Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Stiklinė @ 2009 09 14, 09:39)
O kodėl nebefotkinsi, nepatiko? 

QUOTE(bonda @ 2009 09 14, 09:49)
kodel? nepatiko? ax.gif

nea... nemegstu verstis per galva fotografuojant smile.gif

QUOTE(lioliuke @ 2009 09 14, 10:49)

spalva man nepatinka

gal ka zinot apie blyksciu bevielius paleidejus?
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 14, 12:10)
gal ka zinot apie blyksciu bevielius paleidejus?

pasiskaipink su maniskiu, kai bus online, viska susakys kaip kas su kuo wink.gif geras dalykas, tik as pati tai nieko daugau neismanau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 09 14, 12:44)
pasiskaipink su maniskiu, kai bus online, viska susakys kaip kas su kuo wink.gif geras dalykas, tik as pati tai nieko daugau neismanau smile.gif

aha geras, reik man, tik va nzn nei kokie nei pan.. ok, aciu smile.gif
Atsakyti
dar spalvotas variantas
user posted image
Atsakyti
Stikline, man isdegimu nesimato, bent per darbini kompa g.gif
Antra labai patiko thumbup.gif

Loliuke, spalvota zymiai geriau ziurisi, fainas portretukas 4u.gif
Atsakyti
Stiklone, pirmoj tikrai isdeges veidas, o antra man visai patiko, bet kaip vienai,truksta jai minties, vat jei serija butu- tai manau isvis gerai thumbup.gif

lioliuke- kaip tai nepasiruosusi komentarams? O kam tada dedi? Jei jau idejai cia,tai tikekis ar geru ar blogu komentaru (pastarieji, man labiau patinka,nes is ju galima pasimokyti smile.gif ).
Pati foto miela, vaiko israiska labai patiko, tik jb pilkas, o spalvotam variante fone bardakelis, trukdo desinej kelnes (?) kaip suprantu. Ir akytese dar ryskumo noretusi (ypac is musu puses kairei, bet manau vos pasarpinus, butu visai neblogai).

Ievosiau
- tu auksas musu del ND wub.gif

Rasyte- nugi neslapukauk, demonstruokis savo vestuviu grobi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 14 rugsėjo 2009 - 11:59
QUOTE(*Citra* @ 2009 09 14, 12:58)

Rasyte- nugi neslapukauk, demonstruokis savo vestuviu grobi  bigsmile.gif

juokauuuuji? ne ne, as tai jau tokiu nerodysiu rolleyes.gif kur jau ten - idomumo jokio, statines pozos, kirpt is turimu foto nemoku, v.z. bardakas pas mane tongue.gif man dar mokytis mokytis ir dar karta mokytis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 09 14, 11:58)

lioliuke- kaip tai nepasiruosusi komentarams?

ne taip mane supratai as nesu dar pasirengusi komentuoti kitu foto... juk esu tik tik pradedancioji... o as mielai laukiu bet kokiu komentaru savo foto atzvilgiu.
O kas liecia pasarpinimus tai kad nelabai as ir moku blush2.gif
spalvotoj isties tos melynos kelnes schmoll.gif

aciu uz komentarus koki jie bebutu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lioliuke @ 2009 09 14, 11:52)
dar spalvotas variantas

simta kartu geriau mirksiukas.gif o ten paciam kraste tas kelne sgalima su PS istrint
Atsakyti
Sviekutes na gryzau is atostogu, kuo puikiausiai pailsejusi. visgi nesigailiu kad kelione rinkausi o ne fotoaparata. kolkas pagyvensiu su muiline o tada jamsiu veidroduka wub.gif ir tada i kita kelione thumbup.gif
Tiesa keista, bet labai daug turistu vaiksto su prof. canonais nikonais su toookiais objektyvais doh.gif

Dabar pamirsau kas dejo, bet labai dekui uz info del shviesos.

Voratinkliai wub.gif ir siaip labai graziu nuotrauku radau

Rudeneja
user posted image

Gal kas amne galetu prideti prie pokalbiu skype padejas_ir_pelytte
Atsakyti
Laba diena visom.
Niu tai kaip dėl tų ND, prabalsuojam kas už kas kokių kitų pasiūlymų turit.Nemindžikuojam vietoj. schmoll.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(antajo @ 2009 09 14, 07:09)
gal viena darom be reflektoriaus? tada matysim visos skirtumus.. g.gif
as siaip veidrodi naudoju... nzn ar gerai ar nea, bet mazina seselius..  ax.gif

Tai vienas yra be reflektoriaus, tik šviesa ir objektas.Kitas su sklaidančia medžiaga, ir tik vienas su reflektorium, kad suprastume kokį efektą kas duoda ir kas kinta.
Veidrodis ir gerai atspindi švesą.

Kažkas klausė kie laiko truks ND, berots nutarėm kad po pora savaičių, kad visos daugiau mažiau spėtų pasidaryti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievosius: 14 rugsėjo 2009 - 14:38
As uz 4u.gif

Tik ar teisingai suprantu uzduotis?
1. Apvalus daiktas 3 skirtingais atstumais nuo lango (sviesa tiesiogine ar pro uzuolaida issiklaidymui?)
2. Apvalus daiktas (atstumas tas pats) bet fotke su reflektorium ir fotke be reflektoriaus. blush2.gif g.gif
Kazkas dar 3 buvo, nebeprisimenu doh.gif

Ievosiau, tai kiek fotkiu isviso sudarys ND?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melodi: 14 rugsėjo 2009 - 14:42