Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

dangerele,liuks ND 4u.gif Jei dar per kitur foto keltum,kad jos temoje butu normalaus dydzio,tai is vis butu super mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 09 12, 14:21)
dangerele,liuks ND 4u.gif Jei dar per kitur foto keltum,kad jos temoje butu normalaus dydzio,tai is vis butu super mirksiukas.gif

ai kad man problemos su tuo kelimu, nemoku kaip normalai ikelti smile.gif
Labai , labai aciu uz ivertinima, man tai daug reiskia 4u.gif
na tada galiu judeti prie sekancio namu darbo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2009 09 12, 13:32)
ai kad man problemos su tuo kelimu, nemoku kaip normalai ikelti smile.gif
Labai , labai aciu uz ivertinima, man tai daug reiskia  4u.gif
na tada galiu judeti prie sekancio namu darbo   thumbup.gif

As keliu per Radikal.ru.Man ten paparsta.Daugelis merginu i cia kelia per Flickr,ten nepasivagia nuotraukos kokybe mirksiukas.gif Laukiam kitu ND mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 12 rugsėjo 2009 - 13:39
QUOTE(antajo @ 2009 09 12, 11:55)
merginos gal apibendrinam tada - ND bus dviem savaitem, ane? pirmas ND - naturalios sviesos panaudojimas fotografuojant daiktus ( tik daiktus ar ir zmones? ). prasidetu nuo pirmadienio?

Per plati tema kaip ND.Reikia supaprastinti, nes naturali sviesa gali buti ir lauke ir diena ir vakar ir pro langa sklindantis.O apsvietimo budu ir nemazai.Reikia labiau sukonkretinti ir tada primadieni arba veliausiai antradieni startuoti.
Kaip protingi zmones patare, geriau daryti tokius Nd kad galetu atlikti ir seniau esancios ir ka tik prisijungusios.Gerai but po viena apsvietimo rusi imti ir palengva vis labiau gilintis i sviesa ir apsvietima.
Manau tikslas ND - PRADĖTI MATYTI IR SUPRASTI ŠVIESĄ. Bent jau as sau tokį issikeliau pradziai.Manau galima butu fotografuoti ir daiktus ir zmones, bet su zmonem butu geriau, labiau matytusi kaip kinta seseliai r tonai prie vienokio ar itokio apsvietimo.Juk galima ir save fotografuoti.Nebutina kad butu idealus ryskumas ir fokusas, juk svarbu, kad matytusi sviesa ir jos dinamika.
Keroli, oi as turiu ka is anglu kalbos versti, tik per skype reikia tave pagauti mirksiukas.gif
Dangerele, patarciau susikurti flircke albiuma, patogus naudoti, kokybes daug nevagia, viskas bus vienoj vietoj. o ir mum patogiau bus tavo foto matyti.ND atlikti gerai, uzskaitau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 09 12, 19:47)
Manau tikslas ND - PRADĖTI MATYTI IR SUPRASTI ŠVIESĄ. Bent jau as sau tokį issikeliau pradziai.Manau galima butu fotografuoti ir daiktus ir zmones, bet su zmonem butu geriau, labiau matytusi kaip kinta seseliai r tonai prie vienokio ar itokio apsvietimo.Juk galima ir save fotografuoti.Nebutina kad butu idealus ryskumas ir fokusas, juk svarbu, kad matytusi sviesa ir jos dinamika.

As pasuoju doh.gif Neturiu as ka is zmoniu fotkinti.O apie auto is vis nekalbu smile.gif Reikia apsispresti dar konkreciau,ar daiktai,ar zmones mirksiukas.gif Nu nesakau,kad nebandysiu..... ax.gif
Atsakyti
Ievosius, sutinku su ND tikslu! bet tai ties kokiu apsistojam apsvietimu? gal kambariniu nuo lango? as tai noreciau zmones fotkint.. bet manau kad ne visiems patinka, arba gali.. tai gal neribojam tada? kas zmones , kas daiktus..
merginos, laukiami kitu pasisakymai ND tema tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 09 12, 20:47)
Ievosius, sutinku su ND tikslu! bet tai ties kokiu apsistojam apsvietimu? gal kambariniu nuo lango? as tai noreciau zmones fotkint.. bet manau kad ne visiems patinka, arba gali.. tai gal neribojam tada? kas zmones , kas daiktus..
merginos, laukiami kitu pasisakymai ND tema  tongue.gif  4u.gif

Tikrai labai liuks ND butu.Bet dar reikia susisteminti kokia ta sviesa turi buti.As suprantu,kad ant zmogaus geriausiai pasimatytu viskas,bet ....nu paziuresim ka galima padaryti.Laukiam kitu nuomones ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
Kas norit action (kartojuos) ieskokit manes skype: mgerda arba atsiuskit savo mailus i AŽ smile.gif persiųsiu visoms. 4u.gif
Atsakyti
dangerele man tinka ND 4u.gif su ikelimu nuotrauku suprantu as irgi kankinaus pradzioje ,bet zinai kaip sako "nado fedia nado" rolleyes.gif

QUOTE(Ievosius @ 2009 09 12, 17:47)
Per plati tema kaip ND.Reikia supaprastinti, nes naturali sviesa gali buti ir lauke ir diena ir vakar ir pro langa sklindantis.O apsvietimo budu ir nemazai.Reikia labiau sukonkretinti ir tada primadieni arba veliausiai antradieni startuoti.
Kaip protingi zmones patare, geriau daryti tokius Nd kad galetu atlikti ir seniau esancios ir ka tik prisijungusios.Gerai but po viena apsvietimo rusi imti ir palengva vis labiau gilintis i sviesa ir apsvietima.
Keroli, oi as turiu ka is anglu kalbos versti, tik per skype reikia tave pagauti  mirksiukas.gif
Dangerele, patarciau susikurti flircke albiuma, patogus naudoti, kokybes daug nevagia, viskas bus vienoj vietoj. o ir mum patogiau bus tavo foto matyti.ND atlikti gerai, uzskaitau  smile.gif

maciau jau radai mane skype'j blush2.gif

pritariu visoms ,kad susisteminti reikia ,nes ismokti ir suprati nemazai reikia ,bet nezinau su tais skirtingais daiktais, jeigu fotografuosim skirtingus objektus ar labai jau bus matomas tas norimas rezultatas ar klaida rolleyes.gif senoje temoje radau nuoroda fotografo minimalisto Ion Zupcu pvz. jeigu visos pradetumem nuo kokio nors natiurmorto ar popieriaus ,kad lengviau butu ir itvirtintume kad suprantame jau sau norimais objektais ar zmonemis ,ka jus manote rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(kerolli @ 2009 09 12, 22:40)
dangerele man tinka ND  4u.gif su ikelimu nuotrauku suprantu as irgi kankinaus pradzioje ,bet zinai kaip sako "nado  fedia nado"  rolleyes.gif
maciau jau radai mane skype'j  blush2.gif

pritariu visoms  ,kad susisteminti reikia ,nes ismokti ir suprati nemazai reikia ,bet nezinau su tais skirtingais daiktais, jeigu fotografuosim skirtingus objektus ar labai jau bus matomas tas norimas rezultatas ar klaida  rolleyes.gif  senoje temoje radau nuoroda fotografo minimalisto Ion Zupcu pvz. jeigu visos pradetumem nuo kokio nors natiurmorto ar popieriaus ,kad lengviau butu ir itvirtintume kad suprantame jau sau norimais objektais ar zmonemis ,ka jus manote  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
as su tokiu klausimu, pafotkinau ant RAW susikeliu i kompa per Iphoto programa (apple'as pas mane), atsidarau, o ten is karto su nureguliuota temperatura fotkes, cia normalu? ar dar buvo kam taip?

wa ikeliu parodyti, foto nieko nedaryta, jau piesia tokiom spalvom:
user posted image
Atsakyti
kai pavogia saulę miškai...
user posted image
Atsakyti