Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

as vel modeli kankinau..
jusu kritikai 4u.gif cia mano pirmieji M bandymai..

user posted image
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 09 13, 19:25)
as su nikon fotkinu, irgi daugumai kliuna mano foto tamsumas..  ax.gif

na del nikon tai galima pas Zitlali pasiklaust, kaip ji susitvarko, nes bet kokiu atveju ji is spalvu sugeba tokius skaidrius bw padaryt, o be skaidrumo cia niekaip.

o va kaip su canon susitvarkyt man dar misle, bet manau kad vistiek laikui begant ja iminsiu smile.gif reikia gi but optimistais biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(antajo @ 2009 09 13, 20:15)
as vel modeli kankinau..

visai neblogai, tik uzkliuvo lupos papustos, ar jos taip susideliojo ar taip naturaliai yra, bet reiktu paprasyt kad kitaip sudeliotu biggrin.gif zinoma lengva patarinet, bet pabandyt verta.

j/b patinka.

as ja pacia is arciau imciau jei jau portretinates, nes siuo atveju tiesiog graziai papozuota, be tvat cinkelio, ar akiu blizgejimo kaip ir nera, ir ji tik sedi ir ziuri i objektyva, bet daugiau minciu man si foto nesukelia. o noretusi jau kad kazka pasakotu foto smile.gif
Atsakyti
aciu rasytce 4u.gif
su lupom tai pas mus problemike - as jai pastoviai kartoju - na dbr ne facebookui viena, o man, be sexy lupyciu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
siaip cia pirmoji.. idesiu ir daugiau, ir is arti turiu.. verciu vis dar is raw.. ax.gif
Atsakyti
Tamsumas ne nuo aparato priklauso...

Isbalint neisdeginant yra Hi-Key budas smile.gif tiesiog apsvietimas turi buti geras, kuo svelnesni seseliai, sviesios spalvos ir tiek...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 13 rugsėjo 2009 - 21:04
Aciu panos uz komentarus ir kritika 4u.gif

Antajo, siaip fainai, apacioj tik tas kedes krastas maiso ir aplamai, gal serijoj geriau butu g.gif Lupos tai jo, facebookui gavosi biggrin.gif As saviskei vakar vis kartojau, kad neuzversk smakro ir nebandyk sex modelio vaidint, nes irgi ta pati problema...facebookui arba one.lt tik pozuot doh.gif lotuliukas.gif

Zitlali, idek kokiu fotkiu blush2.gif Akims atgaivos 4u.gif
Atsakyti
smile.gif Melodi, cia kelios..

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

einu ilsetis 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 13, 21:34)

tai jau tikrai atgaiva... 4u.gif
jaunieji kaip graziai nupiesti... bigsmile.gif

Zitlali, kas per budas? g.gif
Atsakyti
Zitlali, vestuves? bigsmile.gif Ryzaisi? Saunuole thumbup.gif Man antra kazkodel fainiausia wub.gif Emocijos prasme 4u.gif

Plikinetoju irgi radai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 13, 21:43)
Tamsumas ne nuo aparato priklauso...

Isbalint neisdeginant yra Hi-Key budas smile.gif tiesiog apsvietimas turi buti geras, kuo svelnesni seseliai, sviesios spalvos ir tiek...

na kai pasufleruoji tai mikliai susiradau action, ale nieko negaliu koreguot as po jo - labai per astriai ir baltai jau padare, noriu pasireguliuot kazkaip dar unsure.gif
Atsakyti
Zmogiuk, butu labai nebloga foto,jei matytusi aitvaras ir butu sviesesne (kaip daugelis pastebejo).

Melodi man 3 nuo galo labiausiai patiko ,bet siaip saunuole kad bandai 4u.gif Kaip sakant per praktika vis geresni rezultatai gaunasi smile.gif

antajo- irgi visai neblogas bandymas, jb grazus, tik vat tos lupos nenaturaliai atrodo ir imciau irgi is arciau.

Zitlali, eina sau kokios foto bigsmile.gif Vestuves spinduliuoja savi nuotaika thumbup.gif Merginos su saldainiais ziauriai nuotaikingai, spalvos jegines. Paskutines foto zvilgsnis patiko,bet gal biski per daug akys nuspalvintos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 13, 22:34)
cia kelios..

swoon.gif tai jau as pasislepsiu giliai giliai su savo fotkem hihihi.gif

o jau spalvotos mergyckos kokios nuotaikingos, suuuper thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 13, 22:34)

zitlali, visos grazios, bet sita............neturiu ka pridurti wub.gif tokios fotkes mani zavi 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti