ 2009 09 15, 16:44)
... turiu is seniau keleta foto (neprofisku tongue.gif ), bet daugeliui matytu kitur -tai nedejau i konkursa ...

Klausimas iš esmės lotuliukas.gif
Kokias nuotraukas galima dėti į konkursą? Specialiai jam darytas, t.y. atliktas tuo metu, kai vyksta konkursas, ar ir senesnes galima? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 09 15, 15:51)
Tai dabar šviesos ND prasidėjo, kai atsiras fotkių, manau, atsigaus tema  ax.gif

O tai ka,cia desim nuotraukas? unsure.gif As galvojau,kad i albuma,balsavimui. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2009 09 15, 15:44)
o kad cia tema merdeja man irgi labai gaila verysad.gif  verysad.gif

Ir man gaila,bet ka padarysi.Skypui laiko neturiu.O be to kai uzsienyje gyvenu ta pirmenybe artimiems zmonems jame yra. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Valkiria @ 2009 09 15, 16:17)
Parsykit man kas passworda i az. Eisiu prabalsuot  4u.gif

Tu visus ND atsiskaičius?

QUOTE(inesaS @ 2009 09 15, 16:58)
O tai ka,cia desim nuotraukas? unsure.gif As galvojau,kad i albuma,balsavimui.

Bet čia juk ne konkursinis, o mokomasis ND, atliekam po 5 foto, tai kaip ten balsuot? g.gif
Atsakyti
Nu ir ND pas jus blink.gif blink.gif kaip akadej kokioj biggrin.gif

Na va ryt jamsiu objektyva nauja, prigalvojau visko kaip ka fotkinsiu, laukiu nesulaukiu smile.gif

Antajo nekapok galuniu 4u.gif lupos ispustos nelabai man kazkaip... ax.gif

Dar pora is seniau
user posted image

user posted image

user posted image

Cia drauge paprase krikstynas pafotkint, tai va bus praktika smile.gif kas pas jus naujo?
Will ko foto krikstynu nerodai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 15 rugsėjo 2009 - 16:06
QUOTE(inesaS @ 2009 09 15, 16:58)
Ir man gaila,bet ka padarysi.Skypui laiko neturiu.O be to kai uzsienyje gyvenu ta pirmenybe artimiems zmonems jame yra. smile.gif

Pas mane tas pats drinks_cheers.gif o vakarais retai dar bunu prie kompo unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 15, 17:04)
*Na va ryt jamsiu objektyva nauja, prigalvojau visko kaip ka fotkinsiu, laukiu nesulaukiu smile.gif

**Dar pora is seniau

*Koki bigsmile.gif
**man patiko sita sesija tavo visa rolleyes.gif Bet jau akiu ryskumas ir zybejimas tai pavydetinas ax.gif
Atsakyti
sveikos!

aciu uz kritika! spalvas tai dejau action.. o del viso kito.. ech.. mokytis ir mokytis..
siaip sudejau cia dar foto is tos dienos jeigu kam idomu 4u.gif

http://www.flickr.co...s/42171109@N02/

kritika visada laukiama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 09 15, 17:09)

Sigma 50mm f1.4, jis auksciau ivertintas nei Nikkor 50mm f1.4, plius platesnis, net 77m galas, o Nikkor tik 58 g.gif na zodziu ilgai svarsciau kokio man reik ir pagaliau nusprendziau smile.gif

aciu 4u.gif kazkaip apmirusi temute smile.gif duokit foto biggrin.gif
Atsakyti