Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(žmogiukas @ 2009 09 15, 08:30)
antajo, grazu labai, bet tik kliuna nukirstas virsugalvis, noretusi, kad tilptu merginos galva. o siaip puikiai  4u.gif man spalvos labai priimtinos smile.gif

drinks_cheers.gif noretusi kad mergina visa veidrody matytusi, nes tas perejimas labai jau nekaip atrodo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 09 14, 23:46)
labas vakaras

Labas rytas biggrin.gif

Man tai cia virsugalvio netruksta ax.gif Labai liuks kadras bigsmile.gif Tos lupos cia irgi tinka, nes mergina maivosi pries veidrodi smile.gif Man tik kliuva ranka, atrodo labai nepatogiai uzlauzta g.gif
Papildyta:
mirksiukas.gif
QUOTE(lioliuke @ 2009 09 14, 13:13)
spalvotoj isties tos melynos kelnes  schmoll.gif

loliuke, as nukirpciau tas kelnes mirksiukas.gif Tuo paciu aisku ir vaikiuko pasikirptu...
Atsakyti
man truksta veidrodyje rankos nukirstos, o neveidrodyje tos rankos per daug ar ne vietoj mirksiukas.gif o siaip lupos, mimika -man patiko
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 09 15, 08:57)
man truksta veidrodyje rankos nukirstos, o neveidrodyje tos rankos per daug ar ne vietoj mirksiukas.gif o siaip lupos, mimika -man patiko

drinks_cheers.gif
As dar bandyciau tokiu kampu imti,kad originalios merginos isvis nesimatytu,kad matytusi tik atspindys veidrodyje, kad paties veidrodzio daugiau matytusi, arba kazkaip kitaip su tikra mergina daryciau, nes sitas kampas man nelabai kazko, ta ranka labai didele atrodo, bet bandymas tikrai labai vykes thumbup.gif
Ir spalvos man patiko, su kuom padarei?
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Tai ar jau nuo snd balsavimas uz maizta prasideda? biggrin.gif

Antajo, nu saunuole, spalvos tikrai liuks, ryskumas liuks, kadravimas man nelabai, bent jau veidrodyje atrodo labai nepatogiai susilankscius mergina mirksiukas.gif Del lupu tai tinka cia toks pasimaivymas 4u.gif
Atsakyti
Nepamištam prabalsuoti šiandien!!!!

http://public.fotki.com/pirmaklases/

Antajo, spalvos labai patiko, bet kadravimas galimas ir kitoks.Bet matau modelis mėgstantis papozuot, problemų bandyt ir bandyt nebus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievosius: 15 rugsėjo 2009 - 09:28
QUOTE(Ievosius @ 2009 09 15, 09:26)

Antajo, spalvos labai patiko, bet kadravimas galimas ir kitoks.Bet matau modelis mėgstantis papozuot, problemų bandyt ir bandyt nebus  mirksiukas.gif

Siandien reikia?O data kodel kita ten uzrasyta? bigsmile.gif
Atsakyti
Antajo, nu liux tikrai thumbup.gif ranka merginos ir man maiso unsure.gif
Atsakyti
Nu šaunuolė kokios, pažiūrėjau maisto foto, tai kaip užsimaniau, niam niam biggrin.gif tik vat kaip balsuot tai nežinau unsure.gif ką vertint reik? kažkaip man noris balsuot už tas foto, kuriose maistas, kurio norėčiau... reiks dar galvot matyt
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 09 14, 23:46)
labas vakaras
niu man cia tos papustos lupos tinka..

Visa kritika jau issakyta, todel noriu pagirti, labai grazu biggrin.gif

QUOTE(Ievosius @ 2009 09 15, 10:26)

Pabalsavau jau ir as smile.gif
Atsakyti
o kodel maiste balsuojama, jei dar ne 10.01? g.gif lotuliukas.gif
ir siaip tik 12 foto, o net 5 balsai -daugoka balsu pagal foto kieki g.gif ax.gif

ir dafai -mars cia is skaipo lotuliukas.gif nes darbe as jo neturiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 15 rugsėjo 2009 - 13:45
QUOTE(bonda @ 2009 09 15, 14:43)
o kodel maiste balsuojama, jei dar ne 10.01? g.gif  lotuliukas.gif
ir siaip tik 12 foto, o net 5 balsai -daugoka balsu pagal foto kieki g.gif  ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nezinau, pasake, tai ir darau biggrin.gif
Atsakyti